Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenőfal

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
37915 hozzászólás a témában

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
múltkor a bécsi úton vitatkozott haverom a rendõrrel, hogy márpedig lakott területen belül rohadtul nem kötelezõ a láthatósági mellény...
avval búcsúztak el hogy "rendben, akkor maga is utána néz meg én is"

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.283 hozzászólás
itt kezdõdik a kõbutaság:
Elegük lett a rendõröknek a sok balesetbõl | Szeged hírei | Szeged - delmagyar.hu

tudtommal a szegedi dóm tér lakott területnek számít.

[...]Az akció tegnap este a Dóm téren vette kezdetét, ahol fõként a láthatósági mellény meglétét, [...]
[...]és nem viselik a szabályoknak megfelelõen a láthatósági mellényt.[...]

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
bocs a felesleges pánikért .)

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
paypal guruk légyszi ebaj topikba :S

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.276 hozzászólás

hmmmm a részeg gyalogos is veszélyes, rendszámtáblát rájuk és vészféket :)

Index - Belföld - A gyalogosokra is lecsapnak a rendõrök
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás

Van egy kapcsolóval kapcsolható elsõ és hátsó lámpád? :P

Hát az nincs. Akkor ezt beszoptam.

nem lázadok, csak hiányzik pár cucc a bringámról.
ellenben, amikor ilyenem volt fém kürt kerékpárra én voltam a legmenõbb csaj a jácccótéren.

Hihi, nekem van rajta olyan. Meg még egy bazinagy régivágású króm kerékpárcsengõ is. A duda hiába hangos, nem "biciklihangja" van, azért nemigen reagál rá a gyalog. A csengõre inkább. De ha arra se mozdul a célszemély, akkor fél méterrõl szoktam hátbadudálni, na annak van nevelõ hatása :)

Én a hátsó prizma helyett reflektívet tettem, illetve a csengõ genetikailag ki lett kódolva a DNS-embõl, azzal nem tudok mit kezdeni. Amúgy törvényes vagyok. :D

Én meg teleragasztottam az egész bringát fényvisszaverõ fóliával. Küllõprizma is van.

Na jó, ez mind a városi patkánybringámon van. A monti közel sincs ilyen jól "felszerelve". Még a fékkarral se lehet csattogni csengõ helyett, mióta nyálasfék van rajta. Egy egy jól kieresztett mexióis PrrrrRRRRrrrrRRR is hatásos tud lenni.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Nem, az a '60-as években volt, amikor még 4 fõs volt a személyzet (kapitány, elsõtiszt, fedélzeti mérnök, navigációs tiszt), ez földi meló, de mondjuk repkedni lehet, sõt kötelezõ is.

Értem.

A sebesség mindent megold.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

Ha vki jönne hozzánk (Malév) navigációs tisztnek, kontakt mí! Angol nyelvtudás mindenképpen szükséges (papír nem érdekes, de rendesen köll tudni beszélni), minimum középfokú végzettség, felsõfokú elõny, mûszaki felsõ méginkább, útvonaltervezés, meg iesmi, bõvebb infó is van, ha kell, gempa nemtom, olyan 200+ bruttó kezdésnek, cafeteria, és egyéb maléves juttatások a sikeres vizsgát követõen.

mehetek?

ellenben, amikor ilyenem volt fém kürt kerékpárra én voltam a legmenõbb csaj a jácccótéren.

meg mindig te vagy az csak mar nem azert :D
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Nem, az a '60-as években volt, amikor még 4 fõs volt a személyzet (kapitány, elsõtiszt, fedélzeti mérnök, navigációs tiszt), ez földi meló, de mondjuk repkedni lehet, sõt kötelezõ is.

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Ha vki jönne hozzánk (Malév) navigációs tisztnek, kontakt mí! Angol nyelvtudás mindenképpen szükséges (papír nem érdekes, de rendesen köll tudni beszélni), minimum középfokú végzettség, felsõfokú elõny, mûszaki felsõ méginkább, útvonaltervezés, meg iesmi, bõvebb infó is van, ha kell, gempa nemtom, olyan 200+ bruttó kezdésnek, cafeteria, és egyéb maléves juttatások a sikeres vizsgát követõen.

