MaTT: Nálunk is csupaszcsigának mondják. És a tapasztalatokból kiindulva nálatok szoktak volt (
) mondani olyan dolgokat, amit máshol nem
pedig az meztelencsiga

rossz helyen laksz

MaTT: Nálunk is csupaszcsigának mondják. És a tapasztalatokból kiindulva nálatok szoktak volt (
) mondani olyan dolgokat, amit máshol nem
na, kaptál bont? mert akkor megismerkednék veled az este
Kiskubai: látod, mondtam hogy irritatív vagy.
A kisteherautó termetû észkombájn "kitépemaszíved" szekuriti emberek nem kedvelik a magunkfajta krumpiszsák súlyú pattogó egyedeket.
Ha akarod, feljelentheted az ogrét, a fizikai kontaktus nem tartozik a jogköréhez.
De vannak jobb, alattomosabb módszerek is....a kistestû állatok ís átmentek az evolúciós teszteken...
http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."
akkor valamit mégse csinálsz jólMikor Apám
Nekem pl megszületett a harmadik gyerekem, van új (másik) házam, új (másik) autóm, új (másik) biciklim, de nincs új nõm, mint sok pár éve házasodott ismerõsömnek.
--Trifo
Mikor Apám meghalt, akkor hasonlóképp. De ott volt nagyon sok tényleg kincs is, olyan is, amit odaadtunk ennekannak, most meg visszasírom. Azóta rajtam is elhatalmasodott a szerszámbuzéria, de igyekszem kordában tartani.naja. mikor meghalt nagyapám, a hátsóudvarból kb 3platónyi(az a szépnagy IFA..) "kincset" hordtunk ki/tüzeltünk el.
Én meg tegnap ragasztottam latex belsõt. Ultra szopás, de asszem sikerült.Nem is emlékszem mikor kaptam utoljára felütéses defektet...
Tizensok év után újrakezdeni a triált, majd berakni egy ultralight belsõt azt hiszem nem volt nyerõ gondolat. Sidehop tíz centis padkára másodszor nem jött össze. Mondjuk nem értem, ha lecsúszott akkor mi ütötte fel?
Induljál vasárnap este 11 tájban. Minden más idõpont szopó. Nem is értem, mit eszik ezen a városon hárommillió ember...hetfo reggel miskolc felol pestre bejutni szopo?
ide kene jutnom kb 8-ra
palya vagy sima 3?
mikor induljak
osszatok eszt
Inkább megcsináltam rendesen. Így talán nem kell minden nap rettegve csekkolni, hogy csepeg-e a szar valahonnan.Belsõ + kötegelõ.
Nekem pl megszületett a harmadik gyerekem, van új (másik) házam, új (másik) autóm, új (másik) biciklim, de nincs új nõm, mint sok pár éve házasodott ismerõsömnek.Hello evribadi!
Ez itt az N+1-edik eltûnésem után az N+1-edik visszatérésem!!
Kivel mi izgalmas történt az utóbbi 2 évben?
Gyermekeink képekben. Régebbi képek: ITT , pici Hanka itt és pici Ignác itt
http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Belsõ + kötegelõ.Szétestek a 30 éves kontár csõillesztések, javíthatatlan.
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
hetfo reggel miskolc felol pestre bejutni szopo?
ide kene jutnom kb 8-ra
Budapest, Porcelán utca, Magyarország - Google Térkép
palya vagy sima 3?
mikor induljak
osszatok eszt
NE ÍGY! NE ÍGY!
Ride everywhere.
.
látszik,hogy nem vidéki vagy.itt nem dobunk ki semmit,majd jó lesz még az valamire:D