Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenőfal

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
37912 hozzászólás a témában

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
ki jön ki tekerni?

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
hogy milyen gusztustalan egy idõ van

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
BBB
HTC Kaiser-rõl mi a véleményed?
matula beleültette a fülembe a bogarat, hogy az jó cucc :)

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás

HTC P3600 alias Trinity :)
Mást nem mutatok :D

tamaska,kabbe :P :)

Bátyámnak dettó az van - azé' szerintem nézd meg a TouchPro specifikációit és mélázz el rajta...
http://www.htc.com/w...t.aspx?id=49524
"In idem flumen bis non descendimus"

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

Mutimidvan! :D

HTC P3600 alias Trinity :)
Mást nem mutatok :D

tamaska,kabbe :P :)
Egyébként ha nem igo ,akkor inkább garmin xt

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
en kifizettem egzesz felevre
lehet felhivom bank mi lenne ha letiltanak az utalast

osz ket hetig varok a dologgal
ha mindenkepp at kell szerzodni egy maisk foshoz

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

matula

matula

vendég

• fórumtag
  • 123 hozzászólás
hat, jo csak azon nemtudom milyen szoftver fut vagy mi kell neked.
volt nalunk ilyen 30ezres waytech nevezetu gps, ami nem pda csak butitott gps, modositott igo futott rajt, nem volt rossz. annyi hogy arra nem "talalsz" uj terkepeket.
valoszinu amit linkeltel az is ilyesmi.
olyan kene amin rendes windows mobile 5 vagy wm6 fut. de azt nemhiszem hogy 50 alatt meguszod, inkabb 60-70.
vagy nincs terkepfrissites, az is kibirhato, hm?

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

nekunk Asus A696 van, nem regota, 70 korul+kartya+igo ;)
eddig nem bantuk meg.

lassan kapja el a jelet, mondjuk az elso kilometer autozasnal, de utana fasza.
be szoktam dobni a kesztyutartoba aztan amikor kell eloszedem.

helyismeret nelkul nagyon jo kis cucc. ahol ismered a terepet csak rohogsz a hulyesegein.

olyat vegyel mindenkepp amin frissitheto a terkep. es igo-t szerintem, szoval windows mobile.
legjobb hogy kiirja mikor ersz oda :) remek talalmany

ebben amit linkeltem elvileg win CE 5.1 van vagymi. az jo?

asszem kaiserje van a kis szemetnek :D a.k.a. Tytn II. kicsit feltegla, de mindent tud

Feltöltött kép
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás

zOrg,még nem próbáltál olyat,mint az enyém ;)

matula

matula

vendég

• fórumtag
  • 123 hozzászólás
nekunk Asus A696 van, nem regota, 70 korul+kartya+igo ;)
eddig nem bantuk meg.

lassan kapja el a jelet, mondjuk az elso kilometer autozasnal, de utana fasza.
be szoktam dobni a kesztyutartoba aztan amikor kell eloszedem.

helyismeret nelkul nagyon jo kis cucc. ahol ismered a terepet csak rohogsz a hulyesegein.

olyat vegyel mindenkepp amin frissitheto a terkep. es igo-t szerintem, szoval windows mobile.
legjobb hogy kiirja mikor ersz oda :) remek talalmany

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

Dehogy hányat. Orfûn konci elõtt 30 perc alatt lecsúszott a 7 decis üveg kb. 30 fokosan. :)

Nana,tankoltál Te már a szálláson is ;)

zOrg,még nem próbáltál olyat,mint az enyém ;)

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.448 hozzászólás
nekem az iphone klón jött kínából(iphone-tól messze van mondjuk), de nagyon bejött eddig(kb. 8 hónap) faszán mûködik még az ujjlenyomat leolvasója is :D
szóval lehet, hogy egy navit is össze tudnak rakni :)
UK szinten én ennek ellenére TomTom-ot választanék
Sei, soku Si.

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás

ez a Raphael ugye?

megtalaltam en is, koszi. :)

szuppperszekszi.

de mint mondtam nekem egy ilyen ablakra felcuppantos "standalone" gps kell, ami semmi mas csak az. es occo-occo

Akkor félreolvastam (DaveRider hozzászólását is a tiédnek gondoltam valahogy...).

