jóreggelt
edit: AndriZs: nem tudsz aludni?
RAUH-Welt
B E G R I F F
Zoomstag, te frankón egyetemre készülsz?
Izomtéridõninja-geológus!
1:már vannak stoppos-sofõrös internetes oldalak, amik ezt a célt szolgálják.
ez jól hangzik, de:
1: szerezzen vki még egy embert, aki beül mellém, és pont ugyanoda tart
2: kurvára nincs gusztusom a tömegközlekedésnek csúfolt szemétre felülnöm, kész fertõ, és mocsok az egész (és nem magára a jármûre gondolok)
szal autó, meg környezetszennyezés, meg robogó, meg néha bringa, és minden szép és jó.
villáskulcsot reggel bepróbálom egy szerszámboltban, tuti akadremélem.
xt kereket kell férlefûznöm :S
ez jól hangzik, de:Szerintem azért sok a kocsi, mert nagyon sokan feleslegesen használják jármûvüket.Ha végignéztek egy-egy kocsisoron, a legtöbb autóban leginkább egyen, ketten foglalnak helyet.Ha ezek az emberek(akik valójában feleslegesen használják) inkább a tömegközlekedést választanák, mingyárt másképpen nézne ki mondjuk a pesti vagy debreceni forgalom.
Kevesebb "anyád"> kevesebb dudálás>kisebb légszennyezés> kevesebb allergia, rák stb...
szar lehet ha vki nincs kibékülve magával
![]()
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
szar lehet ha vki nincs kibékülve magávalnekem csak az önjelölt szerelõkkel van bajom...
ja es az meg a baj ezzel az orszaggal hogy k.rva sok auto van
igen ma is ket es fel orat ultem dugoban. heti egy-ketto ilyen a minimum
nem, egy megállapítás, amit a tapasztalat szült.Ez most tanács volt?
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Ez most tanács volt?pesten sokkal jobban lehet robogóval vagy biciklivel közlekedni.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Én ma 5-6 órát Bp.-en. És nem, nem vagyok sofõr és nem, nem sok az autó. Errefelé ez a természetes.ja es az meg a baj ezzel az orszaggal hogy k.rva sok auto van
igen ma is ket es fel orat ultem dugoban. heti egy-ketto ilyen a minimum
RAUH-Welt
B E G R I F F
Érdemes átnézni az Eurosport 2 kínálatát. Már ez is ismétlés volt, de lesz a jövõ héten is a skóciai futamról, legalább kétszer.Ezt sajnos lekéstem.
:-(