Mit csinál a navigációs tiszt, az is fent van a repülõn?

Azzal akarod megfogni a rugóstagot, hogy ne nyomja be a satu, mi? :)

Én ezért nem tudom szétszedni a rugóstagomat, mert nem tudom mivel megfogni a széttekeréshez, sajnos a kezem nem elég erõs hozzá.

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

esténként ne is a Fórumra mássz fel ;)

más: szükségem lenne mindegy milyen és mekkora OS befogós kormányszárra. Állapot nem számít, másra kell, lényeg, hogy OS legyen és 4 csavaros.

Azzal akarod megfogni a rugóstagot, hogy ne nyomja be a satu, mi? :)

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Barn: mennék simán, csak másnap reggel isi van. :(

DannyL81

DannyL81

Dancó a hegyről...

• fórumtag
  • 1.373 hozzászólás
  • LocationVeresegyház

Van. Bal mutatóujj kapcsolónak hívják és egy van belõle. :D

"Olcsón, könnyűt, erõset. De csakis kettőt választhatsz!" - Keith Bontrager

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás

Van küllõprizmád is? :)

Ráadásul elöl-hátul! :) De nem küllõprizmát raktam fel, hanem szabványos fényvisszaverõ kontúrcsíkokat, merthogy a KRESZ aszongya, hogy
"g) legalább az elsõ keréken legalább 1 db borostyánsárga színû, mindkét oldal felé hatásos oldalsó fényvisszaverõvel" És utána zárójelben a küllõprizma, szal na. Egyébként brutál fénye van, egy prizma sehol sincs ezekhez képest. :) Eléggé elrontja a matt fekete Mavic-ok által biztosított pazar oldalsó összképet, de ha kötelezõ, akkor köötelezõ.

DannyL81

DannyL81

Dancó a hegyről...

• fórumtag
  • 1.373 hozzászólás
  • LocationVeresegyház
Én a hátsó prizma helyett reflektívet tettem, illetve a csengõ genetikailag ki lett kódolva a DNS-embõl, azzal nem tudok mit kezdeni. Amúgy törvényes vagyok. :D

"Olcsón, könnyűt, erõset. De csakis kettőt választhatsz!" - Keith Bontrager

nuca

nuca

törzsvendég

• fórumtag
  • 810 hozzászólás

Aki hajlandó betartani azt a pár egyszerû szabályt, azt nem baszogatják. Kezdek már öreg lenni a lázadozáshoz.
--Trifo

nem lázadok, csak hiányzik pár cucc a bringámról.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Aki hajlandó betartani azt a pár egyszerû szabályt, azt nem baszogatják. Kezdek már öreg lenni a lázadozáshoz.

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Jorci!
Andro + Pixa NOBODY MOVES @ Madách Mozi, Balassagyarmat, 04.29. | Facebook

Ezek most lesznek pénteken Kecskeméten. De kihagyom, mert szombat este Pesten szintén ott lesznek :)

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás

Királyság!!

Tudom nem illik belepofázni, de kicsit engedd el a kerítést és dõlj elõre, máris menni fog, mint... a karikacsapás! :D

A videón a legelsõ próbálkozások voltak. Késõbb már voltak 10m-es távok is. Ellenben nagyon átérzem, hogy Illésnek milyen érzés a járni tanulás :)
Marhajó móka amúgy, Jenõ is teljesen rá van indulva.

Trifo, jó a monociklid, Bájkolom. :D
Feltöltött kép

Egyébként meg elõredõlni és menni fog. 2-3óra gyakorlás után simán mész elõre 10+ métert.

Ez a logo, baszki...

minek köszönhetjük, hogy most 1 hónapig minket szivatnak, tudja valaki?

hmmmm a részeg gyalogos is veszélyes, rendszámtáblát rájuk és vészféket :)

Statáriális tarkónlövést esetleg? :)

Én ezt támogatom!:D
Sala baszarintotta el.:P

Mit tett vele? Rákúrt egyet kalapáccsal?

--Trifo