Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenőfal

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
37915 hozzászólás a témában

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
Ha az utcán odakiáltják, hogy Rakd meg, arra mit kell mondani? Ezzel ma találkoztam elõszõr és hirtelen annyi jött ki belõlem, hogy "bocs" :D

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Nem is csoda, hogy egy szigetre vannak bezárva. :)

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás

villa nem megy a heten, valoszinuleg csak jovo heten. nem tudtak konkret idot mondani, a mostani fuvar megtelt, es passz hogy mikor jon a kovcsi. de amint van valami nyivakolok

hat vagy ket het mulva csak ideér.....remélem nem basszák össze szállítás közben....ritka barbár némelyik cég

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.190 hozzászólás
és ráadásul fordítva közlekednek :)
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.278 hozzászólás

Nekem a külön meleg/hidegvíz csap volt a teljesen érthetetlen kategória.

szigetlakó beltenyészet, hülye mértékegységekkel, mér pont ez lep meg ? :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.190 hozzászólás

akkor nem is tudsz langyos vízben kezet mosni?
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

csaba8

csaba8

törzsvendég

• fórumtag
  • 955 hozzászólás
tam :D

Feltöltött kép

"just chillin killin"

Ðave

Ðave

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.011 hozzászólás
nincs véletlen valakinek elfekvõ sötétebb kék markolata?

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Korábban laktam egy-két londoni lakásban. Nos, európai és tengeren túli mércével nézve néha nekem is égnek állt a hajam, de úgy gondoltam, más ország, más város, más kultúra. ;)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
villa nem megy a heten, valoszinuleg csak jovo heten. nem tudtak konkret idot mondani, a mostani fuvar megtelt, es passz hogy mikor jon a kovcsi. de amint van valami nyivakolok

nem nagyok az elvarasok, csak uber sz@r hazak vannak. villanyfutes, auto parkol az utcan [es fizetsz erte] 100eves epulet fa ablakokkal, egymillio kilometer a legkozelebbi metro vagy vonat allomas... hehh. nem vagyunk soherok, nagyjabol tudjuk hogy mennyibe kerul egy 2 szobas haz, de egyszeruen semmi nincs

gondolom most hogy a haz arak nem emelkednek mint regen, az emberek nem kapkodnak venni. jameg ugye eddig megadtak a kolcsont barkinek, bele is borultak a bankok, most mar kicsit szortiroznak. szal sokan inkabb berelnek, a kiado hazak szama igy megcsappant. szopi
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
Tam: villa nem indul el a héten ugye?

Ennyire nincsen üres alberlet amugy ott?

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
London, szegényes város, vagy neked nagyok az igényeid?! Csak viskók vannak!? :D

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
Londonban kiado lakast keresni de jo. alap dolgok kellenenek mint gazfutes, szigetelt muanyag ablak, kert, bejaro, es ket normal meretu haloszoba. semmi extra. kb 15 ugynoksegnel voltunk ma, egyik sem tudott mutatni egyet se.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
Maggi: OK. Egyszercsak meglesz...

--Trifo

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
jah mert bikemarkt.hu néven megy ujra :) 'e' betû hibádzik a régi címhez képest :)

b

b

törzsvendég

• fórumtag
  • 665 hozzászólás
A böngészõk alapbeállításoknál valameddig tárolják az oldalakat a saját gépen, érdemes egy CTRL-F5 -tel frissíteni, vagy törölni néha a tárolt dolgokat.

üdv

nekem még mindig nem megy az oldal....de lehet a hiba az én készülékemben van :)

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
nekem még mindig nem megy az oldal....de lehet a hiba az én készülékemben van :)

Trifo: ha lesz kis idõd csinálj már az agyakrol felnikrõl nekem képet....feldobnám az apróba...:)

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
Kiskubai: megvan még az a két kis fém bizbasz? :)

--Trifo

b

b

törzsvendég

• fórumtag
  • 665 hozzászólás
Sziasztok!

Bikemarket.hu ma délelõtt indult újra. Mindekitõl elnézést kérünk, akinek gondot okozott a kiesés. Az oldal és az email címek is üzemelnek, (a korábban jelzett ideiglenes market@berguson.hu email címet még egy hétig mûködtetjük).

üdv
BikeMarket