Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenőfal

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
37913 hozzászólás a témában

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
Maggi, Neked mennyi avatarod volt már eddig? :D

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
Trifo: Sajna most villa nincsen a bicajba, ugyhogy nekem kimaradós a tekerés :( de ha isten is ugy akarja lesz villám már a jövõhéten

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
Maggi: esküvõ témát ne vedd a lelkedre. Gyakorlatilag nem igazán megvalósítható a szûk körû esküvõ. Vagy senki, vagy mindenki. Eredetileg én is a nagyon kis esküvõ pártján voltam, de aztán lett nagy és nem bántam meg, nagyon jól mulattam friss férjként is. És persze kiba... sok pénzt ki kellett fizetni a szolgáltatásra, de a menyasszonytánc fedezte gyakorlatilag az egészet. Mindenki hozzájárult a dologhoz szépen.

Még Maggi: megyünk este Miskolcra. Mi hiányzik neked a bringázáshoz? Mert ha egy hajtókar, akkor azt tudok neked hozni kölcsönbe (Octalinkes LX, 68mm-es középcsapággyal együtt, ha kell, akkor van hozzá szerszám is).

Thez: A fekvõgipszre és az általa fedett sérülésekre van gyógyír: IDÕ. Pihenés...

--Trifo

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
Thez, jobbulást! Elõször azt hittem, hogy áprilisi tréfa... majd aláírjuk a gipszedet ;)

Tig, Rubigan-t nem kapsz, mert elég érdekes állagú, nincs pofám elvinni. Holnap ütközhetünk,mert megyek Dunakeszire is délután.

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás

Azert az milyen mar, hogy van egy barátunk, eljegyezte a csaját....kérdeztük esküvõt miegymás....meg, hogy kik lesznek...."szûk családi kör" volt a válasz, tehát burkoltan nem leszünk meghívva....több éves barátság... :) azrét ez gáz szerintem, 3 srác nem annyira nagy plusz kiadás talán

ez tok normalis
kollegam eskuvojen voltunk en voltam a tanu
/az eskuvo azt jelenti, hogy petofi utca polgarmesteri akarki elott alairas, nem a templomi rongyrazas/
utana vacsora 20 fo-re
ebbol 4 hivatalbol: hazasok es a ket tanu /parja nelkul/
16 szuk csalad

ennyi majd ha ott leszel megerted, hogy nem akarsz 200 fos satras lofaszt csinalni

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
ibazz nem semmi árak...

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
tekintve hogy 150ezer font [osszal-szorozzal] egy kicsi lakas a varos szelen, ha jobbat akarsz, akkor 250-300, nagyok amiknek an kertje, garazsa, udvara meg 4-500. igen.

15% kezdotoke alatt mar nem allnak szoba veled a bankok, ha ertelmes [fizetheto] havi reszletet akarsz akkor inkabb 20% kell. na es az nem keves.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
Az tényleg ugy van, hogy ott többnyire inkább lakást bérelnek az emberek minthogy vennének?

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
igy már világos :D

fuck me, i'm famous!

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
uldoz a maffia :D

amugy mindegyiknek megvan a sztorija. figyelem hosszu es uncsi sztori kovetkezik

mikor kijottem akkor egy ilyen menekultszallas kinezetu pocegodorben laktam a Highbury mellett [12 lako, 1 furdoszoba amiben az egyetlen wc is volt] hat nem volt tul kulturalt a dolog. plusz nem szeretjuk az Arsenalt :D

onnan a Wembley melle koltoztunk, ott elvoltam egesz sokaig, [kb 2es fel ev] csak aztan mosolyszunet volt az asszonnyal, szal letipliztem. Onnan mentem Palmers Green-be, ket magyar keresett egy harmadikat, mert volt egy masfel szobas lakas, es igy enyem lett a kicsi. aztan az asszonnyal csak visszaosszekerultunk, akkor ketten kivettuk ezt a kis lakast amiben most vagyunk.

