Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenőfal

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
37914 hozzászólás a témában

Dormi

Dormi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.125 hozzászólás
Én az egészet krómozott fényûre políroztatnám/csináltatnám, muffok szintén. Amióta láttam egy ilyen campás gépet ebayen, fúú... :D

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Dagi: Én tetetnék bele olyan papucsokat ami Somának is van. És lefényeztetném valami szépre...

Képes lennél hozzányúlni a papucsaihoz? :(

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Dagi: Én tetetnék bele olyan papucsokat ami Somának is van. És lefényeztetném valami szépre... (tetszenek ezek a színek)

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás
HAgynám a pics@ba a szinezgetést. A muffokat kézzel tükörre políroznám, és úgy lakkoznám le.

Ja és: Találkozunk a pályán :) Ha minden jól megy (kopp-kopp-kopp) akkor engem egy soproni mester keze munkáján lehet majd látni a betonteknõben... :)

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.124 hozzászólás
Nem találtam (meg) a problémámnak megfelelõ topikot, így megpróbálom itt.

Van egy Krétay László által készített pályavázam. A váz már le lett homokszórva, és az volt tervben, hogy lánggal elkezdjük hevíteni, majd az elszínezõdött vázat fogjuk lelakkozni. Tudom, hogy a kék színig nem juthatok el, mert a váz nem bírná ki, így egy ilyen barnás szín lenne a cél, ami ha jól értesültem még teljesíthetõ. Az a dilemmám, hogy vágjak-e ennek neki, vagy egyszerûen lakkozzam-e le a vázat. Csak sejtésem van, hogy ezután az égetés után hogy nézne ki, azt sem tudom hogy lehetne rákeresni neten. Ha jól tudom vannak itt olyanok, akik ácéllal (is) foglalkoznak, biztos jobban értenek hozzá, megköszönném, ha ellátnának pár tanáccsal. :)
Mivel egy különleges váz, amibõl ma már talán olyan hú de sok nem futkorászik, különleges bringát akarok belõle építeni :) A váz

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
koszi jani, igyekszem

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.283 hozzászólás
ezért jó amikor minimalmasson érdeklõdõ fixisekkel cserélem a stabet, úgysem bírnak letekerni.

bár pár éve volt gödörnél egy srác, aki egy NS street gépet adott oda a haverjának, az meg továbbadta egy ismerõs cigánygyereknek, mi meg csak annyit láttunk 10 perc múlva, hogy viszi a tér szélén a gyerek, hát majdnem lett szép kis verekedés :D

Dormi

Dormi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.125 hozzászólás
De nem volt, aki gyorsan utána menjen és elkapja bringával valahogy? Biztos nem adnám úgy kölcsön, hogy ne legyen alternatíva a követésére, meg, hogy ne tudjam elkap(at)ni. mondjuk az enyémet nem is akarná senki ellopni. :D

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
remélem elõkerül :s
nem szabad bízni idegenekben :(

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás

Jól nyomod lor.

Párja is csinibe beöltözve, magassarkúban tolta...világolnak :P

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

micsooodaa? ellopták rózi biciklijét? :o
hogyan? honnan? mikor? mér?

Nem csoda. Igen. Elkérte egy csigazabáló francia Gödörnél hogy kipróbálhassa mer fixhajtás. Szerda délután, este még látták a bicót fogasházban de azt hitték hogy rózi van vele. És hogy miért? Mer' egy kis buzi aki ellopta.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Jól nyomod lor.

A sebesség mindent megold.

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

kiskubai, tedd már meg, hogy leméred az Onix súlyát, nekem anno egyben jött, így nem tudtam megtenni, érdekelne.

csak a villát mértem le, 600g-ig mérõ kismérleget koppra letolta, LESZAKAD A POFÁM HOGY MILYEN KÕNEHÉZ AZ A VILLA.

Most összeraktam singlespeednek itthoni cuccokból nem bírtam ülni a seggemen, muszáj volt hogy bármilyen formában összerakjam :D
Képek 10percen belül a ki-milyenbe :)

De mikor össze fogom pakolni normálisan versenygépnek (1hónap múlva kb), akkor le fogok mérni mindent digitális mérleggel.

Rebell-78

Rebell-78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.977 hozzászólás
na újra vissza gárdáról.
Jó volt, fájt fel és le is.

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
kiskubai, tedd már meg, hogy leméred az Onix súlyát, nekem anno egyben jött, így nem tudtam megtenni, érdekelne.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

Paul Vitti

Paul Vitti

fróumfggüõ

• fórumtag
  • 2.025 hozzászólás

sztem nem kerületfüggõ, sõt vidéken se jobb. és nem csak a svédek :)
...

A HSZ-ed után kb 20 perccel a Korányi Sándor utcáról az Üllõire akart balra kanyarodni egy bringás. A lámpánál elõttem csibészlada, porig hasaltatva szegény (a sok vasazástól gondolom feladta a futómû), elõtte a bringás. Vált a lámpa, a zsiguli balról kerülve a bringást jobbra kanyarodott elõtte, 2 centin múlott hogy el nem ütötte... a bringás gyerek meg üvöltött utána, joggal :)

Persze ezzel nem a svédeket akarom bántani, de azért náluk sokszor párosul a KRESZ nem ismerete, vezetni nem tudás a jaszkarizással meg a sztrítracsing életérzéssel egy javítóglett által egybentartott rozsdahalomban :)
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó.

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás

A tulajdonosa NAGYON keresi ezt a kerékpárt:
Feltöltött kép

Merényi váz, campa agyak, titán stucni, a többibõl szaladgál sok az utcán, ezek elég egyedik....

micsooodaa? ellopták rózi biciklijét? :o
hogyan? honnan? mikor? mér?

Dormi

Dormi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.125 hozzászólás
Behajtsuk? :D

nuca

nuca

törzsvendég

• fórumtag
  • 810 hozzászólás

nem

csak kedves albitárs jan elseje óta itt lakik, nem fizetett még egy petákotse, sõt még kért kölcsön 30at.
2kilóval lóg, telefonon se lehet elérni, megyek a melóhelyére meg az anyjához vidékre

a gáz az hogy kedvesemnek miatta lógók...

miért adsz neki már sokadjára is kölcsön? hajrá, csak keményen :P

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

kiskubai, Onix vagy Orca?

ONix :) az orca az szóvicc. a képen orbea orcám van. ejtsd ahogy írod. :D

Jorus: köszcsi-puszcsi.