Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenőfal

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
37913 hozzászólás a témában

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
Nekem elég rossz a bal térdem, ill. a bokáim, de érdekes, hogyha mozgok akkor soha sincs rá panaszom, de amint kimarad 2-3 nap elõfordul, hogy fáj vagy ropog...

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.283 hozzászólás

Mivel sikerült így kicsinálni magad?

elméletileg anyai ágon örököltem. (persze éltem egy kis költõi túlzással is)
sokat kéne tornáznom, nyújtanom de valahogy az ilyen jellegû dolgokhoz nincs sok kedvem.
(biztos késõbb szívás lesz)

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás

én konkrétan egy ízületi roncs vagyok totál merev testtel, ellenben nekem a dh tartja karban a térdem, hogy egyáltalán rá tudjak állni.

Mivel sikerült így kicsinálni magad?
"In idem flumen bis non descendimus"

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.283 hozzászólás

Sziasztok!
Lenne egy olyan kérdésem hogy a DH menyire koptatja az ízületeket...

én konkrétan egy ízületi roncs vagyok totál merev testtel, ellenben nekem a dh tartja karban a térdem, hogy egyáltalán rá tudjak állni.
szerintem megfelelõ bemelegítés, védõk, esetleg rögzítõk használata mellett nem lehet komoly gond.
(meg megfelelõ táplálkozás, ha szükséges porcerõsítõk stb.)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
De legalabb draga? Mert akkor minden rendben van.

Meg nem lattam hogy nez ki,de nem talaltak mar ezt egyszer fel tablet pc neven?
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Óriási! Ezt az iPad motyót még nem néztem meg, az elõzetes hype miatt gyakorlatilag dirkete ignoráltam az összes ilyen hírt...

Nem veszítettél sokat. Nincs multitask, iphone "OS", iphone alkalmazásokat futtat, nincs flash, nincs USB.

Az árán meglepõdtem, én 200-ra tippeltem volna ehelyett az XMS-ben 140 lesz a legbutább. Végülis annyi mint az iphone....

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás

Hitler és az iPad

Óriási! Ezt az iPad motyót még nem néztem meg, az elõzetes hype miatt gyakorlatilag dirkete ignoráltam az összes ilyen hírt...
"In idem flumen bis non descendimus"

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Kiskubainak kiutalok egy pirospontot - õ az elsõ epöljúzer, az "virtuális ismerõseim" között, akinek van humor- és kritikai érzéke - és nem egy "bigott hívõ".
(Mondjuk a legutóbbi Big Bang Theory-ben az epölsztórgéniuszos poén is nagyon ütött.)

Köszöntem! :D Azért el kell ismerni hogy vannak hátrányai is az apple-nek (elsõsorban az ára, és az ezért kapott garanciális háttér pl, de említhetjük a szándékos butításokat is, hogy a következõ generációnál már "tvájszöméjzing", meg "tvájszesztfaszter" legyen...)
És akkor a hulladék iPad-ról még nem is beszéltem, ami gyakorlatilag semmire sem jó, de arra nagyon. Búcsúznék ezzel a videóval, ami nekem egy mosolygós napot okozott:
Hitler és az iPad

AkPi

AkPi

törzsvendég

• fórumtag
  • 334 hozzászólás
Sziasztok!
Lenne egy olyan kérdésem hogy a DH menyire koptatja az ízületeket...
Mert én eddig BMX-eztem meg gördeszkáztam és elkezdtek fájni az ízületeim,és az orvos azt mondta hogy hagyjam abba a sportot de ha sportolni akarok akkor "normális bicon tegyem"(országúti)..de nekem az nem nyújt tul sok élvezetet és ezért elszeretnék kezdeni dh-zni.(érdemes lenne e elkezdeni)
Az ízületeimre a panaszok : térdfájás nagyobb megterhelésnél néha hátfájás, csukló könyök csak enyhében azok inkább csak ropognak)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

tetszik a városod Tam!
belváros szép, kellemes, szimpatikus, emberek jó arcok. külváros nem tudom mennyire élhetõ ...
Te is eszed ezt a junkfood szarokat?

2 napba ez fért bele : madames tussauds, natural history museum/raf museum, tower, tower bridge, trafalgare, piccadilly, tate modern, london eye, backingham palota.

nem az enyem :)

belvaros szep stb oke, de kozlekedni ne akarj, lakast venni ne akarj, akkor fasza

kulvaros elhetobb, nyugodtabb, csak tudni kell mi a kulonbseg Golders Green es Stoke Newington kozott. en egyre kintebb koltozok, a kovetkezo allomas mar Essex vagy Hertfordshire lesz. majd egyszer.

junkfood az meg olyan dolog hogy a Mcdonalds is az es az meg otthon is van :) ezt a chipshopos tomeny olaj sultcsirket mar egy jo ideje nem kultivalom.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)

És örülj, hogy az az egy megállt.
Olyan, hogy autós társadalom, nem létezik. Csak sok sok autós.
Szííívás!

:birth: bloke :)

Örüljek? Meg jó arány?

Ha Ti mondjátok. :)

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás
oké, jó pihenést :)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás

thez, hol tudlak felhívni? rámcsörögsz?

Most ráérõs ablakon bámulós... :)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

Totál jó kombó. És a hatás garantált. :)

Más.

Vasárnap hajnalban egy kellemes fürdõzés után lerohadtam Egerszalókon. Elszkadt a kuplungbowden. Szépen fel voltam öltözve. 176 cm vagyok, bõröm színe fehér. Az autón ment az elakadásjelzõ. Próbáltam leinteni barátságos karmozdulatokkal autókat. Négybõl (vagy ötbõl?) egy állt meg. Magyarország, én így szeretlek.

még egész jól +úsztad
az tök jó arány
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás
thez, hol tudlak felhívni? rámcsörögsz?

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
És örülj, hogy az az egy megállt.
Olyan, hogy autós társadalom, nem létezik. Csak sok sok autós.
Szííívás!

:birth: bloke :)

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
Totál jó kombó. És a hatás garantált. :)

Más.

Vasárnap hajnalban egy kellemes fürdõzés után lerohadtam Egerszalókon. Elszkadt a kuplungbowden. Szépen fel voltam öltözve. 176 cm vagyok, bõröm színe fehér. Az autón ment az elakadásjelzõ. Próbáltam leinteni barátságos karmozdulatokkal autókat. Négybõl (vagy ötbõl?) egy állt meg. Magyarország, én így szeretlek.

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
szivroham szerintem

eleg ideges tipus volt
volt meg vmi erszukulete is meg tolta ra a cigit rendesen.

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

bloke kicsit ven vagy nem?

Beperellek "ageism"-ért!!!

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás