Kiskubai: Wilier? Ehh, érdekes izlésed van

(Nekem a félmaraton 1:29:50

egy hét szigeteléssel tönkre vágod az elõzõ két hét edzését simán. ha hobbiból nyomod, akkor mindegy, de ha komolyan gondolod, akkor nomális életvitelt kell folytatni, nem elég sokat edzeni és az étkezésre figyelni...a sziget hetijegy 27ezerbe volt, annyit megér egy hét a barátaimmal.
Andris: Mostanában odafigyelek a dolgokra, alkoholmennyiség minimálisra redukálva (kivéve amikor nem.). A napfelkeltére hazaérés meg kb 30-40%ban van bulizás miatt, a maradék az meló, vagy valakinél ottalvás.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Szóval inkább sziget, mint dura-ace...
mi újság a veszprémi léttel?...(BRUCE :-))
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
A sebesség mindent megold.
Amugy a temakoroket a 1000questions 1000answers konyvecskebol veszik fokent,erdemes atmenni rajta.Bar mar tul vagy rajtaAz volt.
Elsõ részben healthy foods-ról kellett beszélni, amiben azért otthon vagyok, a szituáció ilyen telefonvásárlós cucc volt... végül az elsõ rész eredménye 39/50 lett.
A szöveghallgatás szerencsére nem ilyen BBC híradórészlet volt, hanem háttérzaj nélküli érthetõ beszéd. 20-ból biztos meglesz a 8 pont.
A Polart meg itthon hagytam...
akkor innentõl a felütéses deffektet Maggi-effektusnak fogjátok nevezni?
blog on
2008 után újra DH-zok
de elõjött a Maggi-effektus, sikerült egy lépcsõsoron felütéssel zárnom a kört.
amúgy a hegy baromi kihalt és teljesen be vannak nõve a pályák. erdészt nem láttam, fogason meg egyedül voltam bicóval.
ezen én is mindig elgondolkodok, hogy ha valaki komoly bringás akar (?) lenni, illetve komoly bringás cucc vásárlási tervei vannak, hogy fér bele ez a sok buli/koncert/napfelkeltés hazaérkezés...
blog on
három kis vadmalacot láttam ma tekerés közben. békésen csócsálták a kukoricát az etetõnél. aranyosak voltak és még nem volt félelemérzetük.
egy elmeny tobbet er mint egy targy. akkor is ha ugyanannyi penzbe kerul.
RAUH-Welt
B E G R I F F
ezen én is mindig elgondolkodok, hogy ha valaki komoly bringás akar (?) lenni, illetve komoly bringás cucc vásárlási tervei vannak, hogy fér bele ez a sok buli/koncert/napfelkeltés hazaérkezés...Szóval inkább sziget, mint dura-ace...
Jön valaki szigetre Children Of Bodom (halál-halál-sátán-sátán-gitár-gitár-metál-metál) koncertre? arra még nincs pajti
Jön valaki szigetre Children Of Bodom (halál-halál-sátán-sátán-gitár-gitár-metál-metál) koncertre? arra még nincs pajti