Jelentkezz be Regisztrálj
Üzenőfal
Írta 2008. augusztus 26. - 09:46
tags semmi
fooldalt felevente talan latom
forum bele meg ritkan valtozik
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Írta 2008. augusztus 26. - 08:48
Azért, mert "még minden lényegi plusz funkció kikapcsolva"...milyen változások várhatók?
mert én nem vettem észre eddig, hogy valami változott volna tegnap óta...
/elismerem, hogy hülye vagyok, ha nem így van/
(Apró layout módosítás látható, ha valakinek az adatlapját nézed.)
Írta 2008. augusztus 26. - 08:45
milyen változások várhatók?Ja, de még minden lényegi plusz funkció kikapcsolva - mivel durván 50%-kal "több" a motor és természetesen számtalan ponton (újra) kell magyarítani.
Work-in-progress, mivel a juróbájkra szeretném a képtárat is fellõnni - de csitt...
mert én nem vettem észre eddig, hogy valami változott volna tegnap óta...
/elismerem, hogy hülye vagyok, ha nem így van/
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2008. augusztus 26. - 08:17
Írta 2008. augusztus 26. - 08:11
"Anyám add el a házat"? Költöztök (költöznétek)?Az utóbbi hónapok keserû tapasztalata: vonzom a hülyéket.
Kiegészítése: a hülyék is vonzzák a hülyéket.
Folyománya: egy hülye százat csinál.
/ház eladás project/
vendég_Charon_*
Írta 2008. augusztus 26. - 08:03
Kiegészítése: a hülyék is vonzzák a hülyéket.
Folyománya: egy hülye százat csinál.
/ház eladás project/
Írta 2008. augusztus 26. - 01:12
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2008. augusztus 26. - 01:01
Ja, de még minden lényegi plusz funkció kikapcsolva - mivel durván 50%-kal "több" a motor és természetesen számtalan ponton (újra) kell magyarítani.ohóó.. megújultunk.
Work-in-progress, mivel a juróbájkra szeretném a képtárat is fellõnni - de csitt...
"God nytt" ahogy a svéd mondja.
Írta 2008. augusztus 26. - 00:58
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2008. augusztus 25. - 23:43
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960
Írta 2008. augusztus 25. - 23:27
na ez annyira bejött, hogy ténylegesen beleszerelmesedtem a jetaudio-baén régen jetaudioval vettem fel az ilyet, meg a netfm rádiókból
hakellfelveszem
http://www.szoftverb...zoftver/?id=KT6
képes volt flac-ban rögziteni a "what U hear"-t. 28 mega lett. persze a source ugye elég gáz, szóval visszakonvertáltam mp3-ba (félelmetes, hogy mindenbõl mindenbe konvertál) és most király. esküszöm soha nem jutott volna eszembe, de mostmár youtube-on vadászok olyanokra, amiket nem tudok máshonnan letölteni köszi köszi köszi.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2008. augusztus 25. - 23:15
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960
Írta 2008. augusztus 25. - 22:57
öcsém biztos fogja a fejét ha megpendítem, hogy "atomfizikus" igaz tam?
pont valamelyik nap jott fel rola a szo, rohotem nagyon tudjuk be az aznap elfogyasztott vilmoskortenek jo?
ezt meg kuldenem mindenkinek aki szereti.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2008. augusztus 25. - 22:47
Ithton nem is fog szembejönni önmagával.
Én is erre alapozok - igaz jelen pillanatban nekem a tempó számít az egészben, jó lenne ha be tudna fordulni az autómba mielöbb az a zseton...
De ha nem az eszetlen "tuning" lenne az asztalon, akkor "max nem megy el" kategóriába esne;)
Írta 2008. augusztus 25. - 22:47
ha kotes utan rugalmas az jo volna.
vki?
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Írta 2008. augusztus 25. - 22:41
öcsém biztos fogja a fejét ha megpendítem, hogy "atomfizikus" igaz tam?
szóval szerintem kinövöd, annál okosabb gyerek vagy hogy ne tedd. csak addig kicsit nehéz lesz veled
a piacon pedig mindennek annyi az ára, amennyiért elviszik.
tudhatnád, hogy ha egy prémium terméket nagyon olcsón akarsz eladni, az gyanús, és további alkut szül. (melesleg miért buknék rajta feleslegesen? - nem kenyérre kell az ára) a drágán vásárlás pedig olyan presztizs, amit csak kevesek engedhetnek meg maguknak. és az én célom messze nem az, hogy mindenáron eladjam. mert a "mindenár"-nál nekem sokkal-sokkal többet ér az a bicikli. hanem az, hogy megtaláljam azt, aki hajlandó és képes megfizetni az árát ennek a kerékpárnak, beleszámolva azt, hogy ebben a formában a váz teljesen egyedi. neked semmit nem ér ez az egyediség. nem baj. te megveszed a százhuszonhatmillomodik szuzukit, én meg nem. és nyilván az sem, aki majd ezt a biciklit megveszi. ha lesz ilyen ember.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2008. augusztus 25. - 22:39
Írta 2008. augusztus 25. - 22:30
azért átküldöm egy részét
mert ha álomvilágban élek is, engem nem zavar - te viszont tévedésben (bár ez legyen a leglényegesebb tévedésed az életben )
na off
Írta 2008. augusztus 25. - 22:26
sértõdésem meg ha van is, addig tart amig leirom vagy kimondom.
Írta 2008. augusztus 25. - 22:19
megsértõdtél
Thezzel már épp megbeszéltük a dolgot úgy-ahogy
de figy; nem vagyok fizetett 007-es ügynök ( nem fizetett sem )
és sztem tényleg drága, bocsi - ettõl még, ha van, aki megveszi, akkor add el, ennyi
ha gondolod, átküldhetem a beszélgetést, mivel semmi személyes nincs benne, sztem Thez is belemegy
és akkor olyan, mintha veled is lefutottuk volna ugyanezeket a köröket, csak gyorsabb