Ha ezt cinikusan érted, akkor nagy nyilvánosság elõtt kijelentem, hogy komolyan gondoltam, és szó szerint. 10 millió a 6,5 milliárdhoz képest semmi, és dupla személyiségzavar, h mindig tudjuk magunkról, h úgyis utolsók leszünk, másfelõl meg mindig az az elvárás és feltételezés , hogy elsõ hely meglegyen pedig kicsi az esélye, h 10 mill. ember kitermeljen olyan sportolókat, akiknél nincs jobb a "maradék" 6,5 milliárd között 
Ettõl függetlenül Barbi VB 2.
:dance2: Ami pont ezért brutális eredmény.
A 46. hely is az, de arra kevésbé figyelnek fel az emberek.
Erre csak annyit, hogy Vajda Márti évekig verhetetlen volt itthon...miért? Mert nem volt tehetségesebb (felfedezett) nála. Meg kell nézni, hogy Barbi milyen köridõt megy XCo-ban, és az "elit" nõk mennyit...vicc. Barbi született tehetség, és jó az edzõje, meg a háttértámogatás.
Ugyanez igaz Partira is. Itthon nagyon jó, de õ nem egy kiemelkedõ "született tehetség" megteszi ami tõle telik, és ha nem kap kört az olimpián, én elégedett leszek (és sztem õ is). De nézz meg egy Sausert, vagy az "öreg" Frischit...stb...õk erre születtek. Van akinek akkor is jobban megy a bringázás, ha csak úgy felülteted a gépre. Õk olyanok, csak még a körülményeik is sokkal jobbak. Ez pont olyan, mint Mariborban a magyarok az elit és a Sam Hill. A hazaiaknál nem látok olyat, aki komolyabb edzés, és háttér mellett akár megközelítené a top tizet. Azok más világ, és ebbõl a más világból a Sam Hill mindig kiemelkedik 5-10mp-el. Mert õ erre született.