Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenőfal

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
37915 hozzászólás a témában

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
Nekünk nincs macskánk, tehát nem elfogultként nyilatkozok. A kertünkbe több macska is bejár, de még sosem jutott eszembe, hogy ezért valakinek szólnom kéne. Igaz, falun nem sok macskának van konkrét gazdája.

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás
A mérhetetlenül megértõ állattartóknak azt üzenem, hogy amíg az õ örömükbõl nekem csak a szar- és húgytakarítás jut, addig semmilyen "együttélési" hajlandóságot ne várjanak tõlem.
Szólni nem lehet egyiknek sem, én még olyannal nem találkoztam - a válasz mindig!!! ennyi: "és akkor mi van?"

Most jöttem be, azér vagyok ideges. És engem "állatgyûlölõ"-znek le. Nem is tartok semmilyen állatot. Az nem állatkínzás, ha a szerencsétlen naponta 3x10 percre mehet ki hugyozni? És az a difólt b***eg, hogy az utcára üríti a dögét. Na.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
Megadod a számát? Küldöm a számlaszámom :-)

Rebell: Ezért nem akarok szadista módszereket kitalálni, mégiscsak állatkínzás. De mivel ugye a macska fanok szerint önellátó, és önálló, így kifejezetten jót tesz majd neki egy kis környezetváltozás.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
lehidalok bazmeg

csajomat bepaliztak valami kocsogok a telefonon. kifizetett £170et hogy bekeruljon valami amerikai zoldkartya lottohuzasba.

az a vicc hogy nem hulye a csaj, csak nem tud nemet mondani. szal ezek az utcai Oxfam/Peta/Greenpeace/Salvation Army/stb hivatalos keregetok is egy oran at szovegelnek neki minden delutan.

probaltam nem leuvolteni a hajat neki, mert mostmar rajott hogy hulyeseget csinalt, es eleg szarul erzi magat amugyis. de elmondhatatlanul ideges vagyok.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Rebell-78

Rebell-78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.977 hozzászólás
Volt munkatársam átdobta a szomszéd macskáját egy 2 méteres keritésen (haza vágta) és közben meglátta a szomszéd.

500 DMt kellet neki egy állatmenhelynek fizetnie az akció miatt :D ( állatkinzás)

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
hát igen, ha a szélvédõt meg tudja karcolni, akkor ne nyiss ajtót ha a kertben van, egybõl szólni vmi s.w.a.t -nak!!!

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.278 hozzászólás

mondjuk egy macska nem is igényli, h foglalkozz vele, sõt :) :)

ez mondjuk így konkrétan nem igaz

Dave, Te meg beszélj szomszéddal
1, macs hagyja a tökeit a lódoktornál
2, tartsa bent a kecóban , 15-K-ért kiváló macskajtót lehet kapni.
3, ha úgysem érdekli bassza be lelencbe
4, ha nem akar elgondolkodni 2x 3x szarj oda a küszöbére akkor megérti

amúgy meg bár nem túl humánus de légpuska (ha seggben lövöd semmi baja nem lesz de nem szereti) + petárda, 2x 3x az orra elé dobss egyet jó eséllyel el fogja kerülni a környéket.

bár öszintén szólva hozzánk a sajátunkon (aki amúgy töktlen, az ideje 90%-át a bringás cuccos dobozmba hortyogva tölti, és nem nagyon jár át a szomszédhoz, de tudom hogy van sokkal antiszocabb jószág) jár kb 3-4 macska és nem mondom hogy zavarnak. a szélvédõ karcolgatást meg nehezen tusom elképzelni.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
2 és fél oldal macska.
ultrahangos macskabuzerátor?
vagy az meg négy mancs ellenes?
mond meg a helyi APEH-nak, hogy nem fizet rendesen. Ingyen viszik a fehérjefeldolgozóba.

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
Macskát nem lehet bezárni. Kerítés nekik nem akadály. Amennyire én tapasztaltam kinti macskáknak nem túl hosszú az élettartama, fõként a kutyák és az autók miatt. Szal no para. :)

Szerintem is a legjobb beletörõdni. Néha átjár, ez ilyen. Madarak is biztos odarepülnek. Tán oda is szarnak. Szomszédnak szólni? Minek? Agyoncsapni nemigen fogja. Sem elmagyarázni neki hogy ne menjen át.

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
meg ha lenne kutya, akkor nem jarna at a macska.

de lornak van igaza. van egy macskatok gratisz es meg kajat se kell venni neki mert a szomszed eteti :) azt erre panaszkodol :D
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
mondjuk egy macska nem is igényli, h foglalkozz vele, sõt :) de azt én sem értem, h miért bánt ennyire :)

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
de van macskatok!
na
na
eszem f.szom megall

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
beszéltünk mi már vele, de hát õ se igazán foglalkozik a macskájával - hazajön, ha a macska ottvan, akkor megsimogatja meg ad neki kaját, aztán ennyi. de akkor az ilyen embernek minek van háziállata?:wtf: mi is szeretnénk kutyát, de tudjuk, hogy nem lenne annyi idõnk foglalkozni vele, mint szükséges, ezért inkább nincs kutyánk.

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
macskaknal ez terulet jeloles
de attol is fugg milyen nemu macsakad van
ha viszont nincs akkor tuti jarnak hozzad.

eleg fejlett az erzekelesuk es lehet haza talal a kis geci

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
Mondjuk mostanában a hógolyó kéznél van. :)

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
Moziban széthúzva, popkorn&kóla&jó hangrendszer mellett jó volt a wacsmen, már csak az említett hang & zenék tekintetében. Itt, gépen én is elaludtam rajta.

Há' meg hülye vagyok én, hogy egy macska után rohanjak seprûvel a kezemben? :)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
ha a macskat kiviszed a hatarba, nem talal haza. apam is igy tokitett el egy parat amelyik hozzank jart sz@rni. persze lehet nevelni oket sepruvel stb, de attol nem fognak teljesen eltunni, csak ritkabban/ovatosabban jarnak majd at. a kaki ugyanugy meglesz.

de mondjuk en a szomszeddal is elbeszelgetnek elobb. nem fenyegetes szinten, csak ugy szepen. hogy ez a szitu, nem tetszik, valami megoldast talaljunk ki. nem lehet elso lepesben a patkanymerget bevetni. vagyis lehet, csak szerintem taplo dolog.

dark knight-ra megegy szavazat, viszont a watchment elkezdtem nezni, aztan felenel kb el kellett huznom itthonrol, de meg azota sem ereztem kulonosebb kesztetest hogy vegignezzem. nekem rohadt unalmas volt.

RAUH-Welt
B E G R I F F

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
Sötét lovag szerintem nagyszerû lett, semmiképpen se hagyd ki..

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Ez óriási! (Mármint a részlet - a filmet nem láttam.)
Az új fórumban állandó helye lesz, mint beágyazott videó!

Köszi

Nagyon jó film, pont múlthéten láttam valamelyik nap az hbo-n.
Az eddigi legjobb batman film.

A sebesség mindent megold.

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
Ja, õ volt az IQ hiró. :)

(meg mintha sokdanos Mester is lett volna)

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers