Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Üzenőfal
Indította
zOrg
, 2008. június 14. 08:36
Írta 2010. április 08. - 21:50
Ha az utcán odakiáltják, hogy Rakd meg, arra mit kell mondani? Ezzel ma találkoztam elõszõr és hirtelen annyi jött ki belõlem, hogy "bocs"
The Official Rules of the Euro Cyclist-----------------The Rules > Velominati
vendég_Charon_*
Írta 2010. április 08. - 21:42
vendég_Charon_*
Írta 2010. április 08. - 21:21
villa nem megy a heten, valoszinuleg csak jovo heten. nem tudtak konkret idot mondani, a mostani fuvar megtelt, es passz hogy mikor jon a kovcsi. de amint van valami nyivakolok
hat vagy ket het mulva csak ideér.....remélem nem basszák össze szállítás közben....ritka barbár némelyik cég
Írta 2010. április 08. - 21:18
és ráadásul fordítva közlekednek
Team Heavy Pedal - Szeged
A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.
Írta 2010. április 08. - 21:13
Nekem a külön meleg/hidegvíz csap volt a teljesen érthetetlen kategória.
szigetlakó beltenyészet, hülye mértékegységekkel, mér pont ez lep meg ?
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2010. április 08. - 21:10
akkor nem is tudsz langyos vízben kezet mosni?Nekem a külön meleg/hidegvíz csap volt a teljesen érthetetlen kategória.
Team Heavy Pedal - Szeged
Írta 2010. április 08. - 21:01
Írta 2010. április 08. - 21:00
nincs véletlen valakinek elfekvõ sötétebb kék markolata?
Írta 2010. április 08. - 20:54
Nekem a külön meleg/hidegvíz csap volt a teljesen érthetetlen kategória.
The Official Rules of the Euro Cyclist-----------------The Rules > Velominati
Írta 2010. április 08. - 20:47
Korábban laktam egy-két londoni lakásban. Nos, európai és tengeren túli mércével nézve néha nekem is égnek állt a hajam, de úgy gondoltam, más ország, más város, más kultúra.
Írta 2010. április 08. - 20:27
villa nem megy a heten, valoszinuleg csak jovo heten. nem tudtak konkret idot mondani, a mostani fuvar megtelt, es passz hogy mikor jon a kovcsi. de amint van valami nyivakolok
nem nagyok az elvarasok, csak uber sz@r hazak vannak. villanyfutes, auto parkol az utcan [es fizetsz erte] 100eves epulet fa ablakokkal, egymillio kilometer a legkozelebbi metro vagy vonat allomas... hehh. nem vagyunk soherok, nagyjabol tudjuk hogy mennyibe kerul egy 2 szobas haz, de egyszeruen semmi nincs
gondolom most hogy a haz arak nem emelkednek mint regen, az emberek nem kapkodnak venni. jameg ugye eddig megadtak a kolcsont barkinek, bele is borultak a bankok, most mar kicsit szortiroznak. szal sokan inkabb berelnek, a kiado hazak szama igy megcsappant. szopi
nem nagyok az elvarasok, csak uber sz@r hazak vannak. villanyfutes, auto parkol az utcan [es fizetsz erte] 100eves epulet fa ablakokkal, egymillio kilometer a legkozelebbi metro vagy vonat allomas... hehh. nem vagyunk soherok, nagyjabol tudjuk hogy mennyibe kerul egy 2 szobas haz, de egyszeruen semmi nincs
gondolom most hogy a haz arak nem emelkednek mint regen, az emberek nem kapkodnak venni. jameg ugye eddig megadtak a kolcsont barkinek, bele is borultak a bankok, most mar kicsit szortiroznak. szal sokan inkabb berelnek, a kiado hazak szama igy megcsappant. szopi
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2010. április 08. - 20:13
Tam: villa nem indul el a héten ugye?
Ennyire nincsen üres alberlet amugy ott?
Ennyire nincsen üres alberlet amugy ott?
Írta 2010. április 08. - 20:13
London, szegényes város, vagy neked nagyok az igényeid?! Csak viskók vannak!?
Írta 2010. április 08. - 20:04
Londonban kiado lakast keresni de jo. alap dolgok kellenenek mint gazfutes, szigetelt muanyag ablak, kert, bejaro, es ket normal meretu haloszoba. semmi extra. kb 15 ugynoksegnel voltunk ma, egyik sem tudott mutatni egyet se.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2010. április 08. - 16:43
Maggi: OK. Egyszercsak meglesz...
--Trifo
--Trifo
Gyermekeink képekben. Régebbi képek: ITT , pici Hanka itt és pici Ignác itt
Írta 2010. április 08. - 14:18
jah mert bikemarkt.hu néven megy ujra
'e' betû hibádzik a régi címhez képest
Írta 2010. április 08. - 13:59
A böngészõk alapbeállításoknál valameddig tárolják az oldalakat a saját gépen, érdemes egy CTRL-F5 -tel frissíteni, vagy törölni néha a tárolt dolgokat.
üdv
üdv
nekem még mindig nem megy az oldal....de lehet a hiba az én készülékemben van
Írta 2010. április 08. - 12:27
nekem még mindig nem megy az oldal....de lehet a hiba az én készülékemben van 
Trifo: ha lesz kis idõd csinálj már az agyakrol felnikrõl nekem képet....feldobnám az apróba...
Trifo: ha lesz kis idõd csinálj már az agyakrol felnikrõl nekem képet....feldobnám az apróba...
Írta 2010. április 08. - 12:22
Kiskubai: megvan még az a két kis fém bizbasz? 
--Trifo
--Trifo
Gyermekeink képekben. Régebbi képek: ITT , pici Hanka itt és pici Ignác itt
Írta 2010. április 08. - 12:20
Sziasztok!
Bikemarket.hu ma délelõtt indult újra. Mindekitõl elnézést kérünk, akinek gondot okozott a kiesés. Az oldal és az email címek is üzemelnek, (a korábban jelzett ideiglenes market@berguson.hu email címet még egy hétig mûködtetjük).
üdv
BikeMarket
Bikemarket.hu ma délelõtt indult újra. Mindekitõl elnézést kérünk, akinek gondot okozott a kiesés. Az oldal és az email címek is üzemelnek, (a korábban jelzett ideiglenes market@berguson.hu email címet még egy hétig mûködtetjük).
üdv
BikeMarket

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére