De jó, hogy vannak barátok!

Amúgy ja, olyan vagyok, mint egy nyerges vontató.
Zoomstag-Gabibátyó, nyáron gyertek velünk Erdélybe tekerni. Menünk csomagos túrára, ott lesz hegy is, meg völgy is, aztán fotózhattok ezerrel!
Hegyet!? Most akkor hordjak össze neked egyet!?
Izomtéridõninja-geológus!
Izomtéridõninja-geológus!
Üdv srácok.
teljesen valaki nem tudja,hogy miért nem jó a bikemarket?pont akartam volna rendelni,de délelõtt még nem tudtam mi kell ismerõsömnek és erre most meg....
ha valaki tud valamit mondani akkor megköszönném.
üdv,Péter
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Fú bazz, az kemény környék lehet! Tudtam hogy ide kell fordulni tanácsért.
Szombaton Gerenna vár-Olaszkapu-K+Bánkút-P Jávorkút-P/aszfalt Lillafüred-PZ Fehérkõ-Ómassa aszfalton-K+ Szentlélek
Fú bazz, az kemény környék lehet! Tudtam hogy ide kell fordulni tanácsért.
Szombaton Gerenna vár-Olaszkapu-K+Bánkút-P Jávorkút-P/aszfalt Lillafüred-PZ Fehérkõ-Ómassa aszfalton-K+ Szentlélek
már hasonló egyént féktisztítóval is fújtam szemen
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Ez speciel engem is érdekelne. A végén az lesz, hogy csinálok megint egy oldalt ahol kerékpár tech infók meg nyúz lesz, plusz le lehet majd tölteni pdf-ben. igazság szerint régóta tervezem, de már nagyon érik..
Valaki tudja arra a választ, hogy mikor indul be a bikemag.hu, mint a megszûnt magazin szellemi/tartalmi utódja?
A decemberi megszûnéskor nagyon nagy ígéreteket és tereket írtak, de az aóta eltelt lassan 4 hónap alatt egy kezemen megtudom számolni mennyi önálló, újságban még nem látott cikk jelent meg.....
Ride everywhere.
.