Bazz, ma arra jöttem rá, hogy pár pohár konyak és egy-két sör nem ér annyit, hogy egy nõ vezesse haza az autódat, veled az anyósülésen. Szenvedtem! :wallbange
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
NE ÍGY! NE ÍGY!
kimenõ hivás tiltás esetleg ?amikor balatont kerültünk, innen balatonedericstõl almádiig nagyjából fõúton mentünk, aztán onnan bringaút, majd siófok után a 7-esen balatonfenyvesig, majd keszthelyig bringaút, onnan újra fõút hazáig...
vodafone mit tud tenni, ha kések a számlafizetéssel?
kollegám probál rávenni, hogy üljek fel mögé egy körre...
CBR 1100XX .. azt mondtam, hogy majd egy életunt pillanatomban talán
aztán nyugtatásképp közölte múltkor, hogy mégcsak 290 volt a plafon..
Hú, mekkora királyság a motorozás
Zeg-Sárvár 650-es Kawasaki Chopperralhuhúúúú, még akkor is ha csak utas voltam
RAUH-Welt
B E G R I F F
vodafone mit tud tenni, ha kések a számlafizetéssel?
maggi, ne menj át CJ-be...
aki volt már Dubrovnikban és/vagy környékén, és tud tuti helyeket (esetleg címmel), amit nem érdemes kihagyni, de nem is annyira közismertek, az légyszi írjon privit vagy ide.gondolok itt jó kis éttermek, eldugottabb strandok, jó fagyizók, sörözõk, pékségek, ilyenek - szóval nem a klasszikus turistalátványosságok...
habasszameg
egy kurva szot nem ertek ezekbol a szovegekbol
faltam leves meg suti megyek vmi bambiert massara
majd jovok
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.