Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenőfal

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
37913 hozzászólás a témában

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
"nebassz man, hogy 60eft a cucc"

Haver ennyit mondott a két tárcsára (értelemszerûen ebben hajtómû nincs benne, csak a tárcsa), a szíjra és a postaköltségre összesen. Csütörtökön - ha nem felejtem el megkérdezni - tudok linkelni, ha érdekel.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

ja. az volt amit még el bírtam hallgatni. különösebb gondom nem volt a csaj hangjával, nyilván nem egy Amy Lee, de ott elfért.

kösz, de gondolom ott bookletet nem kaptál . :)
igazából csak kiváncsi lennék, hogy az érintés cimû tételnél feltüntet e, a szerzõk közt bizonyos Page és Plant nevezetû urakat. :)

azt hittem asszonynak kell és a booklet csak esetleges extra.

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.954 hozzászólás
Ilyet még nem láttam.. szigorúan titkos rendõri akció Szabolcsban egy tolvajbandán ütöttek rajta a kommandósok füles alapján. A sértett biztonságára való tekintettel nem árulták el a tanya helyét, csak annyit hogy a megyehatáron van. Szabó Zs..ia tudósította az RTL Klub híradóját Nagy..rõl. (és itt kimondta a riporternõ a "szigorúan titkos" települést) komolyan mondom hogy lehet ilyen idióta dilettáns stábtagokat alkalmazni.. nem tudom sírjak-e vagy nevessek.. az egyik kancsal a másik pösze.. elképesztõ... :D :D
11:38:11 IM 2012

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.276 hozzászólás

A grúz volt az utolsó fellépõ, abszolút rossz hangú csaj meg a mellette egész jól zúzó rock banda?

ja. az volt amit még el bírtam hallgatni. különösebb gondom nem volt a csaj hangjával, nyilván nem egy Amy Lee, de ott elfért.

megvettem egy e-boltban, hívj, ha még aktuális.

kösz, de gondolom ott bookletet nem kaptál . :)
igazából csak kiváncsi lennék, hogy az érintés cimû tételnél feltüntet e, a szerzõk közt bizonyos Page és Plant nevezetû urakat. :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Buki

Buki

törzsvendég

• fórumtag
  • 870 hozzászólás
Ugyan mar... Nem ertem nektek mi nem logikus azon, hogy VERSENY XC gep lesz varosba meg turazni... :D

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
nekem is ugy tunt. tubeless 1.5 gumi revo kullovel meg ZTR felnivel varosba padkazni. ertem en...
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

ne cseteljuk szet a topikot.

kereket akarsz epiteni, csak senki nem tudja mire vagy hogy vagy miert lesz igy ez jo. igy segiteni is nehez.

Nem tud biciklizni sem közlekedni és van egy halom kidobandó pénze, amivel szeretne villogni. Kb ennyi. :)

A sebesség mindent megold.

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
nebassz man, hogy 60eft a cucc

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Szíj + tárcsák 60ezer pénz Németországból. Így ha találunk anyagot hozzá, akkor lényegesen olcsóbb lesz, apám óradíját nem számolva :) Igen, a váz vágva lesz, de ingyen volt, úgyhogy nem kár érte.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
A szíjhoz meg vehetne hozzá való tárcsákat is :)

A vázat is szétvágjátok? Ráértek :)

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

sytem meg tökmindegy lett volna mit ad elõ. ez nem arról szól. nekem meg a grúz volt az egyetlen értéklhetõ cucc zeneileg.

amúgy nincs meg vkinek kovács mûvész út legutóbbi (katona imája) munkája ? vagy fõleg a lemezboritó/booklet ?

megvettem egy e-boltban, hívj, ha még aktuális.

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
ez az, csak a fogazott tarcsat nem akarja megvenni
hanem azt esztergaljak majd pedig marogepen kimarjak a profilt.

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.283 hozzászólás
mezei bordásszíj (megfelelõ méretezést szem elõtt tartva) miért nem jó?

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Haverok konzultáltak faterommal, ha unatkozik nyáron megoldjuk a szíjhajtáshoz szükséges elsõ hátsó lánckerekek (ha annak hívják) házi készítését. Így a 60ezer forintos rendszer ára valamelyest csökkenthetõ, csak a szíjat kell megrendelni a németektõl. Fater kb. 15 percig magyarázta nekem mit hogyan, azt még felfogtam, hogy 5 csavaros hajtómû legyen a minta, mivel 55 "lyukas" az elsõ tányér és az osztható 5-el (egyben a marógépen nem fér el a tányér, mivel "y" tengelyen csak 150 mm-t tud mozogni). De amikor elkezdett ujjmarózni, meg jöttek a különbözõ eljárások elvesztettem a fonalat.
Elvileg egy automata elektromos agyváltós famarkolatos cruiser (ezek már megvannak) bicajra fog menni a szíjhajtás :)

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
A grúz volt az utolsó fellépõ, abszolút rossz hangú csaj meg a mellette egész jól zúzó rock banda?

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.276 hozzászólás
sytem meg tökmindegy lett volna mit ad elõ. ez nem arról szól. nekem meg a grúz volt az egyetlen értéklhetõ cucc zeneileg.

amúgy nincs meg vkinek kovács mûvész út legutóbbi (katona imája) munkája ? vagy fõleg a lemezboritó/booklet ?
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Azért azt tegyük hozzá, hogy Wolf Kati szombati teljesítménye (nincs semmi bajom vele a X-faktorban kedveltem), a számválasztás stb. finoman szólva hagyott kivetnivalót maga után (a 3 percbõl ha 30 másodpercnél kienged(het)te a hangját, akkor sokat mondok). Ha reálisan nézem sem volt benn a 10 legjobb fellépõ között. Nálam Maja Keuz (Szlovén) vitte messze a pálmát. A britek is jók voltak, de az ugye befutott banda, valamint az orosz, osztrák, német és az azeri elõadók sem voltak rosszak.

Zoomstag

Zoomstag

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.046 hozzászólás
kuldjetek nekem sok pozitiv energiat. alkalmazott foldtanbol kellene produkalnom valami jot.

Izomtéridõninja-geológus!

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
es ha ott jartok subarut is vehettek a sractol ;-)

wow, begbie 29!
buek

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
durva lett volna
köszi a linket .)