viszont ez meg igy finoman mondva tetves draga. Ha o is keresne annyit amennyit en, akkor nem lenne para, igy viszont az o osszes penze elmegy szamlakra meg lakberre, es kb semmi nem marad neki.

szal most inkabb kiveszunk az emlitett ket magyarral egyutt egy 2szobasat, mert ok is el akarnak koltozni.

mert ennek a lakasnak 650 a lakber per ho, egy ketszobasnak meg olyan 950-1000. szal per fo leesik 325rol 250re vagy az ala. meg minden egyeb szamla is kevesebb lesz.

es utalom hogy nincs kert, meg a nappaliban laknak a bringakok.

na es valahogy igy

bocs a bo le miatt :)
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

...

Grat az elhatározáshoz, biztos vagyok benne hogy nagyon élvezni fogod :) Én most voltam kint augusztusban busszal, és megérte a buszozás, egyrészt A Dover-i sziklák miatt, másrészt meg mert egy belga srác ült mellettem akivel összespanoltam, és imádja magyarországot, nemrég írt rám facebookon, hogy na, jön x dátumtól x dátumig magyarországra, én választom a partit, õ fizeti a számlát :D

Londonra tényleg érdemes több napot szánni, szerintem egy olyan 4-5 nap alatt kényelmesen körbejárhatóak a fontosabb dolgok, legalábbis nekünk összejött, bár mi voltunk Windsor-ban a Legoland-ben is.

Nekünk egy olasz-svájci-osztrák bringatúra van betervezve július közepétõl, kb 3-4 hét, vadkempinggel. Fiuméig vonat, onnan milano-winterhur-semmering-bécs-hegyeshalom, és onnan vonattal pest. ez kb egy olyan 2000km....

Ðave

Ðave

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.011 hozzászólás

június 25-26 körül. azokban napokban láttam 30 euro környéken rep.jegyet, ingyen természetesen nem szeretném, de ha tényleg ott lehetnék 5-6 napot, akkor annak nagyon örülnék.

kezd tetszeni.... majd holnap visszatérünk rá...

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
ha szabad tudni miért költöztök ennyit?

fuck me, i'm famous!

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
majus kozepen koltozunk egy masik lakasba, de ott is lesz nappali, szal semmi problema. es en juni7-21ig otthon vagyok, szal a datum is jonak tunik.

RAUH-Welt
B E G R I F F

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

nalam ingyen is, csak ne koltozz ide :) mikor lenne ez?

június 25-26 körül. azokban napokban láttam 30 euro környéken rep.jegyet, ingyen természetesen nem szeretném, de ha tényleg ott lehetnék 5-6 napot, akkor annak nagyon örülnék.

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
Én busszal mentem Londonba, pedig a repülõjegy ugyan annyi lett volna, de látni akartam a doveri sziklákat. Nekem ennyit megért.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
nalam ingyen is, csak ne koltozz ide :) mikor lenne ez?

RAUH-Welt
B E G R I F F

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

busszal en soha nem jonnek Londonba. ki lehet fogni akcios repjegyet, meg lehet kerni kint elo forumtagot hogy csovezhess a nappalijaban par napot, es akkor latsz is valamit a varosbol. mert nem kicsi...

esetleg , ha tudnál valahol, valakinél szállást elfogadható áron, akkor írnál egy privit? bármi játszik.

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
buszzal az a bajom, hogy másfélszer több ülõhely van rajtuk , mint ami normálisan elférne, egyszóval nincs hely...
meg ez a 90km/h...

fuck me, i'm famous!

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
busszal en soha nem jonnek Londonba. ki lehet fogni akcios repjegyet, meg lehet kerni kint elo forumtagot hogy csovezhess a nappalijaban par napot, es akkor latsz is valamit a varosbol. mert nem kicsi...

en voltam sok buszos europai turan, Belgium, Nemetorszag, Franciaorszag, Anglia, es nem csinalnam ujra. buz van, elnyomod magad, aludni nem tudsz, es mikor kiszallsz akkor csak arra tudsz koncentralni hogy talalj egy WC-t, nem arra hogy nini de szep muzeum.

RAUH-Welt
B E G R I F F