Jelentkezz be Regisztrálj

Üzenőfal
Írta 2011. április 05. - 15:15

avval búcsúztak el hogy "rendben, akkor maga is utána néz meg én is"
Írta 2011. április 05. - 15:12

Elegük lett a rendõröknek a sok balesetbõl | Szeged hírei | Szeged - delmagyar.hu
tudtommal a szegedi dóm tér lakott területnek számít.
[...]Az akció tegnap este a Dóm téren vette kezdetét, ahol fõként a láthatósági mellény meglétét, [...]
[...]és nem viselik a szabályoknak megfelelõen a láthatósági mellényt.[...]
Írta 2011. április 05. - 14:35

Írta 2011. április 05. - 14:07

Írta 2011. április 05. - 14:05

hmmmm a részeg gyalogos is veszélyes, rendszámtáblát rájuk és vészféket
Index - Belföld - A gyalogosokra is lecsapnak a rendõrök
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2011. április 05. - 13:28

Hát az nincs. Akkor ezt beszoptam.Van egy kapcsolóval kapcsolható elsõ és hátsó lámpád?
Hihi, nekem van rajta olyan. Meg még egy bazinagy régivágású króm kerékpárcsengõ is. A duda hiába hangos, nem "biciklihangja" van, azért nemigen reagál rá a gyalog. A csengõre inkább. De ha arra se mozdul a célszemély, akkor fél méterrõl szoktam hátbadudálni, na annak van nevelõ hatásanem lázadok, csak hiányzik pár cucc a bringámról.
ellenben, amikor ilyenem volt fém kürt kerékpárra én voltam a legmenõbb csaj a jácccótéren.

Én meg teleragasztottam az egész bringát fényvisszaverõ fóliával. Küllõprizma is van.Én a hátsó prizma helyett reflektívet tettem, illetve a csengõ genetikailag ki lett kódolva a DNS-embõl, azzal nem tudok mit kezdeni. Amúgy törvényes vagyok.
Na jó, ez mind a városi patkánybringámon van. A monti közel sincs ilyen jól "felszerelve". Még a fékkarral se lehet csattogni csengõ helyett, mióta nyálasfék van rajta. Egy egy jól kieresztett mexióis PrrrrRRRRrrrrRRR is hatásos tud lenni.
Gyermekeink képekben. Régebbi képek: ITT , pici Hanka itt és pici Ignác itt
Írta 2011. április 05. - 12:50

Nem, az a '60-as években volt, amikor még 4 fõs volt a személyzet (kapitány, elsõtiszt, fedélzeti mérnök, navigációs tiszt), ez földi meló, de mondjuk repkedni lehet, sõt kötelezõ is.
Értem.
A sebesség mindent megold.
Írta 2011. április 05. - 12:38

Ha vki jönne hozzánk (Malév) navigációs tisztnek, kontakt mí! Angol nyelvtudás mindenképpen szükséges (papír nem érdekes, de rendesen köll tudni beszélni), minimum középfokú végzettség, felsõfokú elõny, mûszaki felsõ méginkább, útvonaltervezés, meg iesmi, bõvebb infó is van, ha kell, gempa nemtom, olyan 200+ bruttó kezdésnek, cafeteria, és egyéb maléves juttatások a sikeres vizsgát követõen.
mehetek?
ellenben, amikor ilyenem volt fém kürt kerékpárra én voltam a legmenõbb csaj a jácccótéren.
meg mindig te vagy az csak mar nem azert

RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2011. április 05. - 11:35

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Írta 2011. április 05. - 11:29

