Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Üzenőfal
Indította
zOrg
, 2008. június 14. 08:36
Írta 2008. július 22. - 21:56

Írta 2008. július 22. - 21:51

Írta 2008. július 22. - 21:47

átmegy kiskerbõl nagykerbe h még olcsóbban vehessen szezonváltáskor kerókat, mondjuk ki

Írta 2008. július 22. - 21:44

velem mi lesz Zé? nem tudsz valamit?
cfc? kajálda?
cfc? kajálda?
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

na igen. palmi pontosan megfogalmazta hogy mi a kulonbseg. vagy a hogy a bloffben volt
Tom Jones, sult hal, szar ido megszarabb kaja, kib*szott Mary Poppins, London!
DNY Anglia, ami London, es a kornyezo megyek ugy nagyvonalakban, sok sok bolt. 100folott. de nyilvan nem kell mindegyibe mindennap menni
es vegre szabad leszek szombatonkent, meg is lepem magam egy CFC klubtagsagival hamarosan.
most egy taskat kellene vennem
Tom Jones, sult hal, szar ido megszarabb kaja, kib*szott Mary Poppins, London!
DNY Anglia, ami London, es a kornyezo megyek ugy nagyvonalakban, sok sok bolt. 100folott. de nyilvan nem kell mindegyibe mindennap menni

es vegre szabad leszek szombatonkent, meg is lepem magam egy CFC klubtagsagival hamarosan.
most egy taskat kellene vennem
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F

ez az amit mindenki tud 
engem az érdekel, mennyire kell rábeszélni az emberekre a dolgokat.
mennyire fix vevõkör.
hogy mûködik a raktárkészlet mozgatása, stb stb
Pont olyan, amit majd akkor tud meg, ha már végiglátogatta a boltjait
amúgy stimmel

engem az érdekel, mennyire kell rábeszélni az emberekre a dolgokat.
mennyire fix vevõkör.
hogy mûködik a raktárkészlet mozgatása, stb stb

Pont olyan, amit majd akkor tud meg, ha már végiglátogatta a boltjait

amúgy stimmel

Írta 2008. július 22. - 21:40

jól összegezted a dolgokat
fuck me, i'm famous!
Írta 2008. július 22. - 21:37

Angolul kell rátukmálni az üzletekre a cuccot, a bal oldalon kell vezetni a kocsit, amiben jobboldalt van a kormány. Font-ban vannak az árak, kicsit többet kereshetsz mint itthon, viszont a lakást nehezebb fentartani és az ausztrál sör olcsóbb, mint a hazai

Írta 2008. július 22. - 21:33

jaja
ez a része engem is izgat
ez a része engem is izgat
fuck me, i'm famous!
Írta 2008. július 22. - 21:31

eddig volt szabadideje, igen :-)
most nem lesz
london, vagy nagyobb kör?
kiváncsi leszek a tapasztalaitdra, majd ha hazajössz, érdekel... kiváncsi vagyok miben különbözünk angliától(ebben)
most nem lesz

london, vagy nagyobb kör?
kiváncsi leszek a tapasztalaitdra, majd ha hazajössz, érdekel... kiváncsi vagyok miben különbözünk angliától(ebben)

Írta 2008. július 22. - 21:26

hat valojaban mindig leginkabb villamosvezeto akartam volna lenni, de az sajnos mar nem fog megvalosulni
amugy csak azert a valtas, mert valami mast akartam csinalni. es mar kicsit unom a kiskereskedelmet. rengeteg barom jon be az ajton. sajnos. valamint agyig olajosan dolgozni minden nap se volt eletem alma. persze maradhatnek, mert relativ jo penzt kapok, nem stresszes, nem halok bele a hajtasba, csak kezdem unni. es meg fiatal vagyok, probalok valami karriert epiteni. az pedig ebben a boltban nem fog menni, a menedzserem mar 15eve itt menedzser, folotte meg a tulaj van a hierarchiaban, ergo mostanaban egyikuk helyet sem fogom atvenni. egyre gyakrabban keltem fel ezzel a "same shit different day" erzessel.

amugy csak azert a valtas, mert valami mast akartam csinalni. es mar kicsit unom a kiskereskedelmet. rengeteg barom jon be az ajton. sajnos. valamint agyig olajosan dolgozni minden nap se volt eletem alma. persze maradhatnek, mert relativ jo penzt kapok, nem stresszes, nem halok bele a hajtasba, csak kezdem unni. es meg fiatal vagyok, probalok valami karriert epiteni. az pedig ebben a boltban nem fog menni, a menedzserem mar 15eve itt menedzser, folotte meg a tulaj van a hierarchiaban, ergo mostanaban egyikuk helyet sem fogom atvenni. egyre gyakrabban keltem fel ezzel a "same shit different day" erzessel.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2008. július 22. - 21:20

Csak arra vigyázz, melyik oldalra ülsz be.

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
vendég_Charon_*
Írta 2008. július 22. - 21:18

Írta 2008. július 22. - 21:17

Írta 2008. július 22. - 21:16

"a mecs helyett az egész B-közép a sz*pást nézte. És amikor elkezdtünk üvölteni hogy mindent bele, a csapat azt hitte, nekik szól, egybõl lõttek is egy gólt."
LOL

amugy augusztus 4-en kezdek, egybol 3napos fejtagitassal. BBB agymosast fogok kapni. meg valami furgont tele termekmintaval. juheee
RAUH-Welt
B E G R I F F
vendég_Charon_*
Írta 2008. július 22. - 20:11

Írta 2008. július 22. - 19:45

régen volt miniszter
de spec nem annyira kötsög
asszem az mvm az õ elnöksége alatt kezdte támogatni a duna maratont
de spec nem annyira kötsög
asszem az mvm az õ elnöksége alatt kezdte támogatni a duna maratont
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2008. július 22. - 19:08

ugye nem álltok neki politizálni?
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2008. július 22. - 19:06

Írta 2008. július 22. - 19:02

azért mert vki miniszter az nalad mar mindjart k*csög?
közbe meg azt se tudod h ki az, meg az ég világon semmit nem tudsz róla.
gondolom hallot már róla ezt azt...