Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenőfal

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
37915 hozzászólás a témában

Stormbringer

Stormbringer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.754 hozzászólás
Sziasztok!

Volna egy valószínûleg fatális majom jellegû kérdésem, de kissé kijöttem a gyakorlatból, és ezt a topic-ot találtam megfelelõen "lazaerkölcsûnek", hogy feltehessem. Szóval elég sürgõsen meg kéne szabadulnom a bringámtól, és nem valószínû, hogy ez apró útján menne, úgyhogy valószínûleg használt bringákat vásárló bolttal kéne kontaktolnom, ami már el is indult, de egyelõre csak egy helyen nyilatkoztak pozitívan, viszont itt bizományi rendszer mûködik, ami, ha jól tévedek azt eredményezi, h csak miután eladták a bringát, azután kapnék pénzt tõlük, ami szintén lassú ahhoz képest, amilyen gyorsan a bankók kellenének..:) Tehát a kérdésem az, hogy van olyan hely, ahova beviszem, és x összeget kialkudva ott meg is veszik és én meg is kapom a pénzt a kis kacsóimba, vagy ez egy leányálom, és minek születtem egyáltalán meg és különben is google..??
Bárminemût elõre is köszi!

Ha esetleg valaki tud az 1980-as moszkvai olimpia kézilabda bronzmeccsérõl valamilyen képi anyagot, az ossza meg velem, legyen oly szíves!

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás

ne hagyd ki a gyogytornat!
ez kurva fontos
akkor fogod megtanitani a kezed ismet mozogni

egyetértek - engem egy jó gyógytornász fél év alatt rendbehozott, pedig ugye kb le voltam bénulva. most úsznom kell sokat, az használ a legtöbbet, állítólag..

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
Maggi
holnap végigrongyolog a faludon.
reggel 6-ra kell Losoncra -sk- érnem, utána meg Sajómittoménhova, oszt' úgy végiggengelünk Szirma mellett.

Tigrincs
küldenél egy címet priviben, hogy holnap feldobhassam a motyót.
bocsánat, hogy elszartam - postát állom.

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás
nálunk is volt aki bokarögzítõvel gyakorolgatta a vápét és tökre örült hogy milyen fasza, nem csapódik neki a hajtókar a lábának :)

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
ne hagyd ki a gyogytornat!
ez kurva fontos
akkor fogod megtanitani a kezed ismet mozogni

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
baszki...ez azér merész

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2.353 hozzászólás
Dh-s barátom két héttel utána már kijött a hegyre.. Négy héttel késõbb letöréseket ugrált. Mondjuk õ hülye. Rajta volt az a feszítõ cucc végig.

Ride everywhere.

.

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
próbálok vígasztalódni :) csak zavar hogy hikomat vagyok. meg hogy lehet passzolni kell a bükkmarcit. épp kezdtem formába lendülni.

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.278 hozzászólás
ja megnéztem, 2004 08,07-én volt (bükk maraton napja az évben)
aztán 12-én bringáztam legközelebb de akkor csak aszfalton, és 24-én volt az elsõ terepmenet. de néha most is érzem, bár inkább terhelésre, mint frontra.

basszus ha már elõvettem a naplót, az évben akkor 3600 km-nél tartottam aug elején....jobban is mentem. mondjuk technikám semmi nem volt kb.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

hát kösz.

Vígasztaljon hogy én kulccsonttöréses ismerõsöm 1,5 hónap múlva már vígan ugrándozott a dirtparkban meg DH-zott, és azóta sincs semmi baja. (4éve volt a törés)

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
hát kösz.

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
xian: jobbulást...egyik barátomnak volt vagy 7-8 éve, õ máig érzi a csontban, ha valami erõsebb front jön.

trifo: milyen ügyben kellene a T-akármi dolgozó?:D

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás
Sala: nincskép, nem jutottunk el lakásig, és sötét volt...majd mesélek :D

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
Igen. Szegycsont me a váll közt elöl.

Biztató...Mûteni nem kellett, csak helyre tenni. 3-4 hetet mondtak, de nem tudom hány %-ods lesz akkorra. Bükkmarcira jó lett volna menni...

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.278 hozzászólás

Sziasztok. Tegnap sikerült eldobnom a vasat és összejött egy kulcscsonttörés. Volt már itt valakinek "szerencséje" ilyenhez? Mire kell figyelni?

az van itt a válladnál ?

szerintem nekem volt (jobb oldalon)
1-2 hétig nem bringáztam, 2-3 hétig nem aludtam azon az oldalamon, és bal kézel váltottam az autóban. meg vagy 2 év múlva is fájt még kicsit (sõt még néha most is érzem pedig 6 éve volt)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
Öcsémnek sikerült egy kulccsonttörés már a családban, de õ azt születés közben adta elõ, úgyhogy nemigen tud nyilatkozni az élményrõl :)

--Trifo

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
Sziasztok. Tegnap sikerült eldobnom a vasat és összejött egy kulcscsonttörés. Volt már itt valakinek "szerencséje" ilyenhez? Mire kell figyelni?

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
Kedves kerékpáros kartársak!

Van-e köztetek T-Akármi céges dolgozó? Eléggé erõsen kellene...

--Trifo

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
én se igazán...szigeten/voltam voltam kint 1-1 nap a nagy koncerten, aztán úgy adódott, hogy nyári munka mellett 1 fesztiválra volt idõnk haverokkal. Volt mûfajilag nem a stílusunk, Sziget az "kommersz", drága és mocskos, de a Sound meg egyrészt Balaton másrészt meg tényleg jó fellépõk vannak - a tavalyi Underworld, majd a Kraftwerk koncert már magában megérte a bérlet árát, életre szóló élmény volt...

mondjuk ami gyász, az a MÁV. tavaly hétfõn 10kor volt kempingzárás, de egyik délelõtti vonaton se volt +szerelvény - pedig tudták, hogy nem kevesen várnak Zamárdiban...most meg kiszámoltam: 2200 forint a diákjegy a 110 km-re oda vissza. az 4 fõnél ~9000 forint - abból meg kijön odavissza a benzin + matrica..ja, és 350 forint a benzin a legolcsóbb helyen is.

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
Sohasem értettem az ilyeneket, igaz nekem ez a fesztiválozás sem a világom.