ha azt nézzük hogy megszüntették lényegében a budai alsórakpartot... ezek után :chin:
margithíd õsztõl off, zöldhíddal sehol nem tartanak.
jó lesz ez a város a suli idõ indulásakor

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
heheA vízbül veszi ki a zokszigént
no problem, nem volt ráirva a hátamra, hogy "rob" (de már csináltatom azta shimano-s inget, amire rá vanMikor utóljára láttam nem volt a keze a fejére mûtve...
Elnézést,hogy nem ismertelek fel ,Rob!
annál már csak a tied nagyobb, igaze?próbálja takarni a nagy orrát
1) kormány közepe tört el, se szarv felfogatás, se más bilincs nem játszott közbe. 2 év komoly versenyhasználat és a 125g kombinációja.Hát elég ökör helyen tört el az a kormány. Gondolom a szarv szakszerûen lett meghúzva.
Rob, légszi nézz be a vázas topikba, vagy törölj postaládát. Köszi
ismételni tudom magam: nincs probléma, majd legközelebbÓjajj.
Rob, restellem, de nem esett le, hogy Te vagy ott, amikor Zeddel beszélgettetek a célnál és odament egy pccc-s (na az a bunkó én voltam).
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Hát mondjuk ezeket a képeket kb. tökmindegy, hogy mivel csinálták, mert olyan jpeg tömörítést nyomtak rájuk, hogy örülni lehet, hogy kb. a körvonalak megmaradtak. Hihetetlen azért, hogy mi megy az online media-ban is szakmai hozzáértés címén.(a képek egy Nikon D2-vel vannak csinálva, ha valakit ez is érdekel)
hivatalosan még nemSala, lehet már hozzátok menni a hídon ?
NE ÍGY! NE ÍGY!
NE ÍGY! NE ÍGY!
merre leszel LL?
gyere ki hozzám, tópart , nudisták, sör
maga a menyország
helyi újság szépségversenyén indult nõvérem. ha nyomnátok pár klikket Varga Évára a lap alján, hálás lennék .)
http://www.vasnepe.h...gverseny/200807