Cib-ben is van ilyen kis sárga papir....de az csak a számlaszámot összeget meg pár alap adatot kér...
Tõlem nem kértek ilyet.
Cib-ben is van ilyen kis sárga papir....de az csak a számlaszámot összeget meg pár alap adatot kér...
A sebesség mindent megold.
OTP-ben, MKB-ben szoktam számlára pénzt befizetni, csak személyit kérnek, azt annyi.
ja ritka elbaszott egy cég
ráadásul az nem is az elsõ 16, hanem ilyen bankon belûl használt röviditett számlaszám, a tök tudja már hogy képzõdik
egyszer én is fizettem be a sajátomra, (mikor még volt) mutatom a csajszinak hogy csinálja már meg a számlaszámomból. kb úgy nézett rám mint a véres rongyra - hogy a nyitáskor kaptam kis cetlit azon rajta volt- hát anyukád.
meg mikor túlfizetem 5 rugóval a hitelkártyát, és megszüntetéskor visszaszerezni azt a pénzt, na az sem volt eccerû. viszont nevetséges.
Blog on
Ma bementem a raifeissenbe pénzt befizetni nem a saját számlámra (nem náluk vagyok). Sorszám, sorra kerülök. Adom oda számlaszámot, nevet, összeget, a pénztáros mondja, hogy ilyet itt nem lehet, ki kell tölteni egy nyomtatványt. Mondom, ok. Elkezdem kitölteni a nyomtatványt, nézem a számlaszám helyét, négy-hat-három karakter neki, aztán számla devizaneme három karakter. Mi a f@szom? Gondolkozok egy kicsit, ez így összesen 16, elvileg 24 a számlaszám, biztos elég lesz az elsõ 16 is (ezt egy halandó embernek honnan kéne tudni... segítség sehol). Töltöm tovább, igazolványszám, kód, dátum. Kösz, ennyi elég lesz nekem a kitöltésbõl, inkább utalok.
Soha többet nem megyek be ebbe a bankba!
blog off
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
NE ÍGY! NE ÍGY!
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
Romániai cukorárakról nincs valakinek megbízható infója?
Igen, ált. útlevél, esetleg személyi (persze a gyerek nevén, ha nincs a vele utazó szülõ útlevelében):" törpével", ha kis szeretnék ugrani egy szomszéd országba de az Unión belül kell-e valamilyen papír?
UUUUUUUtálni fogsz!
Nagyon!
azt a szembeszelet amiben en 40kmh-val tudok tekerni hatszelnek hivjak
A legjobb 16-bõl 15, plusz a 17.
jó?! nemmindegy.
ilyen teljesítménnyel verned kéne a hazai mezõnyt