ugyan azt amit már évek óta. van egy nagy gyümölcs hûtõház, kb egyszerre 100 tonnát tudunk +25 és -20 fok között tárolni, és még egy csomót raktározni. szeptember 1-re kész lesz a kibõvítés 3x ekkora lesz akkora a létesítmény.
egy szövetkezet tulajdona, mint nyári meló dolgozok ott.
általában mindent csinálok, néha irányítanom kell de legtöbbször: kamion rakodás békával,kipakolás,paletta pántolás,pakolás,vevõk;gazdák kiszolgálása,takarítás stb stb
a meló nem nehéz csak pörögni kell egész nap, és hosszú a munkaidõ (min 10 óra per nap, de megfizetik:)
és persze szombat,vasárnap is
de bringával megyek:)
a -20 az hideg. fõleg amikor kicsit megizzadok és kinyitom a hûtõajtót és derékig behajolok, hogy elõkeressek valami jégkrémet, ami legalul van.
ilyen békázós, pakolós melóban nekem is volt részem, de nálunk van 2 állandó raktáros, akik ki szokták adni a cuccot, így nekem nem kell ezzel bíbelõdni.
esetleg priviben kíváncsi lennék a fizudra, ha nem titok
