így hirtelen semmittigger: mond neked az vmit,hogy VF?
habár valami szutyok marzónak mintha ez lenne a tipusjele
így hirtelen semmittigger: mond neked az vmit,hogy VF?
Az jó vagy rossz? Hányan indultak?
Holnap 10 után csörgess meg. Szombaton megint edzhetünk együtt.
11.
A sebesség mindent megold.
Hányadik lettél?
Indesit WT100 felültöltõsBeg: valóban, nekem is ez volt az elsõ gondolatom, meg a szerelõ is ezt mondta. Csak hát egy újabb mosógép 50 valahány literrel mos egyet, az meg 120 liter körül. Namost nálunk gyakorlatilag minden nap megy a gép, van, hogy többször. Az azért nem csekély különbség.
--Trifo
voltam ma egy országúti megmozduláson. MJaninak igaza volt érdekes egy népség ... elsõ benyomásom: mint egy vándor cigánytábor és egy kupleráj együtt...
Egy lezárt útra bengedik a rendõrök az autótkat és a buszokat, szembe a bringásokkal ... szép munka, (a szervezõknek úgy kellett ki imádkozni õket - már akit tudtak) az egyik U17-s csávó majdnem frontálisan kapta el 50-nél a buszt ...
Már értem miért utálnak "minket" bringásokat az autósok. Elég furcsán viselkednek az utisok ...
Nevezési díjért semmi sem járt ... még a rajtszámot is vissza kellet adni! Ha ezek után valaki azt mondja nekem, hogy az MTB versenyeken - legyen az XCO-XCM - semmit sem kapunk a nevezésért azt megverem(szerintem egy kicsit elkényeztettek bennünket)
ja: Bodrogi László nyerte ma a bajnoki aranyat, a Mezõkövesd – Andornaktálya között kijelölt, dimbes-dombos pályán. A 36 kilométeres távon erõs szél is nehezítette a kerekesek dolgát, Bodrogi végül 3 percet adott a második idõvel befutó, tavaly szintén világbajnoki résztvevõ Madaras Zoltánnak, a P-Nívó Betonexpressz 2000 - Corratec versenyzõjének. A dobogó harmadik fokára Berkesi András (FTC) állhatott fel.
A sebesség mindent megold.
Túlórázz!
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Gyermekeink képekben. Régebbi képek: ITT , pici Hanka itt és pici Ignác itt
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."