Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenőfal

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
37912 hozzászólás a témában

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
Bõdöcs Tibor-Kiss Ádám óriásijó volt.:D viszont utána mindenki úgy szétszéledt meg ment haza és ül az msn elõtt most...jó, elismerem, hogy hideg volt, de azthittem, hogy legalább beülünk valahova, és egy forró tea ésvagy sör mellett dumálunk...:(

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás

nem öreg az kicsit? amúgy zsír ötlet:D

Nekem Vole már ígért egyet. :D

Semmeringen jó idõ lesz Kedd-Szerda. ;)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
nem öreg az kicsit? amúgy zsír ötlet:D

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás

Ez most biztos abszurdan fog hangzani, de én komolyan félek attol hogy ha egyszer gyerekem lesz (nem mintha aktuális lenne ez a project...) nehogy hasonlo "probléma" legyen vele. Szerintem nem tudnám elviselni...

Hogy azért kis komolytalanságot is vigyünk a témába: szerintem ezért fogok egy 17 éves Thaiföldi lányt adoptálni :D

Erre én sem gondoltam volna soha... Biztos voltam benne, hogy mindig mindent kézben fogok tartani és ösztönösen jól csinálni. Hát ez az elmélet megbukott.

Thai muffal kapcsolatban: Csak óvatosan! Nehogy répája legyen...:)

Csuporka

Csuporka

törzsvendég

• fórumtag
  • 608 hozzászólás

4,5

Naponta két ovistárs szüleitõl kell elnézést kérnem a monoklikért és a karmolásokért. Az udvari homokozóból mindenki távozik, ha mi lemegyünk... 2,5 éves kishúga is edzõdik rendesen. Anyát is osztja mind szóban, mind tettleg... (Én visszaütök.) Autóban, boltban folyamatosan rázza az öklét és beszólogat az embereknek. Kezdek felõrlõdni...

A rokonok szerint a névválasztás volt a baj. (Bendegúznak hívják.) Most gondolkodunk, hogy át kellene keresztelni Álmosra....

Ez most biztos abszurdan fog hangzani, de én komolyan félek attol hogy ha egyszer gyerekem lesz (nem mintha aktuális lenne ez a project...) nehogy hasonlo "probléma" legyen vele. Szerintem nem tudnám elviselni...

Hogy azért kis komolytalanságot is vigyünk a témába: szerintem ezért fogok egy 17 éves Thaiföldi lányt adoptálni :D
By Sala:

"foxot ürlények tervezték és csak ánuszkulcsal javitható..."

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3.201 hozzászólás

http://www.kutatokej...reszlet=reszlet

jónak tûnik, és még érdekel is...:)

Feltöltött kép

Az autóvillamosság tök egyszerü:

-ha valami nem szikrázik pedig kellene, akkor kontaktspray

-ha valami szikrázik, pedig nem kellene, akkor szigetelõszalag

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
naja,, viszont tényleg nem szabadna, hogy összefolyjon a szidás ill. a játék.. ha rossz a gyerek anyu szigorú, ha jól viselkedik játszik vele/megdicséri..

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás

hááát, nem épp irigylésre méltó helyzet, de én nem hagynám, hogy egy 4,5 éves gyerek megüsse az anyját.. mi lesz késõbb?
ráhúzol 1-2-t a fenekére és sztem hamar rájön, hogy ki a fõnök.. nálam pl. bejött ez,igaz én hihetetlenül makacs és akarnok voltam.. azt jött az iskola meg 1-2 anyai "ráhúzás" és ismerõsök mondták, hogy 180 fokos fordulatot vettem,. onnantól fogva semmi hiszti nem fordult elõ és úgy érzem, hogy az az 1-2 alkalom igenis kellett , - megjegyzem az arcomat sohasem ütötte meg- ill. azóta õt is szeretem a legjobban.

TV / PC-t mennyit nyúzza?

Anyával kapcsolatban az az álláspontom, hogy neki magának kell megtorolnia az õt ért sérelmeket. Ti.: Nem akarom én pofán vágni az anyja ellen irányuló agresszió miatt. Viszont ha anya megteszi, az gyakran játékba fordul, ami szerintem nincs rendben. Elsõ körben valami félelembõl fakadó agresszióra gondoltam, de gyakran a tesó vagy barátok védelmében is támad (proszociális agresszió), és ez, ha jól tudom, általában nem félelembõl fakad.

TV kb. napi 2 óra. Kizárólag általunk cenzúrázott gyerekfilmek, részben a hugi kérésére. PC-re most kezd gerjedni. Mondjuk 15-20 perc/nap.

Konás: Ja, igyekszünk sokat és értelmesen foglalkozni vele. 90%-ban ezért hagytam ott a sulit is. Már anya pocijában is rendszeresen kommunikáltunk.

