Jelentkezz be Regisztrálj
Üzenőfal
Írta 2008. július 26. - 19:52
bár akár urban legend is lehet.
Írta 2008. július 26. - 19:15
Volt pár éve ilyen sztori, hogy a faszi sörébe beleszállt egy darage, majd ahogy belekortyolt a sörbe - nem a darázs, hanem a faszi - jól torkon csípte - nem a faszi, hanem a darázs. Oszt meg is fulladt.
A 11-es mentén épült új kerékpárút szakaszt mi is leteszteltük ma. Szép. Sõt, remek. Keresztirányban legalábbis. Sõt, még hosszirányban sincs vele sok baj, ott ahol van. Ahol meg nincs, oda elérhetne hamarosan.
Amúgy én azt mondom, hogy így kell egy kerékpárútnak kinézni!
--Trifo
--Trifo
Gyermekeink képekben. Régebbi képek: ITT , pici Hanka itt és pici Ignác itt
Írta 2008. július 26. - 18:02
"Jól vagy Hozé?"
"Má nyobbany."
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Írta 2008. július 26. - 17:52
Még érzem, de megnyugtatlak, tudok beszélni.
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Írta 2008. július 26. - 17:45
Írta 2008. július 26. - 17:40
lestukkolta a fogam, majd belecsípett a nyelvembe, hogy dögöljön meg.
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Írta 2008. július 26. - 17:32
Írta 2008. július 26. - 17:15
,na ez volt a kérdéses, amit nem ismertünkmajd Tahi után, ha a faiskolát és a lovardát elhagyjuk indul az új bringaút, mely Bogdánynak majdnem a túlsó végéig vezet. .
kösz
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2008. július 26. - 17:12
Kerékpárút.Tigger!
Dobjátok össze gyorsan, mert irgum-burgum lesz!
Voltál kerékpárút nézõben?
Én holnap kipróbálom, lesz ami lesz. Esztergomig terepezek egyet - valszeg a Skanzen, vagy Dömör-kapu felõl indulva, - és visszafelé megkukkantom az eddig csak ótóból látott utat. Hadd zümmögjön rajta a bütykös!
Szentendréig adott, de most a hét végén le van zárva a parti út vmi fesztivál miatt, így a kis utcákban kell egerészni (egyébként le lehetne jutni a Pismány aljáig, a Spar-ig). Onnan 11-s út Leányfaluig. Leányfalun végig lehet menni a parton, van bringaút. A település végétõl megint 11-s út, majd Tahi után, ha a faiskolát és a lovardát elhagyjuk indul az új bringaút, mely Bogdánynak majdnem a túlsó végéig vezet. Innen pedig ismét 11-s. Visegrádon van egy rövid szakasz, de ennek kivételével végig a közúton kell menni egészen a Búbánat-völgyig, ahol ismét ki van alakítva egy szakasz a Duna partján egészen az esztergomi hídig. Innen így/úgy el lehet avászkodni egészen Tát-ig, mert egyes részeken itt is ki van alakítva/építva kerékpárút.
Írta 2008. július 26. - 15:59
vendég_Charon_*
Írta 2008. július 26. - 15:05
Írta 2008. július 26. - 14:30
Kicsesztem a HP helpdeskel! Éljen! Egy órába került, de sikerült a - HP - rendszerünkbe integrálni egy Konica Minolta printer-másoló-scanner-istennyila csodát, minden funciójával egyetembe.
Rajtuk ez fogott ki, mûködött a kicsike, de csak úgy, mint egy normál nyomtató.
Küldöm nekik a számlát! Elvégre tisztes havi díjért dolgoznak nekünk, nehogy már..!
Írta 2008. július 26. - 14:25
(merthogy ugye "magyar valóság show" csupa magyar szereplõvel)
Meg minden tele van reklámmal (csodálkozik!!!) a kereskedelmi csatornákon.
Csak poénból említettem,hogy nekünk van egy távkapcsolónk,amivel ki lehet iktatni ezeket a zavaró reklámokat.
