bázzz már mé ne jönnének át?!
küldtem egy cikket
meg egy kérést!
bázzz me csomó van a dróton vagy mittudomén.
Válaszoltam rá.
bázzz már mé ne jönnének át?!
küldtem egy cikket
meg egy kérést!
Matt,írtam neked privit még múltkorában,megkaptad?
mai elsõsegély tanfolyam tanulsága:balesetnél akár kézrátétellel is lehet segíteni.összeesett egy srác,és kézrátétellel akartak rajta segíteni
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Sala, így utólag min változtattál volna, ha tudod a körülményeket?
Jók a képek, Zoli!
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Mit ír a shimano honlap?Skacok
fc-m970-es XTR hajtókarnak már ugye standard lyukköre van ugye? pl: mint XT-nek
ozora odatett.
egy hét alatt csak pozitív hullámok értek! ott volt tizenikszezer ember és szinte mindenki kedves, segítõkész, vidám. és nem, nem azért mert tele van mindenféle tudatmódosítóval. részletesebben ebbe nem mennék bele, tán fórumszabályzat se engedi... ami nekem átjött, hogy ha kimutatnánk egymásnak az érzéseinket, akkor könnyebb lenne minden. szóval üzenem mindenkinek, hogy ölelje meg azt akit szeret vagy kedvel és evvel olyan boldogságot lehet okozni, ami hullámban végigterjed és tán nem lesznek annyira szürkék a hétköznapok.
lehet ez most így elég hippisen hangzik meg rózsaszín köd, utópia, ja persze, meg lehet mondani hogy "attól még pénz gondok, melóhely számlák stb vannak", de szerintem simán mûködhet, csak egy kicsit kéne másképp hozzáállni.
na mind1. nem akarok senkit semmirõl meggyõzni, csak egyszerûen olyan élményben volt részem amit meg akartam osztani hátha Titeket is megérint.
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
júliusban konkrétan meg akart késelni egy cigány a nyugatinál, mert minimal mass közben be mertem elé sorolni a szélsõ sávba.
egy héttel késõbb rám rántották direkt (6an üvöltötték, hogy megdöglesz te gecii, most megölünk) miután meg mertem kérdezni, hogy minek vágott be elém mikor 30 méterrel késõbb leparkolt. fullyval voltam, keresztül a demszkyciciken... nem jött épp villamos szerencsére.
még egy héttel késõbb jön a kérdés az anyósülésrõl, hogy mianyámért tekerek az úton.
havert is most rámoltatták ki.
vannak idõszakok mikor úgy érzem, hogy más törzsfejlõdési szinten állunk. a rendszeres küzdõsport meg hasznos és megnyugtató dolog.
csöveseket meg könnyû leszerelni, általában nem azokkal van a gond.
felniket megunod, vevõ vagyok /asztra/ ;-)
RAUH-Welt
B E G R I F F
én azért általában adok egy százast, ha látom hogy tényleg kell a gyereknek vagy jó napom van, meg tüzet is szoktam adni, de az nagyon fel tud húzni, amikor odajön a társaságunkhoz, és elkezdi, hogy "jajjelnézésturakneharagudjatok ezmegezvanvelem", eltelik 5 perc, mire kinyögi, hogy egy százas/szál cigi/tûz kellene neki - nekünk meg nincs pofánk otthagyni, meg nem is lehet, mert követ minket...és akkor mikor adunk neki, amit akar, akkor megint 5 perc magyarázkodás, amiben a legidegesítõbb, hogy mindenki elsüti ezt: "én kérek elnézést, urak, én kérek elnézést", és olyan hangnemben, mintha nekünk kéne hálásnak lenni, hogy végighallgathattuk és adhattunk neki valamit...a köszönömöt meg nem mondják ki, csak mindenféle süket dumát...és 10bõl 7 ilyen, legalábbis a XI. kerületben.
másik típus meg a fém 200-as bevezetése óta szaporodik gombamód..."elnézéstneharagudj, nincsen 400 forint apród?"...nézek rá, hogy 400 forint mióta aprópénz, mondom nincs, erre: "és egy kétszázasod sincs?"....
A sebesség mindent megold.