A küzdõsportokra én is a fegyelem miatt gondoltam elsõsorban. De ehhez talán az kellett volna, hogy én ne legyek jelen. Szülõ jelenlétében teljesen más a viselkedése. Mint ahogy a kutya is más, ha mögötte álla gazdi. De ez meg nem volt megoldható "méretes" partner hiányában.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
az "erõszakra" nem biztos, hogy megoldás az "erõszak".
foglalkoztok Vele eleget? elképzelhetõ, hogy innen a hiba... nem értek hozzá, csak kérdezem ám.
a harcmûvészetek megnevelik szerintem. fegyelmezettebb lesz tõle. anno rajtunk is észrevették, amikor kungfura vagy karate-ra jártunk.

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
hááát, nem épp irigylésre méltó helyzet, de én nem hagynám, hogy egy 4,5 éves gyerek megüsse az anyját.. mi lesz késõbb?
ráhúzol 1-2-t a fenekére és sztem hamar rájön, hogy ki a fõnök.. nálam pl. bejött ez,igaz én hihetetlenül makacs és akarnok voltam.. azt jött az iskola meg 1-2 anyai "ráhúzás" és ismerõsök mondták, hogy 180 fokos fordulatot vettem,. onnantól fogva semmi hiszti nem fordult elõ és úgy érzem, hogy az az 1-2 alkalom igenis kellett , - megjegyzem az arcomat sohasem ütötte meg- ill. azóta õt is szeretem a legjobban.

TV / PC-t mennyit nyúzza?

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás

lehet hülye kérdés:
sportokat próbáltátok?

fáradjon le ott..

Tavaly a dzsúdót. Még nagyon kicsi volt hozzá, nem is volt megfelelõ partnere. Én küzdöttem vele rendszeresen a tatamin. És nem is tudott 1 órán át koncentrálni. De esni nagyon megtanult:). Focizni rendszeresen leviszem. A mezeket imádja, de a labda 10 perc után már nem érdekli. Az úszást sokan dícsérték ilyen szempontból, most beírattuk oviúszásra (amúgy is imádja a vizet). De az sajna csak heti egy alkalom. Kevés...
A támkerekes bicajt is nyúzza. De jobbára csak ugratni szeret, meg a frissen vetett pázsitot kikontrázni. :-) És persze nekiütközni másoknak. Versenyzés is szokott lenni, de ha megelõzik, akkor nekiesik a gyorsabbnak.

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
lehet hülye kérdés:
sportokat próbáltátok?

fáradjon le ott..

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás

jó gyerekpszichológus, nem kineziológus
(ritka, mint a fehér holló, de adok egy telszámot, ha kéred)

Megköszönném. Gondolom budapesti. De én már bármire hajlandó vagyok...

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
jó gyerekpszichológus, nem kineziológus
(ritka, mint a fehér holló, de adok egy telszámot, ha kéred)

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás

hány éves a fiad?

4,5

Naponta két ovistárs szüleitõl kell elnézést kérnem a monoklikért és a karmolásokért. Az udvari homokozóból mindenki távozik, ha mi lemegyünk... 2,5 éves kishúga is edzõdik rendesen. Anyát is osztja mind szóban, mind tettleg... (Én visszaütök.) Autóban, boltban folyamatosan rázza az öklét és beszólogat az embereknek. Kezdek felõrlõdni...

A rokonok szerint a névválasztás volt a baj. (Bendegúznak hívják.) Most gondolkodunk, hogy át kellene keresztelni Álmosra....

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
hány éves a fiad?

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás

Az élet értelme?!
Neeeeeem...
Hanem a pina! :D

Bazz, most jövök az állatorvostól, mert valami csomó lett a kutyámon.
Mondta, hogy az nem para, de nézte és már aktuális az éves oltás.
Mondom, oké, persze, ha már itt vagyunk...
És elkért 7500Ft-ot arra az egy injekcióra.
Én nem sajnálom a pénzt, meg tudom, hogy ezzel jár, de akkor is!
Az nem kevés!!!

Na, a kineziológus is pont ennyit kért egy órára, hogy a kisfiam feje körül handabandázzon, hátha nem lesz ennyire agresszív a jövõben. (A nevelési tanácsadón már régen túlvagyunk, köszi...) Hát, belõlem is elõjött az állat....

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

konás: itthon nem nagyon láttam még literest, de kint olyan 10-15 euróért adják.

akkor viszonylag jó áron szerzem...
a lityis jéger is megvan 3300ért...

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
Kokk,milyen oltás?Csak mert Faustnak egy kombioltás+frontline 4500 volt.A veszettség elleni meg 2000.

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

Az élet értelme?!
Neeeeeem...
Hanem a pina! :D

42 p? :D