bent van velem elõadóban/teremben....sosem szoltak még érte a 3 év alatt
jó neked
milyen suli?
bent van velem elõadóban/teremben....sosem szoltak még érte a 3 év alatt
Eladtátok azt a jo kis Octavia-t?
Gyermekeink képekben. Régebbi képek: ITT , pici Hanka itt és pici Ignác itt
Izomtéridõninja-geológus!
Gyermekeink képekben. Régebbi képek: ITT , pici Hanka itt és pici Ignác itt
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
fél 6kor keltem, de futni azért voltam:D az is ér?
Remélem mindenki odakint van és teker!
Nálunk 20fok van...
Most indulok
ment a privát.Ha jönnek mennek a következõ héten is, az is megfelelne...
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
ha korábban írod mondjuk egy órával, akkor még tudtam volna szólni lakótársaknak/haveroknak. kb 5en jönnek gyõrbõl általában...
Az engem nem érdekel, vágok mindentha majd mar nyilik a rugy, es meg mindig csak a felenel jarsz, akkor kezdhetsz aggodni
Jah, úgy könnyûde hamar megvannak ezek a munkák, nekizuhanunk hárman (anyám, apám, én) és megcsináljuk gyorsan
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
ha korábban írod mondjuk egy órával, akkor még tudtam volna szólni lakótársaknak/haveroknak. kb 5en jönnek gyõrbõl általában...Jár valaki mostanság Gyõr-Veszprém viszonylatban? Egy pedált kellene elvinni... elõre is köszi...
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Oleenak sötétszürke autója van - legalábbis tavaly júliusban az volt, azóta lehet változott a helyzetOlee!
ma voltál Tata-Agostyánban (illetve átutazóban tarján felé) kifejezetten sáros nissan terepjáróval? (ahogy láttam bordó-ezüst színû lehetett)
egyik helyen megvan (200n öl), másik még visszavan (400n öl). múlt hétvégén metszés, most pedig kötözés, venicse (venyige, kinek hogy tetszik) hordás, karrózás, veteményezés volt. szerencsére a nagyobb területen minden második sor hagyományos és amúgy is elég foghíjasAndris, Ti végeztetek már a metszéssel? 4 napja ezzel szívok :/