Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenőfal

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
37915 hozzászólás a témában

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
Az a mai szélben tuti lenne! :)

Ha jól látom, közel 3 oldala fáj feltenni egy nyomorult apró prizmát az elsõ kerékre valahova... :)

Dormi

Dormi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.125 hozzászólás
Csinálok telikereket fényvisszaverõ anyagból. :D Körbe kivágom és leragasztom a küllõkre. >.< Abba kössenek bele. :D

Amúgy ilyen félkör alakú sávokat lehet tényleg rakok majd fel elsõ és hátsó kerékre. Kérdés prizmának elfogadja-e a rence'...

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.190 hozzászólás

névtábla gyanánt.

nekem ilyen van :): http://www.flickr.co...N04/5599996287/
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.190 hozzászólás

Volt minden, rendõrség, helyszínelés, a kamion mögött jövõ autó sofõrje tanú (volt vagy aktív rendõr), mentõ, bevitték kórházba kivizsgálásra.
Nagy mázlija volt, rengeteg zúzódással megúszta, holnap menne a bringáért, mert az ott maradt egy házba beadva megõrzésre. Azt sem tudja mi a kár a bringában, egybõl menne valahová kárfelvételre.

A károkozó az egyébként megvan vagy elhúzott a helyszínrõl?
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás

Trifo: és ilyen fényvisszaverõ papírokat honnan lehet szerezni baromi jó árban? :D
Borostyán sárga érdekelne, szerintemtem csinálnék magamnak egyedi 'küllõprizmát', vagy is küllõkártyát... >.<

én a Panton-nál vettem, van BP-n asszem 3 boljuk is. 100 vagy 110 centi széles tekercsekbõl lehet vásárolni, minimum 10 centit. Valami 2000Ft/m2 volt vagy mi a fene, nem emlékszem már pontosan.

Ezeknek meg van még faszább fényvisszaverõ cuccuk, de drágább is. Cserébe sokkal szélesebb szögtartományban fényvisszaver, olyan, mint a rendõrautókon.

Nekem sem csak ott van :)

Trifo: Azt megköszönném, ha esetleg. :)

Melyikbõl kellene mennyi?

--Trifo

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
kölyöknek meg boldogat!!!

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Mehetett volna a linkelõbe vagy a világökörségekbe is, de erre épp aktuálisabbnak érzem :D
YouTube - Portlandia bike clip :D

Dormi

Dormi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.125 hozzászólás
Nem véletlen írtam ide. Tudom használni a googlet. Azért kérdeztem itt, hogy hátha valakinek van KONKRÉT ötlete, ahol jó árban árulnak ilyeneket és jók is.. Googleztem amúgy párat.

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
fényvisszaverõ - Google keresés

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

Dormi

Dormi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.125 hozzászólás
Trifo: és ilyen fényvisszaverõ papírokat honnan lehet szerezni baromi jó árban? :D
Borostyán sárga érdekelne, szerintemtem csinálnék magamnak egyedi 'küllõprizmát', vagy is küllõkártyát... >.<

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Jó, persze nekünk meg (QR) kódolva van eldugva a bringában valahol egy fólián. :D Sõt, nem is egy helyen.

Nekem sem csak ott van :)

Trifo: Azt megköszönném, ha esetleg. :)

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás

Apropó küllõkártya. Szóljon akinek kell...
Feltöltött kép

Rá lehet nyomtatni fényvisszaverõ fóliára is, van is otthon belõle, ha érdekel. Igaz, az nem borostyánsárga, hanem fehér meg piros. A sárga már apró cafatokban fel van ragasztva a vázra.

Én meg csináltatok magamnak ilyet, névtábla gyanánt.
Feltöltött kép

Aki el akarja lopni, szerinted nem szarja le, hogy mi van rajta? Amúgy még a régi fajta "Gazdálkodj okosan" játékban volt ilyen feladat, hogy fel kellett sorolni a bringa kötelezõ alkatrészeit, és abban nem csak névtábla volt, hanem pumpa is. De nálam az is va általában, basszák meg.

--Trifo

Dormi

Dormi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.125 hozzászólás

Mert sokból tart letépni...nekem a nyeregcsõ belsejére van ragasztva egy fólia, amin a nevem van.

Jó, persze nekünk meg (QR) kódolva van eldugva a bringában valahol egy fólián. :D Sõt, nem is egy helyen.

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.333 hozzászólás

Senki?

Az általad likelt honlap alján van egy kapcsolatfelvételi mezõ azt használd.

A legtöbb villogó tud folyamatosan világítani is.

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Röhögnék akkor ha egy gyorshajtásért kivenné a rend éber õre Cancellarat. :'DDD

Bloke, amúgy ilyet akarok én is csináltatni, ez teljesen jó, designos és ezzel a bringádat is meg tudod jelölni, hogy az a tiéd.

Mert sokból tart letépni...nekem a nyeregcsõ belsejére van ragasztva egy fólia, amin a nevem van.

Dormi

Dormi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.125 hozzászólás

A legtöbb monti és országúti versenyen, benne van a kiírásban, hogy a verseny alatt a kresz-t be kell tartani. :) Vicces lenne, ha kimennének büntetni a rendõrök ezekre a versenyekre. Persze ennek nincs semmi valóságalapja (jó a pelson már volt rá példa), mert a rendõrök szoktak felvezetni.

Röhögnék akkor ha egy gyorshajtásért kivenné a rend éber õre Cancellarat. :'DDD

Bloke, amúgy ilyet akarok én is csináltatni, ez teljesen jó, designos és ezzel a bringádat is meg tudod jelölni, hogy az a tiéd.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
mostaninál fosabb nem lehet...

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.276 hozzászólás

Öööö.. Villogóért megbasznak ugyanúgy...

"A kerékpárt fel kell szerelni egy elõre fehér vagy kadmiumsárga fényt adó lámpával, hátra pedig piros fényt adó, sötétben, tiszta idõben legalább 150 méter távolságról látható helyzetjelzõ fényforrással. Folyamatos fénnyel kell világítaniuk, a villogás nem szabályos, és büntethetõ. A kerékpárra felszerelt folyamatosan világító hátsó lámpa mellett, a táskára, sisakra vagy ruházatra erõsített villogóra nem vonatkozik a rendelet, mivel nem a kerékpárt szereli fel vele a jármûvezetõ.

A villogásról szóló rész (forrás): 37. § (6) Villogó fényt a világító, illetõleg fényjelzõ berendezés - az irányjelzõ, a megkülönböztetõ lámpa, a figyelmeztetõ lámpa, a taxi vészjelzõ lámpája, továbbá a visszajelzõ lámpák kivételével - nem bocsáthat ki. A villogó fényû lámpa villogásának egyenletesnek, jól érzékelhetõnek, a villogások számának percenként 90±30-nak kell lennie. Az elsõ felvillanásnak a bekapcsolást követõen legfeljebb 1 másodpercen belül kell bekövetkeznie. "

a videón meg azt mondja a rendõr, hogy lehet villogó is

Rendrsgi kerkpr-ellenrzs

itt adták a fateréknak
tán a második dekodernak van vmi díja
de ritka egy fos szolgáltató
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
Én meg csináltatok magamnak ilyet, névtábla gyanánt.

Feltöltött kép

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
A legtöbb monti és országúti versenyen, benne van a kiírásban, hogy a verseny alatt a kresz-t be kell tartani. :) Vicces lenne, ha kimennének büntetni a rendõrök ezekre a versenyekre. Persze ennek nincs semmi valóságalapja (jó a pelson már volt rá példa), mert a rendõrök szoktak felvezetni.

A sebesség mindent megold.