...vagy képességünkhöz mérten magasra tenni a mércét, és oylanhelyre jelentkezni, ahova amúgy is nehéz bejutni

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Anyu is kórházban dolgozik(sürgõsségi osztály), õk is próbálnak kedvesek lenni, de amikor bejön valami bal..balfék, és aszongya, hogy: "Már két hete fáj a lábam, kerítsen azonnal egy orvost!!!", akkor azért helyre kell rakni a parasztját...nem bírt jönni akkor?minap keresztanyu dícsérte az ajkai kórházat.
frontális karambol után szállították õket korházba, pár napos megfigyelésre.
a mentõsök kedvesek, a kórházban mindenki rendesen végezte a dolgát, az étel finom volt. lehet, hogy csak egyedi eset, de ezek után fura hallani ezt a 'deszar a magyar egészségügy' közhely dumát...
mission impossible.
ez mostanaban ez a masodik olyan esetem, amikor akinek elmagyaraztam, hogy hol es miben teved, elkezdett anyazni. asszem ez vhogy ugy van, hogy ha elfogynak az eszervek, akkor jon a szemelyeskedes.
Az hol van? Kicsit olvasnék valami butaságot már.Egyébként plusz egy szavazat a profidéhátopik szüneteltetésére.
értettem én, csak ennek kapcsán jutott eszembe, amit leírtamAzért olvasd el légyszi még egyszer a postomat.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Egy nap 24 óra, egy tálcán 24 sör...EZ NEM LEHET VÉLETLEN!
hát, Palmi..
Helikopterek ellen tényleg nehéz "küzdeni"
És felesleges. Karantént, nehogy kiszabaduljanak
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Ez is a nagymagyaregészségügy: Sala elmegy szemészetre, majd beutalják vakbélgyanúval. Végülis vak.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Én meg benéztem ide és hopp: egy hét pihenõre utaltam CJ-t.Vettem a Plusban valami 200 Ft/csomag minicukrot, csomó ízben van, de szerintem mind ugyanolyan. Ezért megérte...
Most meg elkezdett a szél fúni, de eléggé.