Ha vki jönne hozzánk (Malév) navigációs tisztnek, kontakt mí! Angol nyelvtudás mindenképpen szükséges (papír nem érdekes, de rendesen köll tudni beszélni), minimum középfokú végzettség, felsõfokú elõny, mûszaki felsõ méginkább, útvonaltervezés, meg iesmi, bõvebb infó is van, ha kell, gempa nemtom, olyan 200+ bruttó kezdésnek, cafeteria, és egyéb maléves juttatások a sikeres vizsgát követõen.
Mit csinál a navigációs tiszt, az is fent van a repülõn?
Azzal akarod megfogni a rugóstagot, hogy ne nyomja be a satu, mi?
Én ezért nem tudom szétszedni a rugóstagomat, mert nem tudom mivel megfogni a széttekeréshez, sajnos a kezem nem elég erõs hozzá.
Írta 2011. április 05. - 11:06

Írta 2011. április 05. - 10:54

esténként ne is a Fórumra mássz fel
más: szükségem lenne mindegy milyen és mekkora OS befogós kormányszárra. Állapot nem számít, másra kell, lényeg, hogy OS legyen és 4 csavaros.
Azzal akarod megfogni a rugóstagot, hogy ne nyomja be a satu, mi?

Írta 2011. április 05. - 10:53

Írta 2011. április 05. - 10:42

Van. Bal mutatóujj kapcsolónak hívják és egy van belõle.Van egy kapcsolóval kapcsolható elsõ és hátsó lámpád?

"Olcsón, könnyűt, erõset. De csakis kettőt választhatsz!" - Keith Bontrager
Írta 2011. április 05. - 10:42

Van küllõprizmád is?
Ráadásul elöl-hátul!

"g) legalább az elsõ keréken legalább 1 db borostyánsárga színû, mindkét oldal felé hatásos oldalsó fényvisszaverõvel" És utána zárójelben a küllõprizma, szal na. Egyébként brutál fénye van, egy prizma sehol sincs ezekhez képest.

Írta 2011. április 05. - 10:41

"Olcsón, könnyűt, erõset. De csakis kettőt választhatsz!" - Keith Bontrager
Írta 2011. április 05. - 10:39

Aki hajlandó betartani azt a pár egyszerû szabályt, azt nem baszogatják. Kezdek már öreg lenni a lázadozáshoz.
--Trifo
nem lázadok, csak hiányzik pár cucc a bringámról.
Írta 2011. április 05. - 10:38

Aki hajlandó betartani azt a pár egyszerû szabályt, azt nem baszogatják. Kezdek már öreg lenni a lázadozáshoz.
Van egy kapcsolóval kapcsolható elsõ és hátsó lámpád?

Írta 2011. április 05. - 10:35

Ezek most lesznek pénteken Kecskeméten. De kihagyom, mert szombat este Pesten szintén ott lesznekJorci!
Andro + Pixa NOBODY MOVES @ Madách Mozi, Balassagyarmat, 04.29. | Facebook

Írta 2011. április 05. - 10:35

A videón a legelsõ próbálkozások voltak. Késõbb már voltak 10m-es távok is. Ellenben nagyon átérzem, hogy Illésnek milyen érzés a járni tanulásKirályság!!
Tudom nem illik belepofázni, de kicsit engedd el a kerítést és dõlj elõre, máris menni fog, mint... a karikacsapás!

Marhajó móka amúgy, Jenõ is teljesen rá van indulva.
Ez a logo, baszki...Trifo, jó a monociklid, Bájkolom.
Egyébként meg elõredõlni és menni fog. 2-3óra gyakorlás után simán mész elõre 10+ métert.
Aki hajlandó betartani azt a pár egyszerû szabályt, azt nem baszogatják. Kezdek már öreg lenni a lázadozáshoz.minek köszönhetjük, hogy most 1 hónapig minket szivatnak, tudja valaki?
Statáriális tarkónlövést esetleg?hmmmm a részeg gyalogos is veszélyes, rendszámtáblát rájuk és vészféket

Mit tett vele? Rákúrt egyet kalapáccsal?Én ezt támogatom!
Sala baszarintotta el.
--Trifo
Gyermekeink képekben. Régebbi képek: ITT , pici Hanka itt és pici Ignác itt