Eeeegen, ez a Raphael. Két hete kipróbáltam a QWERTY nélküli kistesóját, hátttööö... impresszív.
Nem tervezem "azonnali beszerzését" (elõrendelhetõ a két kedvenc boltomban), de a mobilom döglõdik, az összes többi funkciója pedig erõsen kapóra jönne melóhoz - így ha a k750i behal akkor egy ilyenbe ruházok be.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
ez a Raphael ugye?

megtalaltam en is, koszi. :)

szuppperszekszi.

de mint mondtam nekem egy ilyen ablakra felcuppantos "standalone" gps kell, ami semmi mas csak az. es occo-occo
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás

satnav means GPS, tam?

apu egy ilyen mitac mio PDA-t kapott a cégtõl, teljesen jól üzemel autóban, árban kb annyi volt, mint egy céleszköz GPS, de ez még PDA-nak is jó...igaz, ebben egy régebbi típusú vevõegység van, de autóba ez is bõven elég.

hardverbõl szvsz középkategória alá nem érdemes menni, szóval azért legyen valami márkaneve...afölött meg nagyon nagy gond nem lehet velük, inkább a hozzáadott extrák, amik drágítanak. ami inkább fontos, az a szoftver: most nekünk itt egy iGo Nav 'n' Go Europe 2006 fut rajta, de most pl. a horvát utak teljesen mások (autópálya épült még, stb..), szóval minél frissebb a térkép, annál jobb. legújabb szoftver meg a Nav 'n' Go 8, ez már szinte mindent tud...

ha egy PDA sem árthat a melódhoz, akkor érdemes ezen a vonalon gondolkozni, ha viszont csak a navigáció kell, akkor egyértelmûen valami céleszközt érdemes venni. a márkátlan cuccokat én kerülném...

Szerintem:
http://www.htc.com/w...t.aspx?id=49518

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
telefonba epultet nem akarok, most van egy "smartphone"-om, es eleg bonyolult ez a GPS nelkul is. jobb lenne egy kulonallo dolog

ez amit neztem egesz korrektnek tunik, erintokepernyos, 4G-ig bovitheto SD kartyaval, lejatszik audiot es videot is.

ez az ni

RAUH-Welt
B E G R I F F

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
satnav means GPS, tam?

apu egy ilyen mitac mio PDA-t kapott a cégtõl, teljesen jól üzemel autóban, árban kb annyi volt, mint egy céleszköz GPS, de ez még PDA-nak is jó...igaz, ebben egy régebbi típusú vevõegység van, de autóba ez is bõven elég.

hardverbõl szvsz középkategória alá nem érdemes menni, szóval azért legyen valami márkaneve...afölött meg nagyon nagy gond nem lehet velük, inkább a hozzáadott extrák, amik drágítanak. ami inkább fontos, az a szoftver: most nekünk itt egy iGo Nav 'n' Go Europe 2006 fut rajta, de most pl. a horvát utak teljesen mások (autópálya épült még, stb..), szóval minél frissebb a térkép, annál jobb. legújabb szoftver meg a Nav 'n' Go 8, ez már szinte mindent tud...

ha egy PDA sem árthat a melódhoz, akkor érdemes ezen a vonalon gondolkozni, ha viszont csak a navigáció kell, akkor egyértelmûen valami céleszközt érdemes venni. a márkátlan cuccokat én kerülném...

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
szuksegem lesz egyre, mivel az uj melom sok-sok autozast jelent, londonban es a kornyezo megyekben. helyismeretem pedig nagyjabol zero. tomegkozlekedessel eljutok barhova, de par probakornel tobbet meg nem autoztam idekint.

arra pedig nem hiszem hogy lesz idom hogy a terkepet bongesszem ha egy nap 6-7 boltot meg akarok latogatni

RAUH-Welt
B E G R I F F

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
Tam: átgondoltad, és tényleg kell neked olyan? Itt három kollégám is vett három különbözõ olcsóbb/drágább cuccot, és mind csak szopnak vele inkább, mint örömmel használják. Az egyik végül bevallotta, hogy legalább 80%-ban a gadget mánia volt a vásárlás oka, és már kicsit bánja. A másik kettõ titokban szenved :)

Néha engem is megkörnyékez a vágy, de olyankor kiröhögöm magam és túl vagyok rajta. Ha már pénzköltés, akkor inkább egy D-Link 330-as WiFi-s média lejátszó...

--Trifo

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
satnavbol [autoba] csak ilyen jobb fajtat szabad venni hogy tomtom garmin stb, vagy barmilyen kinai noname is jo lehet ha a parameterek megfeleloek? csak mert ebalyen mar 60fontert van, egesz europa terkeppel, trafipaxjelzovel, belso antennaval mindenestul. csak nincs rajta semmi markajelzes

RAUH-Welt
B E G R I F F