vagy Griffin a vezetéknevük...
Akkor nuca=Meg?

tipp játék: hány helyet zárnak be 3hónapon belül bp-n a szombati "késelés" miatt.
és, h ozorán és az arénán kívûl van egyáltalán biztonságos hely mo.-n.
Merje azt mondani egy ilyen kis tiknó, hogy nem megy ki strihhelni?
Nem akarok nagyon beleszólni a család dolgaiba, de mit keresett az 1 éves öcséd este az úton, ahol belefutott az ellenõrzésbe.:confused:
Nem akarok nagyon beleszólni a család dolgaiba, de mit keresett az 1 éves öcséd este az úton, ahol belefutott az ellenõrzésbe.:confused:
Ez most hogy jön ide? Aki birka, annak rakhatsz ki akármekkora táblát, úgyis felmegy rossz irányból. Nagyon fel lett fújva az ügy, pedig a sofõr hibája volt.igen, ez kicsit olyan, mint hogy a Lágymányosi hídra feltettek egy nagyobb behajtani tilos táblát.
Na pont ezért nem regisztráltam soha ilyen szarokra.Egyre jobban undorodom ettõl az egész fészbuk szeméttõl. Mindenkinek van millió ismerõse, de a barátság az még létezõ fogalom egyáltalán?
Nem akarok nagyon beleszólni a család dolgaiba, de mit keresett az 1 éves öcséd este az úton, ahol belefutott az ellenõrzésbe.:confused:állítólag átfogó közúti ellenõrzés is volt most este. érdekes, de hogy miért az én 1 éves öcsémet ellenõrzik, azt nem értem. (biztos illegális szereket használ, vagy kést hord magánál
)
NE ÍGY! NE ÍGY!
Nem tudtam volna kilopni, ha rendesen van lelakatolva. Remélem tanult az esetbõl..
Amúgy egybõl visszakaptad, nem tudom mit sírsz. (bár megnéztem volna azt amikor visszarakod:D )
Nem tudtam volna kilopni, ha rendesen van lelakatolva. Remélem tanult az esetbõl..kusskuss, az egészen másféle történet volt, jó?
Egyébként még úgy sem vinne rá a lélek hogy kilopjam más kerekét, nem úgy mint TE!
Egyre jobban undorodom ettõl az egész fészbuk szeméttõl. Mindenkinek van millió ismerõse, de a barátság az még létezõ fogalom egyáltalán?
A sebesség mindent megold.
NE ÍGY! NE ÍGY!
Tudod mikor épült a Wembley és mikor a Puskás Stadion? Jó, hogy nem hozod össze a Colosseummal.
RAUH-Welt
B E G R I F F