Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenőfal

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
37915 hozzászólás a témában

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

vagy Griffin a vezetéknevük...:)

Akkor nuca=Meg? :)

A sebesség mindent megold.

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás

tipp játék: hány helyet zárnak be 3hónapon belül bp-n a szombati "késelés" miatt.

és, h ozorán és az arénán kívûl van egyáltalán biztonságos hely mo.-n.

ozorán is beleszaladt vki egy konyhakésbe 09ben. remélem be lesz zárva idén a völgy.

nuca

nuca

törzsvendég

• fórumtag
  • 810 hozzászólás

Merje azt mondani egy ilyen kis tiknó, hogy nem megy ki strihhelni? :D

khm. este az öcsém szempontjából 19 órát jelent, nagypapától tartottak hazafele. nemkésõ, 20-ra már ágyban van a gyerek. egyébként sem az enyém, nem az én dolgom : ))

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.277 hozzászólás

Nem akarok nagyon beleszólni a család dolgaiba, de mit keresett az 1 éves öcséd este az úton, ahol belefutott az ellenõrzésbe.:confused:

vagy Griffin a vezetéknevük...:)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.323 hozzászólás

Nem akarok nagyon beleszólni a család dolgaiba, de mit keresett az 1 éves öcséd este az úton, ahol belefutott az ellenõrzésbe.:confused:

Merje azt mondani egy ilyen kis tiknó, hogy nem megy ki strihhelni? :D
"Ha nem lehetsz a legjobb, légy a legrosszabb!"

bptitans.hu

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

igen, ez kicsit olyan, mint hogy a Lágymányosi hídra feltettek egy nagyobb behajtani tilos táblát.

Ez most hogy jön ide? Aki birka, annak rakhatsz ki akármekkora táblát, úgyis felmegy rossz irányból. Nagyon fel lett fújva az ügy, pedig a sofõr hibája volt.

Egyre jobban undorodom ettõl az egész fészbuk szeméttõl. Mindenkinek van millió ismerõse, de a barátság az még létezõ fogalom egyáltalán?

Na pont ezért nem regisztráltam soha ilyen szarokra.

állítólag átfogó közúti ellenõrzés is volt most este. érdekes, de hogy miért az én 1 éves öcsémet ellenõrzik, azt nem értem. (biztos illegális szereket használ, vagy kést hord magánál :D)

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
gyaa mar 20 eves vagy?
nem figyel oda az ember osz felnotte valik itt mindenki.
buek

zarjon be a wb zarjon be a nnl
zarjon be a gyar is

jovo heten buli?

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
Azért azt bírom, mikor a szomszéd befenyít 11-kor, hogy miért hangoskodunk, de még 5 percet ugat a kutyája becsengetek, és megmondom, hogy adjon annak a holminak vizet, kaját, vagy vigye le sétálni, mert így rohadtul nem tudok koncentrálni. Mi a csöcsért kell társasházban kutyát tartani?

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
BSZ-t köszi:) bár tkp.tegnap tartottam a családos részét, meg majd szerdán, az utolsó vizsgám után a haverokkal ivós-bulizós részét.:D amúgy a Pampas Steakhouse-t a Vámház körúton erõsen ajánlom - a "NY Spicy" steak közepesen átsütve, héjában sült burgonyával és egy korsó csapolt spanyol sörrel egészen közel van a tökéleteshez.:) (bár nem olcsó hely, de a különleges alkalmakkor belefér)

MJani: igen, vannak, szerencsére. de nekem fb-on is csak olyan ismerõseim vannak, akikkel ha találkozom akár egy sör mellett, akár csak a buszon, akkor jól el tudok velük beszélgetni akár csak a hétköznapi dolgokról, akár komolyabbakról is. de az igazi barátokkal fõleg telefonon/sms-ben érintkezek, meg a csütörtök esti sör mellett.:)

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Nem tudtam volna kilopni, ha rendesen van lelakatolva. Remélem tanult az esetbõl.. :D
Amúgy egybõl visszakaptad, nem tudom mit sírsz. (bár megnéztem volna azt amikor visszarakod:D )

Jó hogy visszakaptam, ha nem, akkor nem csak ismeretlen emberünk vére lett volna a vonatpadlón :P

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.124 hozzászólás

kusskuss, az egészen másféle történet volt, jó? :D Egyébként még úgy sem vinne rá a lélek hogy kilopjam más kerekét, nem úgy mint TE!

Nem tudtam volna kilopni, ha rendesen van lelakatolva. Remélem tanult az esetbõl.. :D
Amúgy egybõl visszakaptad, nem tudom mit sírsz. (bár megnéztem volna azt amikor visszarakod:D )

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Egyre jobban undorodom ettõl az egész fészbuk szeméttõl. Mindenkinek van millió ismerõse, de a barátság az még létezõ fogalom egyáltalán?

Léteznek még normális emberek.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
Boldogot Dave!!

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

Egyébként boldog szülinapot.

És még azon gondolkodtam, hogy az egyik linkelt beszámoló, aki kivitte az egyik lányt, ha lökdösõdve is, de ki tudott menni, akkor azért nem volt akkora tömeg, mint én képzeltem, hogy egy masszaként egymásnak feszül és teljesen tehetetlenül, egybefüggõ áradatként sodródott, akkor így még elszomorítóbb, hogy talán lehetett volna esélyük.

