- csak hogy javítsam a negatív hangulati átlagot

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Te Sala nekünk is minden napunk szar, mégsem beszélünk róla.ez most nagyon kellett....igy is szarul vagyok
Míg egy férfi új autóját fényezte, a kisfia felvett egy követ és vonalakat karcolt az autó oldalára.
Haragjában, a férfi megfogta a gyermek kezét és többször ráütött, nem ismerve fel, hogy a
franciakulccsal üti.
A kórházban a gyermek elveszítette az összes ujját a többszörös törés miatt. Mikor a gyermek
meglátta az apját, szemében fájó tekintettel kérdezte: Apa, mikor fognak visszanõni az ujjaim?
Az apa felismerve tettének súlyát, szólni sem tudott. Visszament az autójához és többször
belerúgott.
Saját cselekedetétõl feldúlva leült az autó elé és a karcolásokat nézte. A gyermek azt írta:
SZERETLEK APA!"
A tárgyak használatra vannak, az emberek szeretetre! A probléma a mai világban az, hogy az
emberek vannak használva és a tárgyak szeretve.
Legyünk óvatosak és tartsuk emlékezetünkben ezt a gondolatot: A tárgyak azért vannak, hogy
használjuk, az emberek pedig hogy szeressük õket!
Légy ura érzelmeidnek:
- vigyázz a gondolataidra, szavak lesznek belõlük,
- vigyázz a szavaidra, cselekedetek lesznek belõlük,
- vigyázz a cselekedeteidre, megszokások lesznek belõlük,
- vigyázz a megszokásaidra, szenvedély lesz belõlük,
- vigyázz a szenvedélyedre, rabsággá és végzeteddé válhat!
A harag és a szeretet nem ismernek határt. Válaszd a szeretetet, hogy szép és kedves életed
legyen!
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
fuck me, i'm famous!
Szintén.Ennyiért van Hannah Troll-S is. Volt egy 2-t fizet, 3-at vihet akció. Akkor vettem...
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
NE ÍGY! NE ÍGY!
mi a keret?
milyen idoben?
fuck me, i'm famous!
na ezzel a "szuperbruttóval" meg az emelt adóelõleggel sem lettem elõrébb
NE ÍGY! NE ÍGY!
nálam sem azt jelenti, hogy pont ott vagyok ahol voltamJó neked, én hátrébb lettem
igen sajnos ez a problémám vele, futárzsákra kéne kötöznöm....
köszi amúgy
Az "eldobható" sátram van nekem is, amikor ki van bontva, és áll nagyon praktikus, strapabíró, kényelmes, tehát pöpec, csak összehajtva rohadtul unpraktikus....
bicaj seggén úgy nézel ki vele mint akin egy ufó landolt
nekem valami ilyesmi volt:
fuck me, i'm famous!
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
na
sátor ügyben kérem a hozzáértõk tanácsát.
2 hetente hétvégén bükkben alváshoz kell, bringás felhasználáshoz, lehetõleg ne 40ezer legyen
eddig ezek vannak:
http://www.decathlon...1887-67781112/#
ez ugye elég nagy helyet foglal összehajtva... 60centis kör
http://www.decathlon...39976-12838851/
vagy ez
alternativa?
És szükségem lenne hálózsákra is
pliz help