Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Üzenőfal
Indította
zOrg
, 2008. június 14. 08:36
Írta 2008. szeptember 04. - 20:29
Írta 2008. szeptember 04. - 20:26
Egy, az @RC plakátizé idei darabjaiból.
Téma: "Boldogság"
Téma: "Boldogság"
"In idem flumen bis non descendimus"
Írta 2008. szeptember 04. - 20:22
nekem 16:10 es ezen is jo
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2008. szeptember 04. - 20:17
Írta 2008. szeptember 04. - 20:15
Írta 2008. szeptember 04. - 20:13
Mielõtt törölnéd.
NEKEM TETSZIK!!!
elõször meglepõdtem, aztán csak ennyi jutott eszembe: - Bakkeeer...eez jóóó!
Felénk csinos postás hölgy jár. Kb. 3 éve rója az utcákat. A férfinép örül, az asszonynép nem annyira, de ez már az õ bajuk!
NEKEM TETSZIK!!!
elõször meglepõdtem, aztán csak ennyi jutott eszembe: - Bakkeeer...eez jóóó!
Felénk csinos postás hölgy jár. Kb. 3 éve rója az utcákat. A férfinép örül, az asszonynép nem annyira, de ez már az õ bajuk!
Írta 2008. szeptember 04. - 20:01
No:
Akkor ma mindenki pörgetheti a "tetszik/nemteccik az oldalsáv" jellegû dolgait (pro és kontra egyaránt), holnaptól szó nélkül törlöm az ilyen megnyilvánulásokat.
Felénk meg új postás van.
Nem jobb, nem rosszabb mint az elõzõ volt; pontos, precíz és kifejezetten kedves középkorú hölgy - csak furcsa, hogy nem "Bajusz" hozza a csomagjaim. Ja: és gatyában nem nyithatok ajtót...
Akkor ma mindenki pörgetheti a "tetszik/nemteccik az oldalsáv" jellegû dolgait (pro és kontra egyaránt), holnaptól szó nélkül törlöm az ilyen megnyilvánulásokat.
Felénk meg új postás van.
Nem jobb, nem rosszabb mint az elõzõ volt; pontos, precíz és kifejezetten kedves középkorú hölgy - csak furcsa, hogy nem "Bajusz" hozza a csomagjaim. Ja: és gatyában nem nyithatok ajtót...
Írta 2008. szeptember 04. - 19:59
Nekem eddig tetszik, bár még szokatlan.
Kíváncsi vagyok, milyen lesz, ha kész lesz.
Kíváncsi vagyok, milyen lesz, ha kész lesz.
Írta 2008. szeptember 04. - 19:57
Írta 2008. szeptember 04. - 19:53
Írta 2008. szeptember 04. - 19:33
Pedig:a skin raer. majd ha mar megszoktuk az uj funkciokat. ha maskepp mukodik es mashogy is nez ki egyben, akkor bele fogunk zavarodni
- átstrukturálom a teljes fórumot (átláthatóbb, kevesebb kattal elérhetõ topikok)
- a social group funkció még nincs is aktiválva...
Írta 2008. szeptember 04. - 19:18
Nem a legjobb a fórumskin ezen része, de a színkódolt kiemelt/törölt/stb. topikok és linkek kezelése miatt még marad (gyúrok egy másik skint, de még messze nem az igazi.)
a skin raer. majd ha mar megszoktuk az uj funkciokat. ha maskepp mukodik es mashogy is nez ki egyben, akkor bele fogunk zavarodni
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2008. szeptember 04. - 19:17
elöbb van autód...?
LOL
simán.. :-)
(de ha akarsz nevetni, akkor elárulom, hogy biciklizni is úgy tanultam meg, hogy vettem egy bringát, rászántam egy délutánt és hajrá.. /~7éve/)
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2008. szeptember 04. - 19:15
Nem a legjobb a fórumskin ezen része, de a színkódolt kiemelt/törölt/stb. topikok és linkek kezelése miatt még marad (gyúrok egy másik skint, de még messze nem az igazi.)inkabb alul a
kapcsolat - bikemag - mod - archiv - oldal tetejere gombokat kellene beljebb igazitani. most egy kicsit ugy "kiesnek"
persze nem fontos
es megint szakad az eso mint allat.
Írta 2008. szeptember 04. - 19:14
Írta 2008. szeptember 04. - 19:13
Cél, hogy átjárhatóságot teremtsünk a többi szolgáltatásunkkal.
Fontos/érdekes/aktuális témák kiemelése, ilyesmi.
A képtár rövidesen "kinyit", tehát lehet regisztrálni és feltölteni (sokkal szigorúbb, a minõséget célzó felhasználási feltételek mellett), lényegesen kényelmesebben és gyorsabban, mint az õsidõkben (gyak. WinXP alatt intézõbõl, tömegesen).
Plusz a héten izzítunk egy újabb látnivalót is.
Fontos/érdekes/aktuális témák kiemelése, ilyesmi.
A képtár rövidesen "kinyit", tehát lehet regisztrálni és feltölteni (sokkal szigorúbb, a minõséget célzó felhasználási feltételek mellett), lényegesen kényelmesebben és gyorsabban, mint az õsidõkben (gyak. WinXP alatt intézõbõl, tömegesen).
Plusz a héten izzítunk egy újabb látnivalót is.
Írta 2008. szeptember 04. - 19:09
inkabb alul a
kapcsolat - bikemag - mod - archiv - oldal tetejere gombokat kellene beljebb igazitani. most egy kicsit ugy "kiesnek"
persze nem fontos
persze nem fontos
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2008. szeptember 04. - 19:08
Írta 2008. szeptember 04. - 19:04
Sehogy.
(Esetleg tehetek a másik oldalra is, hogy ne boruljon.)
(Esetleg tehetek a másik oldalra is, hogy ne boruljon.)
Írta 2008. szeptember 04. - 19:03
Valaki tudna segíteni hogy tudnám eltüntetni ezt az oldalsó ablakot? >>>> Engem zavar hogy olyan féloldalas a fórum.
Megújult >> Fotós weblapom < , Picasa webalbumom