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
valahol olvastam az ott igazoltató rendõrök nyilatkozatát - kiderült, hogy az igazoltatottak és úgy ránézésre az emberek fele 16 éven aluli volt, és erõsen ittas. haverom ott volt (pedig nem ilyen bulizós arc, csak csoporttársának volt ott a szültésnapja) - õ a 21 évével erõsen túlkorosnak érezte magát.

de már szilveszter elõtt is beszéltük jópár barátommal, hogy nagyonnagyon gáz az, hogy péntek/szombat este a szórakozóhelyek/bulik többségén az átlag életkor bõven 18 alatt van, de még az "ismertebb" kocsmákba sem tudunk úgy beülni, hogy ne lenne tele 15-16 évesekkel. (akik pár sör után már hányka/kötekednek/ordítoznak, mert még kis csírák és még nem tanultak meg kultúráltan italozni) szilveszterkor is végül azért kötöttünk ki itt a törzshelyünkön, mert a tulaj kikötötte, hogy a korhatár az bizony 18 év - és akkor nem kell parázni, ha esetleg jön a yard, vagy akármi. ha meg nem csak inni akarunk, hanem bulizni is, akkor valamelyik koliba megyünk - a Martosban lehet dumálni is, sokféle pia van és jó áron, csocsó is nagyon jó van, a vegyészcsajok is szépek - és nem ciki, ha éjfélkor az asztalon táncolsz és a "what is love" közismert refrénjét énekeled. (megtörtént eset, a gonosz ikertestvérem volt:D)

nem akarom az elcséplet "bezzeg az én idõmben" frázist ismételgetni - de mi anno a gimiben 14-17 éves korunk között rendes kocsmába (tehát nem a gimis késdobálóba egyszer-egyszer) be sem akartuk tenni a lábunkat, ahogy ilyen nagy bulikba sem. volt sok házibuli szervezve a gimiben - ott ismertél mindenkit, és nem volt para, ha "kísérleteztél az alkohollal" és esetleg õ nyert, mert ismerõs arcok voltak körülötted, akik figyeltek a másikra. szépen meg is tanultunk kultúráltan inni. (értsd: tudod, mit bírsz, tudod, hol a határ és tudod, hogy te mit szeretsz és mivel keverni)

ehhez képest most 13-14 éves kortól szilveszter elõtt attól volt hangos a fb, hogy "te melyik all-you-can-drink"/"ilyenolyanhûdeszuper" buliba mész? de minden péntek-szombat délután is: "most hova menjek bulizni? ide vagy ide?" házibulit konkrétan egyáltalán nem is szervez már senki a gimiben...a 17-18 éves ismerõseim meg inkább beülnek egy sörözõbe/átmennek valakihez italozni-beszélgetni, mert nincs kedvük a sok fiatalhoz...szóval nagyon el van itt cseszve valami, hogy a 13-16 évesek a 18-20 évesek éjszakai életét élik.

(ki is írtam fb-ra, hogy a sok RIP meg kereszt kirakása helyett gyújtsanak egy gyertyát, és gondolják végig, hogy itt bizony nagyon erõs szerepet játszott a fiatalok birkaságfaktora - elõre látható volt, hogy kicsi a hely, a fb event-en is 4-5 ezren jelezték részvételüket. és ahol már a szervezõnek bizonygatni kell, hogy "de befértek, gyertek csak" - na ott valami tutira bûzlik...de azért odamentek, és még akkor is kitartóan álltak a sorban, amikor tudták, hogy mi van bent. vajon õk miben bízhattak?)

továbbá: ez a Kilkenny az istenek söre.

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
gyo he ez a p sanyi bacsi pont olyan alkesznek nez ki, mint barmelyik tisztes esztergalyosunk.

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Mit pörögtök még mindig ezen?

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.323 hozzászólás

Tudod mikor épült a Wembley és mikor a Puskás Stadion? Jó, hogy nem hozod össze a Colosseummal.

Hány kapun lehet(ne) bejutni a Népstadion-ba? (most má Puskás... Ez is megérne egy misét) Stefánián kapuk, Dózsán kapuk, Ifjúság útja hatalmas kapuval, István mezein nagy kapu.... Ezen kapuk után régi, de tökéletes beengedõ rendszer, amiknek max a 30% van megnyitva... Mind1 mikor épûlt, gyerekként minden válogatott és nagy meccsen kint voltam sosem volt olyan káosz, mint mostanában. Leszarom, hogy játszik a csapat kimegyek, de a szervezés minden alkalommal elveszi a kedvem...

20 évvel ezelõtt nem okozott gondot a telt házas (60+ezres) dupla rangadók beengedése, most mi változott, azon kívül, hogy csak fele annyi ember mehet be?

-------

Nem értek a szórakozóhelyek engedély dolgaihoz, de ha van egy helyem, akkor miért alkalmanként kell kérvényeznem, hogy lehessen ott valami nagyobb szabású? Ha egyszer úgy látják, hogy simán megoldható, akkor valószínûleg fixen alkalmas rá.
Miért van olyan szabályozás, amit meglehet kerülni, könnyedén? Nem azt mondom, hogy a WB és/vagy a NNL nem hibázott, de sokkal egyszerûbb csak rájuk húzni a vizes lepedõt és gyorsba kijelenteni, hogy ennek a szabályozásnak azonnal változnia kell...

"Mért pont a nagy por nyitja fel a szemed?!
Mért csak a botrányra kapod fel a hülye fejed?!"
"Ha nem lehetsz a legjobb, légy a legrosszabb!"

bptitans.hu

Tommmas

Tommmas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
tipp játék: hány helyet zárnak be 3hónapon belül bp-n a szombati "késelés" miatt.

és, h ozorán és az arénán kívûl van egyáltalán biztonságos hely mo.-n.
/// Demalgon /// mert balul ütött be az élet, pedig jobbat vártam ///
de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
mondjuk hiaba van letszamlimit, ha szar szuk lepcso van a ruhatarnal akkor ott ossze fogjak taposni az emberek egymas ha bepanikolnak. Es ez fuggetlen attol hogy bentebb masik 1300 vagy 4500 ember van.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F