valaki van Gyõrbõl?
bekéne menni egy üzletbe, venni kéne egy 3000ft-os dolgot és feladni sima boritékban.
köszimöszike
2550ft lenne a posta ktg...
Írj privátot!
valaki van Gyõrbõl?
bekéne menni egy üzletbe, venni kéne egy 3000ft-os dolgot és feladni sima boritékban.
köszimöszike
2550ft lenne a posta ktg...
270USD, vagy 270eFT?
Ha már itt tartunk, volna igény egy sütögetõs-fröccsözõs mókára nálunk?
--Trifo
Gyermekeink képekben. Régebbi képek: ITT , pici Hanka itt és pici Ignác itt
De ez nem Ruby, hanem Roubaix. És arra értettem a versenygeometriát, hogy nekem mondjuk 49tõl 53ig kisebbnagyobb kompromisszumokkal jók a vázak. Stucnival,nyeregcsõvel tudok korrigálni. És ez a váz a kelleténél kicsit kisebb, a versenyzõk szoktak kisebbet használni.a roubaix az tenyleg versenygeometria? az nem a tarmac volna inkabb?
nekem ugy remlett hogy a rube az ilyen magas fejcsovu felegyenesedve ulos turazos dolog.
RAUH-Welt
B E G R I F F
NE ÍGY! NE ÍGY!
Mondd hogy nem valamelyik lurkó Hardrock-járól beszélszDe van otthon egy kisebb Speci, azt kipróbálhatod
--Trifo
Nos, a Bükkben nem jártam végül. Hazahoztam a bringát BP-re, visszatettem a garázsba és a tandemmel mentünk a Pilisbe aszfaltozni öcsémmel. Így se volt rossz, de jobban szerettem volna lánccsattogást és telószörtyögést hallgatni valami erdei ösvényen.Trifo: merre voltál kerózni?
Kezd belém visszatérni az élet most, hogy már nem fáj annyira a derekem. Tisztább, szárazabb érzés.
Mondjuk az én Specim is beteges kissé azzal a nyaeregcsõ setuppal. De van otthon egy kisebb Speci, azt kipróbálhatodNem vagyok egy égimeszelõ teremtés, tudod jól
Emlékel, mint amikor odaálltam a Specid mellé, és kb a nyakamnál volt a nyereg
Mondjuk ehhez a vázhoz nekem is kellett volna egy 110-es stucni meg hosszú nyeregcsõ...
Nem vagyok egy égimeszelõ teremtés, tudod jólPicit kicsi... Gyerek méret?
--Trifo
Picit kicsi... Gyerek méret?Sajna érzem hogy sok lesz ez nekem...pedig gyönyörû váz, jó méret (picit kicsi, dehát versenygeometria, na ) és postázza külföldre is...
Hello Kiskubai,
I just checked on shipping to Hungary, and there are no inexpensive options.
Usually USPS would have a low price option, but it seems not for shipping to Hungary.
The lowest shipping rate I could find was $522usd, plus $19usd insurance.
Thanks,
Bernie
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->