Jelentkezz be Regisztrálj

Üzenőfal
Írta 2011. október 04. - 23:24

Canyon | MTB | Nerve AM 5.0
amúgy meg kb abc sorrendben az összes gyártónak van ilyen cucca.
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2011. október 04. - 23:22

új, vagy használt? s-m körüli méret? meg egy kb árat ha lõnél, lenne tippem.
tökmindegy, s-m körüli. mondjuk 200ezer körül. vagy 250.
Írta 2011. október 04. - 23:10

ps: mondjatok 130-150 körül mozgó te tekerhetõ össztelós vázakat-komplett bringákat légyszi
új, vagy használt? s-m körüli méret? meg egy kb árat ha lõnél, lenne tippem.
Írta 2011. október 04. - 22:34

Amikor kinnt éltem, volt úgy hogy 400 volt a font..azok voltak a szép idõk
![]()
A frankhiteles ismerõseid és a magyar belpolitika közti összefüggést nem értem... mármint értem hogy szól valami okosat egy "szakértõ" és emiatt megugrik az ismerõseid törlesztõje, de attól még hogy ezen idegeskedsz, nem fog semmi változni.
A turisták lekaszálása meg tömegsport, max hosszú távon nem kifizetõdõ, de ugye mi nem arról vagyunk híresek, hogy hosszú távra tervezünk...
1.: Nem kesergek rajta, csak simán tudom hogy szarban vannak, és ez rossz érzés. (tehát kesergek rajta.)
2.: Tudom hogy ez nem segít rajta sajnos.
3.: Nem turista lehúzása. A cégnél 250-en fixált euró árfolyam van, ez el van mondva a turistának. Sokkal kevésbé lehúzás mint a Déliben a pénzváltó, ahol 210ért veszik az eurót a turistától

Bikertigger: Magyarországi beszerezhetõség abszolút nem számít, ár annál inkáb.
Írta 2011. október 04. - 22:16

a frankhitelt nem természetes kiválasztódásnak hívják másnéven?
kibicnek semmi sem drága
Írta 2011. október 04. - 21:35

Pont ma hallottam egy idevágót:1darabig én is úgy voltam vele hogy, hogy kéne elhajtani ? aztán leszarom, amit akarnak úgyis tudnak.
mongy az érdekes volt a faszi nem akarta elfogadni az ateistát. mindenképp meg akart gyõzni, hogy csak szimpatikus valamelyik vallás. semmiképp nem akarta elhinni, hogy pont egyformán utálom az összes 1házat.
A Vallás olyan, mint egy Pénisz.
Ha van valakinek, semmi gond.
Még az sem baj, ha valaki büszke rá.
De azért mégse vedd elõ és kezd el körbelóbálni nyilvánosan!
És LÉGYSZÍVES, ne próbáld meg lenyomni a gyerekeink torkán !
Ha esetleg van valakinek egy 170mm-es ISIS-es BAL hajtókarja, amit pár napra tudna kölcsönözni nekem és még holnap délelõtt ide tudná adni BP-n, annak hálás lennék. Az autofelláció tipikus esete történ ugyanis, amelynek keretében megtanultam, hogy egy egykerekûn se mindegy, hogy merre éll az ülés eleje. Fordítva volt pár napot, pedál kitekeredett, mire észrevettem, megette a menetet teljesen. Holnap délután meg kellene.
--Trifo
Gyermekeink képekben. Régebbi képek: ITT , pici Hanka itt és pici Ignác itt
Írta 2011. október 04. - 18:33

csak aztán feltalálták a gyógyszereketa frankhitelt nem természetes kiválasztódásnak hívják másnéven?

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2011. október 04. - 18:29

Írta 2011. október 04. - 18:03

Mellesleg az, hogy szimpatikus egy vallas, meg nem jelenti azt, hogy te is gyakorlod, vagy hozzajuk tartozol. Nekem pl. szimpatikus a buddhizmus (mar amennyit tudok rola), megsem vagyok hivo. Jofej lehetett.

Írta 2011. október 04. - 18:00

el lehet õket hajtani azzal hogy neten LESZ kitöltve? mert tudom, hogy a visszaigazoló kódot mondani kell nekik.. de majd csak lesz, ez meg hamarabb akar jönni..
1darabig én is úgy voltam vele hogy, hogy kéne elhajtani ? aztán leszarom, amit akarnak úgyis tudnak.
mongy az érdekes volt a faszi nem akarta elfogadni az ateistát. mindenképp meg akart gyõzni, hogy csak szimpatikus valamelyik vallás. semmiképp nem akarta elhinni, hogy pont egyformán utálom az összes 1házat.
ps: mondjatok 130-150 körül mozgó tekerhetõ össztelós vázakat-komplett bringákat légyszi
itthon beszerezhetõség meg ár fontos ?
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2011. október 04. - 17:33

Írta 2011. október 04. - 17:18

betörtek a tetõn, bementek, belülrõl kinyitották az ajtót (baszhattam a dupla, tripla zárat) és a Crysler tetején kihúzták az ajtón át...
Írta 2011. október 04. - 17:03

Amikor kinnt éltem, volt úgy hogy 400 volt a font..azok voltak a szép idõkNem olvasok én indexet, csak lógok anyumnak egy kisebb (nagy.) összeggel, és meg akartam nézni hogy állnak a valutaárfolyamok, és nemkicsit meglepõdtem. 3hete 330ért vettem a fontot, most meg 356? Leszarni meg azért nem szarom le mert elég sok ismerõsömnek van frankhitele. Cserébe a turizmusban lehet kaszálni a turistának 250ért beváltott euróval

A frankhiteles ismerõseid és a magyar belpolitika közti összefüggést nem értem... mármint értem hogy szól valami okosat egy "szakértõ" és emiatt megugrik az ismerõseid törlesztõje, de attól még hogy ezen idegeskedsz, nem fog semmi változni.
A turisták lekaszálása meg tömegsport, max hosszú távon nem kifizetõdõ, de ugye mi nem arról vagyunk híresek, hogy hosszú távra tervezünk...
Írta 2011. október 04. - 16:06

Írta 2011. október 04. - 14:29

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Írta 2011. október 04. - 13:58

A külföldi létnek egyik nagy elõnye, hogy ezeket a dolgokat le lehet szarni, mert kevésbé érint.
A bíbíszít olvasd, ne a zindexet, és lehet lesz beszédtéma is a "benszülöttekkel"
Nem olvasok én indexet, csak lógok anyumnak egy kisebb (nagy.) összeggel, és meg akartam nézni hogy állnak a valutaárfolyamok, és nemkicsit meglepõdtem. 3hete 330ért vettem a fontot, most meg 356? Leszarni meg azért nem szarom le mert elég sok ismerõsömnek van frankhitele. Cserébe a turizmusban lehet kaszálni a turistának 250ért beváltott euróval

Írta 2011. október 04. - 12:53

--Trifo
Gyermekeink képekben. Régebbi képek: ITT , pici Hanka itt és pici Ignác itt
Írta 2011. október 04. - 09:58

el lehet õket hajtani azzal hogy neten LESZ kitöltve? mert tudom, hogy a visszaigazoló kódot mondani kell nekik.. de majd csak lesz, ez meg hamarabb akar jönni..
Nem tudom. Én papíron töltöm ki.
A sebesség mindent megold.
Írta 2011. október 04. - 07:14

Én már neten kitöltöttem, de nem kaptam semmilyen visszaigazolást.
Írta 2011. október 03. - 23:44