Egyszer majd ha jó idõ lesz és mész egy ilyet és van kedved útitárshoz (vagy valakihez, aki vezet neked) akkor szívesen csatlakozom hozzád mondjuk egy 50km erejéig.
Aztán kiderül milyen gyenge vagyok.
Egyszer majd ha jó idõ lesz és mész egy ilyet és van kedved útitárshoz (vagy valakihez, aki vezet neked) akkor szívesen csatlakozom hozzád mondjuk egy 50km erejéig.
Ma például teljesen zombi üzemmódban mentem, próbáltam nem törõdni semmi rosszal. Egyébként Fehérváron feladtam a küzdelmet, vonatra szálltam (tényleg nagyon idiótán vannak kialakítva ezeken az új vonatokon a kerékpárszállító vagonok). Volt orkán erejû szél, esõ, defekt, de leginkább azért mert már láttam, hogy rám fog esteledni, ha továbbmegyek.
A sebesség mindent megold.
Jó neked. Én arra vagyok tervezve, hogy tudjak egyedül menni 6-7-8 órát (versenytempóban
), de azt hegyen és fõleg terepen. Kb a Veszprém oda-vissza elég nekem síkon egyedül alaptempón. Ilyenkor mit szoktál csinálni, élvezed a kerékpározást vagy a gondolataid már máshol vannak?
Semmit? Én mindjárt indulok Balaton-BP viszonylatban.
NE ÍGY! NE ÍGY!
NE ÍGY! NE ÍGY!
Én egész nap ellennék így, ha nincs eléhezési gondom; bírom a monotóniát.
De nem unod magad egy ekkora távon síkon? Én pár órát elvagyok a gondolataimmal ilyen monoton úton, de 100km után már nagyon kezdem várni a végét, impulzus hiányom lesz
.
Már rég voltam utoljára, de kb. ennyi rémlik.
Mennyi lesz km-ben, 130-140?
Én se ugrándozok örömömben, de már beterveztem.
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Nem irigyellek.
Semmit? Én mindjárt indulok Balaton-BP viszonylatban.
imádom az ilyen szabadnapokat, amikor semmit nem lehet a szabadban csinálni