Néhány másodpercig csend,szemmeresztés,majd nagynehezen a reakció:
-De hülye vagy!
ja,igen én!
(ki más?)
Írta 2008. július 26. - 14:17
Reggel szomszéd azzal jött - mert hogy bringával tekertem be az irodába, ami úgy 56 km.re van az otthontól - hogy "õ már a gyerekét ki sem meri engedni az utcára biciglizni, mert hogy mennyi kerépáros balesetrõl hallani a tv-ben. Én hogy merek elindulni, pláne a fõvárosba!?"
Mondom neki: "ne nézzél annyi tévémûsort, mert depressziós lesz még a macskád is."
Gyakorlatilag a média lett az átlag ember - IQ? - mindennapi betevõje. ??
Tigger, emberünk, az egyik oldalon ordít, a másik oldalon kussol. De ugye abból a pénzbõl õ nem szeretné a kompot üzemeltetni, mert hát annak egy része - mily meglepõ - sztem valahogy át fog kerülni a bankszámlájára. Mert hát megérdemli, ugye.
Írta 2008. július 26. - 14:15
hát ha belegondolsz hogy csak azoknak a területeknek amikhez hozzáfér és belterületesíthetõ mennyit ugrik az értéke egy lehajtó de ha már az nem akkor legalább egy hid építése után.Persze ez így kiragadott, de lám-lám, mindig van egy "másik oldal". Miért van az, hogy már meg sem lepõdöm ezen!?
azt pl senki nem számolta ki hogy abból a pénzbõl amennyibe ez a híd kerül kb 100 évig lehetne üzemeltetni a most is gyakorlatilag non stop járó kompot, úgy hogy a helyieknek ingyenes legyen.
Írta 2008. július 26. - 14:11
Az utolsó mondatoddal a hozzászólásomra gondoltál?Bassz...ország imidzs és egyebek. Itt a túrista szezon éljen! Thx Discovery! Demagóg tabletta kell mindenkinek, attól okosodik a nép.
Írta 2008. július 26. - 14:10
Persze ez így kiragadott, de lám-lám, mindig van egy "másik oldal". Miért van az, hogy már meg sem lepõdöm ezen!?Eredeti szerzõ Bikertigger:
ami mögött persze meg nem kis mértékû ingatlanspekuláció az igazi mozgatórugó.
Írta 2008. július 26. - 14:06
bizonyos mértékig kényszerhelyzet voltMondjuk én ott kezdeném, hogy aki ígéretett tett, és aláírt, és engedélyezett, stb.. azokat citálnám a bíróság elé, és vágnám sittre.
Megértem én, hogy az M0-ás híd fontosabb, - gazdaságilag legalább is - de ne lehessen már minden nyakkendõsnek következmény nélkül ígérgetnie, csak azért, hogy õ maga hozzájusson a tisztelet díjához! A többiek meg le vannak szarva.
valahogy úgy kellett volna megoldani hogy egy légyfingnyi falu vezetõje ne kerülhessen igen kedvezõ zsarolási pozicióba. ami mögött persze meg nem kis mértékû ingatlanspekuláció az igazi mozgatórugó.
ez MILYEN már!
discovery, fegyverek.
"támad a cscõcselék, a rendõrségnek, katonaságnak ez a rémálma"
midnenzt amcsi filmben.
na mi volt a képeken? "rendõrség, police"
meg blaha, meg magyar zászló....
ennyit rólunk
még szerencse hogy az átlag amcsinak fogalma sincs hogy magyarország kanada valamelyik állama vagy netán valahol dél amerikában található.
Írta 2008. július 26. - 14:06
Írta 2008. július 26. - 14:03
discovery, fegyverek.
"támad a cscõcselék, a rendõrségnek, katonaságnak ez a rémálma"
midnenzt amcsi filmben.
na mi volt a képeken? "rendõrség, police"
meg blaha, meg magyar zászló....
ennyit rólunk