Uploaded with ImageShack.us
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Azért 60-80-al lefelé a kanyarokban dolgozik a láb rendesenérdekes ez a si + bord sport
A bringások, akik felvonóznak egy DHs fiókba zárhatóak, a havon sikló emberek, akik kizárólag felvnóval közlekednek felfelé, azok sportolnak+ szépen/okosan ölzözött élölények.
Az átadásgátló pedig aljas rágalom, most jött meg Mjani levele az octalinkes középcsapágycsészével, amit ezúton is még egyszer nagyon szépen köszönök neki!
A sebesség mindent megold.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"
ÕÕÕÕÕÕÕ azért lehet egy kis igazat azért adnék Savanyának:DAz átadásgátló pedig aljas rágalom,
kiskubai:
adj már egy postacímet, vaz...
hihetetlen, hogy nem tudom hozzád eljuttatni a lomot.
Mintha vmi átadásgátlóval lennél bekenve. :-)
ájsz mondta, mitmivan, de sztem már itthon van azóta
Ment volna busz is hozzád /nagyonismerõscsaládtagsofõrrel-konkrétan apa-kecskemét- assejó.
már-már gondoltam megkérem a xxx századi rokont, nyittassa ki veled az ablakot, tesa.
Igen, ezért is érdekel
Csak az lassabb sport
Igen, ezért is érdekelHa síeltél már, nem úgy, ahogy Te fogsz
akkor sokkal könnyebb a SB.
Akik borddal kezdtek, mondták, hogy nagyon természetellenes elöl lévõ lábra terhelni, ez igaz úgy is, hogy jó pár km-t lesíeltem váltás elõtt, de nem annyira vészes, mint annak, aki sosem csúszott (fõleg a te súlypontoddal)...
Viszont deszkán sokkal nagyobb a sikerélmény faktor
Igen, én is féltem, fõleg a motoros esésem óta - konkrétan a síbakancsba belelépni nem tudtam elsõre, rá kellett készülnöm, hogy fel tudjam húzni a tipegõmre. Izzasztó volt.A hideg?
Ettõl ne félj. Nekem egy tök egyszerû síoverálom van (Decatlonban bõven 20 alatt lehetett), és -20ig csak valami vékony kell alá.
Szemüveg alap, anélkül fázik az ember szeme. Sapka, sál. Nekem a hideggel soha nem volt bajom.
Meg ugye mozogsz.
Én a síelést nem mertem bevállalni, féltettem a térdeim.
Na ezaz. Fõleg mint ex dh-s, én is végiggondoltam ezt nem egyszerérdekes ez a si + bord sport
A bringások, akik felvonóznak egy DHs fiókba zárhatóak, a havon sikló emberek, akik kizárólag felvnóval közlekednek felfelé, azok sportolnak+ szépen/okosan ölzözött élölények.
Milyen lomot akarsz rásózni?kiskubai:
adj már egy postacímet, vaz...
hihetetlen, hogy nem tudom hozzád eljuttatni a lomot.
Mintha vmi átadásgátlóval lennél bekenve. :-)
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Nálunk az elõkészület jobbára megvan, már csak egy kis csomagolás van hátra, na meg majd a suttyomban fadíszítés a gyerekek miatt. Azt nem annyira szeretem. No de sebaj, a lényeg, hogy békében lehet készülni.Meg, de valahogy nincs meg a hangulat....
Gyermekeink képekben. Régebbi képek: ITT , pici Hanka itt és pici Ignác itt