Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenőfal

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
37912 hozzászólás a témában

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
naja, sajna zp bezárt... nincsenek ált isis lányok :( :D

Buki

Buki

törzsvendég

• fórumtag
  • 870 hozzászólás

na de majd mindjárt jön Buki és megmondja az agymosott fejével a tutit :D
jó volt utána Pótkulcs is ;) :D

Buki nem jon mindjart, es nem mondja meg a tutit, mert eddig agymosason volt az egyetemen:)

de a Potkulcs tenyleg jo volt. bar burce hianyolta a kiscsajokat. neki nem eleg jok a bringas csajok...:D

BBerki

BBerki

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.724 hozzászólás
csokicsibészek, mi lehet annak afilmenk a cime, amelyikben egy japán vagy kinai csávó (nemtudom pontosan) házról házra jár, ugy hogy ahol nem laknak bekötlözik pár napra, egy ilyen helyen találkozik valami muffal, se só se beszéd nincsen több tiz percen keresztül csak járkálnak, csákó szeret golfozni, labdát kiköti fához és elüti, mikor elszakad kötél csaj meghal kocsiba akit eltalál golflabda. Aztán egyszer börtönbekerül valami papa eltemetésésrt, ahol megtanul ugy élni h mások mögött, szal besurran valahova de senkisenem látja.

Jolenne megtudnátok mondani cimét.

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás

Mikor voltatok ott? Mi is oda mentünk, de nem láttalak, pedig kerestem az ismerõs arcokat :( Bár sokan voltunk, nem is találtam helyet a bicónak csak egy sarokkal odébb, mert minden rögzítésre alkalmas tárgy foglalt volt már :)

moszkváról emelés után egybõl átmentünk, szal kb olyan 9tõl ott voltunk kb fél12ig. kinn ültünk a padokon a lugasnál :D

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
táncikálsz neki, oszt' jöhet az esti matiné.

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
Legjobb barátomnak kellene valami kis fajin ajcsi szülinapcsijára. Bettikének. Dugás most nem játszik. Tánc-ének-balettimádó.

Mit vegyek/tegyek neki, amibe nem halok bele anyagilag? :)
Ki mit javasol?

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

Iceshark

Iceshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.036 hozzászólás

nekem tetszett a cm .) nem volt az a bucsu hangulat. nagyjából csak türelmes autósokat láttam szóval kíváncsi lennék a baleset körülményeire. jó volt ez így hogy magunkat is neveljük kicsit! az értelmesebbje hallgatott a hangosszóra és lement a járdáról, megállt pirosnál, nem ment buszsávban. és mindenki hordjon bukót, akkor nem fog ömleni a fejébõl a vér! ponténmondomtudom :o
oké, hogy a lezárt 60ezres tömeg terjeszti a járj bringával eszmét, de a már meglévõ tömeget is jó volt kulturált közlekedésre kényszeríteni.

Mikor voltatok ott? Mi is oda mentünk, de nem láttalak, pedig kerestem az ismerõs arcokat :( Bár sokan voltunk, nem is találtam helyet a bicónak csak egy sarokkal odébb, mert minden rögzítésre alkalmas tárgy foglalt volt már :)

"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"

hegyi kecske ; zõdcség ; városi vadász

a bringaszállító

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
125 5 km-re 200 10-re 250 15-re és 300 gödöllõig, ha jól emlékszem
de ha nem jön a kaller, akkor :)

http://www.bkv.hu/je...evarak2008.html

ha el tudod adni, hogy a kórháznál szálltál fel, akkor 125, egyébként 200

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás
Nem tudja valaki, hogy a Gödöllõi HÉVre mennyibe kerül a jegy Budapest határától Szilasligetig?

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
Már megoldva, DPD csomag megjött, amúgy G-mailom van nekem is, csak a Bikemarketen amikor regeltem, még Freemail volt.

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás
Énsenemse. Nekem is a legtöbb nap privát CM. Inkább képeket korrigáltam...
Ausztria, Kenguruk földje!

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
én meg nem voltam :(
majd tavasszal az uj bicajjal :D
ugye Rob?!

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
nekem tetszett a cm .) nem volt az a bucsu hangulat. nagyjából csak türelmes autósokat láttam szóval kíváncsi lennék a baleset körülményeire. jó volt ez így hogy magunkat is neveljük kicsit! az értelmesebbje hallgatott a hangosszóra és lement a járdáról, megállt pirosnál, nem ment buszsávban. és mindenki hordjon bukót, akkor nem fog ömleni a fejébõl a vér! ponténmondomtudom :o
oké, hogy a lezárt 60ezres tömeg terjeszti a járj bringával eszmét, de a már meglévõ tömeget is jó volt kulturált közlekedésre kényszeríteni.

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

nincsenek ilyen szandekai

aha :)

"Némelyik nõ mind egyforma." :D

(tomcat et al.)

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
nincsenek ilyen szandekai

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

igyekszik az ember!
csobe huztam a 'bordamat' is.

idovel o meg gyurube teged ;)

tegnap nem mertem bringara ulni, mondvan ilyenkor a legtobb a kocabringas a cm miatt es nagyobb eselyem van arra, hogy valamelyik onjelolt kamikaze egyed tonkre b.ssz. a bringamat, vagy engem
sokkal jobb a lezart palya
bar az is mond valamit, hogy a mereszek se kevesen voltak!!!

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
a betartása.... de ha nem ismerik :)

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
kotelezo most is a kresz

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás

láttalak ám! :)

és;
f_szért nem lehetett egy hagyományos CMet szervezni, biztosított, lezárt úton, Ligetbõl Ligetbe...
biztos nagyon vitaindító, ahogy negyed annyi bringás hergeli az autósokat városszerte, és veszélyezteti önmagát, de bakker, a srácnak, akihez a mentõt hívtuk, a fejébõl folyó vér 5 méter hosszan kígyózott a betonon, bakker!

Kala: aki nem tud közlekedni autók között, az ne menjen oda!

Illetve ma se lenne lezárva neki a város, és ha jól sejtem, holnap sem....

Jobbulást neki ettõl függetlenül természetesen!
De bárki láthatta hogy milyen kamikaze típusú egyedek is csatlakoztak, na õk a sérültek általában.
Azt hitték, le van zárva. Majd mikor a pirosnál elkúrta majdnem egy autó, csodálkozott.

Kötelezõvé kéne tenni a kreszt bringásoknak is, akkor talán...

Az átlagtempó kb 10 volt, aki ennél gyorsabban haladt, az szinte MIND szabálytalan volt. Abban meg bennevan ez is.

szammer

szammer

törzsvendég

• fórumtag
  • 878 hozzászólás
4 kerékpárost vittek el a mentõk...egy fejsérültnek lett agyrászkódása a többi könnyebb sértült...(gondolom maguk okozták a bajukat)
egyébként szerintem is gáz volt, hogy nem volt védett az útvonal.
szam