Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenőfal

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
37915 hozzászólás a témában

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Cib-ben is van ilyen kis sárga papir....de az csak a számlaszámot összeget meg pár alap adatot kér...

Tõlem nem kértek ilyet.

A sebesség mindent megold.

repasibalint

repasibalint

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.627 hozzászólás
ja,én is jártam már így raifeissenben.én se tudtam hogy kell rövidíteni ezt a számlaszámot,mondom a csajnak hogy csinálja már meg,õ sem tudta..ez sokat elmondott,inkább tesóm netbankjával szórakoztam.otp nemtudommilyen számla volt nekem,fizetnem kellett volna 4e-t,hogy a számlámon lévõ 3e-t megkapjam

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
Cib-ben is van ilyen kis sárga papir....de az csak a számlaszámot összeget meg pár alap adatot kér...

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

OTP-ben, MKB-ben szoktam számlára pénzt befizetni, csak személyit kérnek, azt annyi.

A Cib-ben és az Erste-nél is csak a személyi kell. Mostanában szinte a város összes bankjában fizettem be pénzt, de ez volt az elsõ ahol sz.ptam.

ja ritka elbaszott egy cég
ráadásul az nem is az elsõ 16, hanem ilyen bankon belûl használt röviditett számlaszám, a tök tudja már hogy képzõdik

egyszer én is fizettem be a sajátomra, (mikor még volt) mutatom a csajszinak hogy csinálja már meg a számlaszámomból. kb úgy nézett rám mint a véres rongyra - hogy a nyitáskor kaptam kis cetlit azon rajta volt- hát anyukád.

meg mikor túlfizetem 5 rugóval a hitelkártyát, és megszüntetéskor visszaszerezni azt a pénzt, na az sem volt eccerû. viszont nevetséges.

Köszi. :)
Akkor még jó, hogy nem maradtam.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.276 hozzászólás

Blog on
Ma bementem a raifeissenbe pénzt befizetni nem a saját számlámra (nem náluk vagyok). Sorszám, sorra kerülök. Adom oda számlaszámot, nevet, összeget, a pénztáros mondja, hogy ilyet itt nem lehet, ki kell tölteni egy nyomtatványt. Mondom, ok. Elkezdem kitölteni a nyomtatványt, nézem a számlaszám helyét, négy-hat-három karakter neki, aztán számla devizaneme három karakter. Mi a f@szom? Gondolkozok egy kicsit, ez így összesen 16, elvileg 24 a számlaszám, biztos elég lesz az elsõ 16 is (ezt egy halandó embernek honnan kéne tudni... segítség sehol). Töltöm tovább, igazolványszám, kód, dátum. Kösz, ennyi elég lesz nekem a kitöltésbõl, inkább utalok.
Soha többet nem megyek be ebbe a bankba!
blog off

ja ritka elbaszott egy cég
ráadásul az nem is az elsõ 16, hanem ilyen bankon belûl használt röviditett számlaszám, a tök tudja már hogy képzõdik

egyszer én is fizettem be a sajátomra, (mikor még volt) mutatom a csajszinak hogy csinálja már meg a számlaszámomból. kb úgy nézett rám mint a véres rongyra - hogy a nyitáskor kaptam kis cetlit azon rajta volt- hát anyukád.

meg mikor túlfizetem 5 rugóval a hitelkártyát, és megszüntetéskor visszaszerezni azt a pénzt, na az sem volt eccerû. viszont nevetséges.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
OTP-ben, MKB-ben szoktam számlára pénzt befizetni, csak személyit kérnek, azt annyi.

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
igen neha annyi adatot kernek mintha ki akarnek venni a masik szamlajarol

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
Há mondom én hogy menjetek a Cicibankhoz. Mindeningyen, mindenonline.

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Blog on
Ma bementem a raifeissenbe pénzt befizetni nem a saját számlámra (nem náluk vagyok). Sorszám, sorra kerülök. Adom oda számlaszámot, nevet, összeget, a pénztáros mondja, hogy ilyet itt nem lehet, ki kell tölteni egy nyomtatványt. Mondom, ok. Elkezdem kitölteni a nyomtatványt, nézem a számlaszám helyét, négy-hat-három karakter neki, aztán számla devizaneme három karakter. Mi a f@szom? Gondolkozok egy kicsit, ez így összesen 16, elvileg 24 a számlaszám, biztos elég lesz az elsõ 16 is (ezt egy halandó embernek honnan kéne tudni... segítség sehol). Töltöm tovább, igazolványszám, kód, dátum. Kösz, ennyi elég lesz nekem a kitöltésbõl, inkább utalok.
Soha többet nem megyek be ebbe a bankba!
blog off

venember83

venember83

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.152 hozzászólás

köszi, akkor csak tankolni megyek át

Azt is már csak közelrõl éri meg.

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.190 hozzászólás
köszi, akkor csak tankolni megyek át
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

venember83

venember83

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.152 hozzászólás

Romániai cukorárakról nincs valakinek megbízható infója?

Bõven négy lej fölött van már a cukor, ha nem tévedek, kb. háromszáz forintos kilogrammonkénti árral számolhatsz.

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.190 hozzászólás
Romániai cukorárakról nincs valakinek megbízható infója?

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.190 hozzászólás
köszi

gren_tamas

gren_tamas

törzsvendég

• fórumtag
  • 696 hozzászólás

" törpével", ha kis szeretnék ugrani egy szomszéd országba de az Unión belül kell-e valamilyen papír?

Igen, ált. útlevél, esetleg személyi (persze a gyerek nevén, ha nincs a vele utazó szülõ útlevelében):
EUvonal - EU Tájékoztató Szolgálat
Tájékoztató a magyar állampolgárok részére

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.190 hozzászólás
" törpével", ha kis szeretnék ugrani egy szomszéd országba de az Unión belül kell-e valamilyen papír?

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

UUUUUUUtálni fogsz! :D Nagyon!

Dehogy utállak, én is nyertem már kurvanagy Lupus táskát hetedikként :)
Cserébe én mentem ma 120 kilit síkon (az azt jelenti hogy 1000m szint :D Egyszer mentünk neki egy hegynek, de ott is csak félig volt az út :( ) 30as átlaggal, egész jó volt.

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

azt a szembeszelet amiben en 40kmh-val tudok tekerni hatszelnek hivjak :D

Igen, nálam is, és nem árt, ha legalább 20 km/h-val fúj.:D

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.124 hozzászólás

A legjobb 16-bõl 15, plusz a 17. :D

jó?! nemmindegy. :D

UUUUUUUtálni fogsz! :D Nagyon!

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

ilyen teljesítménnyel verned kéne a hazai mezõnyt :)

Maximum csak idõfutamon az amatõröket.
Meg ne legyen hegy. :)