Jelentkezz be Regisztrálj

Üzenőfal
Írta 2010. február 08. - 17:30

Írta 2010. február 08. - 17:15

elméletileg anyai ágon örököltem. (persze éltem egy kis költõi túlzással is)Mivel sikerült így kicsinálni magad?
sokat kéne tornáznom, nyújtanom de valahogy az ilyen jellegû dolgokhoz nincs sok kedvem.
(biztos késõbb szívás lesz)
Írta 2010. február 08. - 17:03

Mivel sikerült így kicsinálni magad?én konkrétan egy ízületi roncs vagyok totál merev testtel, ellenben nekem a dh tartja karban a térdem, hogy egyáltalán rá tudjak állni.
Írta 2010. február 08. - 16:46

Sziasztok!
Lenne egy olyan kérdésem hogy a DH menyire koptatja az ízületeket...
én konkrétan egy ízületi roncs vagyok totál merev testtel, ellenben nekem a dh tartja karban a térdem, hogy egyáltalán rá tudjak állni.
szerintem megfelelõ bemelegítés, védõk, esetleg rögzítõk használata mellett nem lehet komoly gond.
(meg megfelelõ táplálkozás, ha szükséges porcerõsítõk stb.)
Írta 2010. február 08. - 15:49

Meg nem lattam hogy nez ki,de nem talaltak mar ezt egyszer fel tablet pc neven?
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2010. február 08. - 15:45

Nem veszítettél sokat. Nincs multitask, iphone "OS", iphone alkalmazásokat futtat, nincs flash, nincs USB.Óriási! Ezt az iPad motyót még nem néztem meg, az elõzetes hype miatt gyakorlatilag dirkete ignoráltam az összes ilyen hírt...
Az árán meglepõdtem, én 200-ra tippeltem volna ehelyett az XMS-ben 140 lesz a legbutább. Végülis annyi mint az iphone....
Írta 2010. február 08. - 15:18

Óriási! Ezt az iPad motyót még nem néztem meg, az elõzetes hype miatt gyakorlatilag dirkete ignoráltam az összes ilyen hírt...
Írta 2010. február 08. - 15:09

Kiskubainak kiutalok egy pirospontot - õ az elsõ epöljúzer, az "virtuális ismerõseim" között, akinek van humor- és kritikai érzéke - és nem egy "bigott hívõ".
(Mondjuk a legutóbbi Big Bang Theory-ben az epölsztórgéniuszos poén is nagyon ütött.)
Köszöntem!

És akkor a hulladék iPad-ról még nem is beszéltem, ami gyakorlatilag semmire sem jó, de arra nagyon. Búcsúznék ezzel a videóval, ami nekem egy mosolygós napot okozott:
Hitler és az iPad
Írta 2010. február 08. - 13:35

Lenne egy olyan kérdésem hogy a DH menyire koptatja az ízületeket...
Mert én eddig BMX-eztem meg gördeszkáztam és elkezdtek fájni az ízületeim,és az orvos azt mondta hogy hagyjam abba a sportot de ha sportolni akarok akkor "normális bicon tegyem"(országúti)..de nekem az nem nyújt tul sok élvezetet és ezért elszeretnék kezdeni dh-zni.(érdemes lenne e elkezdeni)
Az ízületeimre a panaszok : térdfájás nagyobb megterhelésnél néha hátfájás, csukló könyök csak enyhében azok inkább csak ropognak)
Írta 2010. február 08. - 13:30

tetszik a városod Tam!
belváros szép, kellemes, szimpatikus, emberek jó arcok. külváros nem tudom mennyire élhetõ ...
Te is eszed ezt a junkfood szarokat?
2 napba ez fért bele : madames tussauds, natural history museum/raf museum, tower, tower bridge, trafalgare, piccadilly, tate modern, london eye, backingham palota.
nem az enyem

belvaros szep stb oke, de kozlekedni ne akarj, lakast venni ne akarj, akkor fasza
kulvaros elhetobb, nyugodtabb, csak tudni kell mi a kulonbseg Golders Green es Stoke Newington kozott. en egyre kintebb koltozok, a kovetkezo allomas mar Essex vagy Hertfordshire lesz. majd egyszer.
junkfood az meg olyan dolog hogy a Mcdonalds is az es az meg otthon is van

RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2010. február 08. - 12:39

És örülj, hogy az az egy megállt.
Olyan, hogy autós társadalom, nem létezik. Csak sok sok autós.
Szííívás!
:birth: bloke
Örüljek? Meg jó arány?
Ha Ti mondjátok.

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
Írta 2010. február 08. - 12:36

Írta 2010. február 08. - 12:35

Írta 2010. február 08. - 12:32

még egész jól +úsztadTotál jó kombó. És a hatás garantált.
Más.
Vasárnap hajnalban egy kellemes fürdõzés után lerohadtam Egerszalókon. Elszkadt a kuplungbowden. Szépen fel voltam öltözve. 176 cm vagyok, bõröm színe fehér. Az autón ment az elakadásjelzõ. Próbáltam leinteni barátságos karmozdulatokkal autókat. Négybõl (vagy ötbõl?) egy állt meg. Magyarország, én így szeretlek.
az tök jó arány
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2010. február 08. - 12:29

Írta 2010. február 08. - 12:26

Olyan, hogy autós társadalom, nem létezik. Csak sok sok autós.
Szííívás!
:birth: bloke

Írta 2010. február 08. - 12:23

Más.
Vasárnap hajnalban egy kellemes fürdõzés után lerohadtam Egerszalókon. Elszkadt a kuplungbowden. Szépen fel voltam öltözve. 176 cm vagyok, bõröm színe fehér. Az autón ment az elakadásjelzõ. Próbáltam leinteni barátságos karmozdulatokkal autókat. Négybõl (vagy ötbõl?) egy állt meg. Magyarország, én így szeretlek.
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
Írta 2010. február 08. - 12:14

eleg ideges tipus volt
volt meg vmi erszukulete is meg tolta ra a cigit rendesen.
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Írta 2010. február 08. - 11:58

bloke kicsit ven vagy nem?
Beperellek "ageism"-ért!!!
Írta 2010. február 08. - 10:03

Agyvérzés vagy szívroham?tegnap meghalt az egyik fonokom.
nem mondom, hogy nagyon hirtelen meg ize
mert amit idegeskedett az a faszi az vmi iszonyat volt