Nekem Vole már ígért egyet.nem öreg az kicsit? amúgy zsír ötlet:D
Ez most biztos abszurdan fog hangzani, de én komolyan félek attol hogy ha egyszer gyerekem lesz (nem mintha aktuális lenne ez a project...) nehogy hasonlo "probléma" legyen vele. Szerintem nem tudnám elviselni...
Hogy azért kis komolytalanságot is vigyünk a témába: szerintem ezért fogok egy 17 éves Thaiföldi lányt adoptálni
4,5
Naponta két ovistárs szüleitõl kell elnézést kérnem a monoklikért és a karmolásokért. Az udvari homokozóból mindenki távozik, ha mi lemegyünk... 2,5 éves kishúga is edzõdik rendesen. Anyát is osztja mind szóban, mind tettleg... (Én visszaütök.) Autóban, boltban folyamatosan rázza az öklét és beszólogat az embereknek. Kezdek felõrlõdni...
A rokonok szerint a névválasztás volt a baj. (Bendegúznak hívják.) Most gondolkodunk, hogy át kellene keresztelni Álmosra....
Az autóvillamosság tök egyszerü:
-ha valami nem szikrázik pedig kellene, akkor kontaktspray
-ha valami szikrázik, pedig nem kellene, akkor szigetelõszalag
hááát, nem épp irigylésre méltó helyzet, de én nem hagynám, hogy egy 4,5 éves gyerek megüsse az anyját.. mi lesz késõbb?
ráhúzol 1-2-t a fenekére és sztem hamar rájön, hogy ki a fõnök.. nálam pl. bejött ez,igaz én hihetetlenül makacs és akarnok voltam.. azt jött az iskola meg 1-2 anyai "ráhúzás" és ismerõsök mondták, hogy 180 fokos fordulatot vettem,. onnantól fogva semmi hiszti nem fordult elõ és úgy érzem, hogy az az 1-2 alkalom igenis kellett , - megjegyzem az arcomat sohasem ütötte meg- ill. azóta õt is szeretem a legjobban.
TV / PC-t mennyit nyúzza?
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
lehet hülye kérdés:
sportokat próbáltátok?
fáradjon le ott..
jó gyerekpszichológus, nem kineziológus
(ritka, mint a fehér holló, de adok egy telszámot, ha kéred)
hány éves a fiad?
Az élet értelme?!
Neeeeeem...
Hanem a pina!
Bazz, most jövök az állatorvostól, mert valami csomó lett a kutyámon.
Mondta, hogy az nem para, de nézte és már aktuális az éves oltás.
Mondom, oké, persze, ha már itt vagyunk...
És elkért 7500Ft-ot arra az egy injekcióra.
Én nem sajnálom a pénzt, meg tudom, hogy ezzel jár, de akkor is!
Az nem kevés!!!
akkor viszonylag jó áron szerzem...konás: itthon nem nagyon láttam még literest, de kint olyan 10-15 euróért adják.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy