Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenőfal

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
37915 hozzászólás a témában

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás
Maggi, megbszlak tejszinen ha odaadod bárkinek is azt az agyat. :D
szerk: rajtam kívül persze. a múltkori ajánlat él.

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2.353 hozzászólás
Maggi, alakítsd már át valahogy azt az agyat elsõvé, és akkor meg is vettem ;) Nincs kedvem boltra várakozni.. ('mer szezonvége, meg hozni tudok...brr)

Ride everywhere.

.

Gardner03

Gardner03

törzsvendég

• fórumtag
  • 260 hozzászólás

Az élet nagy kérdései közé tartozik, hogy amikor a weben rendelt pizza feedback-jeként nyilatkozol az étel minõségérõl (ez érthetõ), a kiszállítás idejérõl (ez is okés), és a futárról, akkor ez utóbbiról mit kellene nyilatkozni? Köszön, nyújtja a pizzát, én elveszem, odaadom a zsét, õ elveszi, köszön. Jól köszön? Esetleg szépen nyújtja a pizzát, vagy mi? :) A másik nagy kérdés, hogy azok az emberek vajon milyenek lehetnek, akik képesek a reggeli metró után olyan iramban teperni, hogy 6 métert bucskáznak fejen át a lépcsõn egy botlás után. A metró reggel kb. 1 percenként jár. :) További kérdés, hogy vajon hova sietnek azok az emberek, akik egy 10 méteres (tehát igen rövid) mozgólépcsõn próbálnak szuszogva elõrejutni, átverekedve magukat a sokszor (helytelenül) bal oldalra álló utastársaik között. Mit nyer azzal a másfél másodperccel vajon a szegény pára? :) És persze az örök kérdés, hogy milyen lesz egy hupikék törp feje, ha fojtogatod? :)

........... hányadik napja tizenkétórázik?:), kv íze megvan még vagy csak meleg?

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

Az élet nagy kérdései közé tartozik, hogy amikor a weben rendelt pizza feedback-jeként nyilatkozol az étel minõségérõl (ez érthetõ), a kiszállítás idejérõl (ez is okés), és a futárról, akkor ez utóbbiról mit kellene nyilatkozni? Köszön, nyújtja a pizzát, én elveszem, odaadom a zsét, õ elveszi, köszön. Jól köszön? Esetleg szépen nyújtja a pizzát, vagy mi? :) A másik nagy kérdés, hogy azok az emberek vajon milyenek lehetnek, akik képesek a reggeli metró után olyan iramban teperni, hogy 6 métert bucskáznak fejen át a lépcsõn egy botlás után. A metró reggel kb. 1 percenként jár. :) További kérdés, hogy vajon hova sietnek azok az emberek, akik egy 10 méteres (tehát igen rövid) mozgólépcsõn próbálnak szuszogva elõrejutni, átverekedve magukat a sokszor (helytelenül) bal oldalra álló utastársaik között. Mit nyer azzal a másfél másodperccel vajon a szegény pára? :) És persze az örök kérdés, hogy milyen lesz egy hupikék törp feje, ha fojtogatod? :)

a lakótársam 3 perce fetreng a röhögéstõl.. POD :D:D

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Az attól függ, hogy a bõrük pigmentált kékre, vagy a vérükben hemocianin van és átlátszik. :)

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2.353 hozzászólás
Hát nem találom azt a World of Padman képet ahol fojtogatják egymást, de ott kék maradt ;)

Ride everywhere.

.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.278 hozzászólás

piros :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás

Te biztos vennél olyan csirkemellbõl amit 3százé adnak/kiló ? :)

Asszony dolgozott húsos cégnek, a kínai ügyfelek felé volt tolmács. 300-é nem is volt "hús"...

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

Paul Vitti

Paul Vitti

fróumfggüõ

• fórumtag
  • 2.025 hozzászólás
gratulálok az összes nyertesnek! :)
zeezoltano: az elsõ végre elkussolt, ezen felbuzdulva kapott a hátsó is. Na lehet azt hagyni kellett volna, mert most meg visít :) Lehet hogy azért, mert az gyantás volt, az elsõ meg fémes...
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
Ez az BR-M535/545/585/595/600/765/775/800/965/975 fékbetéte :)

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
igen, ráadásul olcsóbb fajta shimano, talán deore lehet

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.278 hozzászólás
kisütött fékpofa nyoma vmi deszkán
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás

Képrejtvény - hogy végre csend legyen

Azt nem mondtam hogy a nagyszobában a parkettán :D
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

Paul Vitti

Paul Vitti

fróumfggüõ

• fórumtag
  • 2.025 hozzászólás
Képrejtvény - hogy végre csend legyen
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.278 hozzászólás

Az már nem fehér embernek való... Nekem elég volt a chili is. Raktam a jalapenoból a levesbe és azzal a lendülettel öntöttem is ki, mert nem bírtam megenni :)

na valami ilesmit képzelnék el :)

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

ja, mindenképp

Az már nem fehér embernek való... Nekem elég volt a chili is. Raktam a jalapenoból a levesbe és azzal a lendülettel öntöttem is ki, mert nem bírtam megenni :)

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

repasibalint

repasibalint

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.627 hozzászólás
göncön is van jóó éjszakai pékség.a nálunk szokásos kiflinél 3x nagyobb van ugyan azon az áron.eddig még csak meleget kaptam ott

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.278 hozzászólás

Szedtünk ki jalapeno magokat, jövõre nevelni akarunk belõle palántákat , érdekel majd belõle egy-kettõ?

ja, mindenképp

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

hegyes erõs zõd paprika.....

Szedtünk ki jalapeno magokat, jövõre nevelni akarunk belõle palántákat , érdekel majd belõle egy-kettõ?

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy