Jelentkezz be Regisztrálj

Üzenőfal
Írta 2010. április 22. - 06:25

Írta 2010. április 22. - 06:25

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Írta 2010. április 21. - 23:06

BBB-bol is van feher kormany ill stucni
feher felnibol spank talan?
nem irtad mire kell
Tényleg nem,mafla módon kihagytam... CC-re
JÓÉJT!
Írta 2010. április 21. - 23:01

Írta 2010. április 21. - 23:01

mof, mindig is nagy tisztelettel viseltettem a szakmád iránt
szerintem ez intimebb, mint az urológia...
köszönöm! jó érzést ezt olvasni.. és ezt most nagyonnagyon komolyan mondom..
rengeteg szépséget látok ebben a szakmában. alkotok, a kezem munkájával segítek máson. bár én közvetlenül nem találkozok a betegekkel, néha azért el lehet csípni egy elismerõ pillantást, egy büszke(új és hibátlan) mosolyt. ezek a momentumok sokat számítanak az itteni viszonyok között.. ha jól belegondolok nem lehet okom panaszra, hisz' munkám van, amivel keresek(majd). ami rettentõen zavar az a rendszer arctalansága. az, h. kb vagonokkal hordják a betegeket Olaszországból, Németországból, Ausztriából. ez azzal jár, h. felületessé válik az ellátásuk. az alapvetõ paramétereket, mint pl kor, nem, fogszín felírják a munkalapra, futár áthozza rendelõbõl a laborba aztán uzsgyi. minél gyorsabban, a lehetõ legolcsóbban, és ne is problémázzunk oldjuk meg. tehát nincs lehetõség orvos-beteg-technikus konzultációra, ha valami nem stimmel szájban, akkor újra az egészet. és természetesen nem az orvos hibázott.. arról pedig nem érdemes beszélni, h. a legnagyobb rendelõket a városban lányfuttatók, uzsorások, építési vállalkozók, "használtautóalkatrész" kereskedõk, embercsempészek húzták fel. és persze szalad a szekér.
az ember szája, annak állapota, ápoltsága talán mindent elmond arról a valakirõl.. így valóban intimebbnek tûnik.
Írta 2010. április 21. - 22:50

na, akkor újra fórumkészen...
csocsi
velkám tú bord
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Írta 2010. április 21. - 22:42

Ott van az oldal tetején a fehér Syncros
Érdemes a honlapon is megnézni az árát... elég becsapós...
Írta 2010. április 21. - 22:33

feher felnibol spank talan?
nem irtad mire kell
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2010. április 21. - 22:28

Írta 2010. április 21. - 22:16

szerintem ez intimebb, mint az urológia...
Írta 2010. április 21. - 22:12

Tudnátok tippet adni milyen webshopokon keresgéljek?A Csekert.hu -t már néztem,van esetleg más alternatíva is?
Írta 2010. április 21. - 21:10

csocsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2010. április 21. - 21:03

Írta 2010. április 21. - 20:45

Írta 2010. április 21. - 20:27

szerencsére szagokat nem lehet linkelni:)
az egyik legdurvább mikor olyat kell csinálni, h. betétcsere. ez úgy néz ki, h. maradt néhány frontfoga a betegnek, és erre építenek egy olyan fogmûvet, ahol a híd szélsõ pillérein egy-egy kis párhuzamos csúsztató ül. ezekre a csúsztatókra szloppan rá a sárga kis mûanyagbetét, amivel a pótlás többi része kapcsolódik a fix megoldáshoz. mivel ez a rész kivehetõ, kopik. sajnos a "kivehetõ" a betegek nagyrészénél nem jelent egyet a "tisztítható"-val is.. így mikor behozzák, a sárga mûanyag már fekete. hogy hozzáférjünk, ki kell tisztítani, ami gõzborotvával történik. na ilyenkor menekülök a terembõl..
vigyázok az alakodra Bloke:)
Hagyd már abba, mert végül is nekiálltam enni!!!
Írta 2010. április 21. - 20:07

az egyik legdurvább mikor olyat kell csinálni, h. betétcsere. ez úgy néz ki, h. maradt néhány frontfoga a betegnek, és erre építenek egy olyan fogmûvet, ahol a híd szélsõ pillérein egy-egy kis párhuzamos csúsztató ül. ezekre a csúsztatókra szloppan rá a sárga kis mûanyagbetét, amivel a pótlás többi része kapcsolódik a fix megoldáshoz. mivel ez a rész kivehetõ, kopik. sajnos a "kivehetõ" a betegek nagyrészénél nem jelent egyet a "tisztítható"-val is.. így mikor behozzák, a sárga mûanyag már fekete. hogy hozzáférjünk, ki kell tisztítani, ami gõzborotvával történik. na ilyenkor menekülök a terembõl..
vigyázok az alakodra Bloke:)
Írta 2010. április 21. - 19:54

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.
Írta 2010. április 21. - 19:52

Írta 2010. április 21. - 19:47

én a Gasztropuccsot szerettem nagyon! hihetetlenül szerencsétlen volt a Kozi:)
ma elküldtünk egy bácsit szájsebészhez. bejött a laborba, h. szerinte valami nincs jól a szájában a fogsorával.
-jó, hát tessék kivenni akkor a protézist.
-kivenni? mit kivenni? ez kivehetõ?
az akrilát(valszeg a nem megfelelõ készrevitel miatt) porózussá vált és összegyógyult a nyálkahártyájával..
a kicsírázott paradicsom/paprika/dinnyemagon már meg sem lepõdök..
B...meg, most akartam enni.
Írta 2010. április 21. - 19:10

ne csináld
legjobb magyar (illetve már tót és azóta nem is annyira jó) adó a paprika tv.
bandi a hegyen, halország , a kedvenc sorozataim.
én a Gasztropuccsot szerettem nagyon! hihetetlenül szerencsétlen volt a Kozi:)
ma elküldtünk egy bácsit szájsebészhez. bejött a laborba, h. szerinte valami nincs jól a szájában a fogsorával.
-jó, hát tessék kivenni akkor a protézist.
-kivenni? mit kivenni? ez kivehetõ?
az akrilát(valszeg a nem megfelelõ készrevitel miatt) porózussá vált és összegyógyult a nyálkahártyájával..
a kicsírázott paradicsom/paprika/dinnyemagon már meg sem lepõdök..