Szerencsés p*csa(ui. ma voltam Szápár-Tés-Eplény felé tekeregni...)

Nagyon megszerettem azt a környéket.
Szerencsés p*csa(ui. ma voltam Szápár-Tés-Eplény felé tekeregni...)
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
A fék nem árt. Nincs kedvem a Balaton-parton idõs nõket elütni, mint ahogy egyesek csinálják.
![]()
A 2. kérdésre. Tudod te jól.
Szerintem Jani nemigen tétlenkedett:D:D
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Én 800km-t szedegettem össze görgõn idén eddig. Lehetett volna több is, van olyan edzõtársam aki 2400nál jár ... már elcsomagoltam a görgõt és várom a tavaszt márciusban még csak 25km-t sikerült gyûjtenem, helyette majd futok amíg nem jön a legalább 9-10fokos meleg.
a fék szükséges ahhoz, hogy tekerni tudj?
hogy akarsz így lenyomni, ha még nem is nagyon tekertél?![]()
A sebesség mindent megold.
a fék szükséges ahhoz, hogy tekerni tudj?Ne izgulj, én sem tekertem egy métert sem. Tegnap raktam föl csak a bringára fékeket.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
ciki vagy sem, idén egy métert nem tekertem. ( boltbajárás, városban rohangálás nálam nem egyenlõ tekeréssel)
A sebesség mindent megold.
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
Hm..régi, szép diákévek. Déligalvás, aztán lementünk Egerbe csak úgy, elnyalni egy fagyit (Ózdról, 2*45km). És volt úgy hogy ezt kétszer egy nap...
Ahogy az ember vénül, egyre kevesebbet teker egyre drágább bicikliken
vagy inkább
--Trifo
Izomtéridõninja-geológus!
Gyermekeink képekben. Régebbi képek: ITT , pici Hanka itt és pici Ignác itt
stp1, Trifo!
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
Én a tavalyi évet ~6.000 kilométerrel zártam - csak monti, mivel egyetlen bicajom maradt.
(Azon sincs már kilométeróra, se pulzusmérõ, se teleszkóp; csak egy drautos véfék meg egy vasvella. Azt mondta rá egy bicajboltos, hogy olyan "back-to-roots" masina.)
Nagyon szeretnék egy tandemet összerakni, de a hazai beszerzés lehetõségei egyre rosszabbak (nyitok is mingyá egy gyalázó topik ennek is).