Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenőfal

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
37913 hozzászólás a témában

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
Itt meg érkezik egy állásajánlat. Soroksáron. Beszerzés, kapcsolattartás vevõkkel. Angollal (90% írásban, 10% szóban) és (lehetõleg) közgazdasági végzettséggel.

X

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.387 hozzászólás
Segítségeteket kérem!
Faceliftes gömbölyû(2001-2004) Audi A6 kombit keresünk, KLE-180 az eredeti rendszáma, színe sötétszürke. Kép sajnos nincs róla.
Ha valaki látja, legyen oly jó és hívja a rendõrséget, körözés alatt áll az autó, mert ellopták - ez egy enyhe kifejezés.
Köszönöm elõre is!

Ðave

Ðave

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.011 hozzászólás
Micsoda fícsor Zorg!! tetszik!

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás

M-a-T-T:
Ahamm, kevesebbre veszem a megjelenített oldalszámot, mert az még "liquid" oldalszélességre volt belõve.

Kösz

Most már jó :)
De az "eredmény: hsz tól-ig" még mindig nem látszik.
nem mintha ezt nézegetném .) csak megemlítettem.

amúgy ma összedobtam egy apró kis honlapot barátnõmnek és már egy ilyennél is elhagyta pár cifra mondat a számat. Képzelem milyen lehet egy komplett portált adminolni :D

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
Ide is feltenném a kérdést, mert fontos lenne. Valakinél, aki közel lakik az Expóhoz, letehetnénk 3 montit, jó házi pálinkáért cserébe, amíg az Expón vagyunk?

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
Jó vicc... :)
Persze, ott leszek elméletileg.
Sajnálom a fék-dolgot. :(

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

Ralph

Ralph

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.093 hozzászólás
Profi felhasználó,profi géppel milyen képet tudna csinálni...?
;-)
Szombaton?
Bringaexpó?
11.00-12.00-körül?
Bikemag stand?
"Ínség és meggyõzés - ez az a két erõ,mely tettekre bírja az embereket. Támassz ínséget,kormányozd a véleményeket és felboríthatsz minden meglevõ rendszert,bármilyen szervezett is legyen az."

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
Ejj, pedig milyen jó kép lett :)

-=B.B.B.=-

Ralph

Ralph

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.093 hozzászólás
Ne fáradj.
A tárcsafékes topikban kifejtettem,hogy miért...
:-(
Azért köszönöm.
"Ínség és meggyõzés - ez az a két erõ,mely tettekre bírja az embereket. Támassz ínséget,kormányozd a véleményeket és felboríthatsz minden meglevõ rendszert,bármilyen szervezett is legyen az."

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

Egy Shimano 160-as tárcsafék adapterre lenne szükségem,amivel egy IS-es féktestet (XTR- BR-M965) tudnék egy Post mount-os villára (FOX) rögzíteni.
Ha valaki bevállalna egy ilyen vásárlásos,elküldõs dolgot,akkor azt nagyon megköszönném.
Persze itt most nekem nagyon fontos lenne az idõ.
(de azt hiszem ezt az elején írtam)
Minden megoldás érdekelne.
Privátban a részleteket.
Hátha.....
Köszönet.

Szia!
Nekem van egy XT adapterem, elõl 180-as tárcsa van, így megmaradt a 160-as. Csak azt nem tudom, hogy PM kompatibilis-e. Meg fogom nézni.
Edit: szerintem az, mindjárt lefényképezem Neked.

-=B.B.B.=-

Ralph

Ralph

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.093 hozzászólás
Sziasztok.
Segítségre volna szükségem.
Ide írok,mert ez a legpörgõsebb topik
Egy 1800Ft-os alkatrésztõl függ,hogy mikor tudom összeépíteni a kerékpárom.
És itt a környékünkön már végigtelefonáltam az összes kerékpáros szaküzletet,de csupán csak ígéretet kaptam.
Azzal pedig nehéz dolgozni.
Szóval .
Egy Shimano 160-as tárcsafék adapterre lenne szükségem,amivel egy IS-es féktestet (XTR- BR-M965) tudnék egy Post mount-os villára (FOX) rögzíteni.
Ha valaki bevállalna egy ilyen vásárlásos,elküldõs dolgot,akkor azt nagyon megköszönném.
Persze itt most nekem nagyon fontos lenne az idõ.
(de azt hiszem ezt az elején írtam)
Minden megoldás érdekelne.
Privátban a részleteket.
Hátha.....
Köszönet.

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás
M-a-T-T:
Ahamm, kevesebbre veszem a megjelenített oldalszámot, mert az még "liquid" oldalszélességre volt belõve.

Kösz
"In idem flumen bis non descendimus"

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
nem volt-e már fórummal kapcsolatban de 1024x768ban, 15ös monitoron az osztályozd a témát rátakar az oldalszámokra.
Feltöltött kép

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
Szorítsatok kérlek szépen titeket 13:15-tõl. OKJ pneumatika vizsga. Elég ha gondoltok rám, de ne a budin. : D

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás

Kitti nem volt 17, amikor összejöttünk. Én 22 voltam. Idén 30 leszek és még mindig boldogok vagyunk.

Nem mindenkinek jön ez össze, úgyhogy becsüld meg jól.
A tavalyi-tavalyelõtti évek a válásokról szóltak az ismerõsök között. Volt vagy 8. Fájdalmas hírmindegyik önmagában is, és akkor még az ordas nagy fájtokról nem is esett szó.

--Trifo

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.283 hozzászólás
tartsd meg ezt a jó szokásod ;] köszi

(amúgy a ; ) smileyt az elõbb kiírta : D-ként)

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

6 és fél essze. persze valamiból fent kell tartani a boltot is... :)

Az én munkadíjamból lesz faragva, ippeghogy csak egy kicsi :)

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.283 hozzászólás

I.J. :) Majd megkérdezem mennyit akarnak érte tõled legombolni, aztán hátha okosíthatunk valamit, lealkudom két sör árát aztán azt idd meg az egészségemre :D Holnap hozom el, ha szerencséd van jövõhét keddre kész :D

6 és fél essze. persze valamiból fent kell tartani a boltot is... :)

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
no meg a 93-94es korosztály durván jól néz ki.. vagyis visszamentem a gimibe, és ehh.. az én osztálytársaim annó nem voltak ilyen jó nõk. 18 évesen 16tal kavarni nem gáz.
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Kitti nem volt 17, amikor összejöttünk. Én 22 voltam. Idén 30 leszek és még mindig boldogok vagyunk.