Piromániás lelkemnek is jobb érzés, hogy kapok 8-900°C-ot (csak tipp, de szerintem annyi elég). Azt a két marék szürke port meg szórják szét a Pilisben és akkor része leszek én is kedvenc hegyeimnek. Ez az 1 napos mûmegemlékezés meg nem tetszik.
Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Én nagyon csipem a rozsaszint, meg a custum festéseket, de ez...a piros szerintem nagyon elrontja, a rozsaszin meg tul monoton...bár ez utobbin gondolom fogsz még változtatni.
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
hehe
in progress
RAUH-Welt
B E G R I F F
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Gyermekeink képekben. Régebbi képek: ITT , pici Hanka itt és pici Ignác itt
mi az egy hotrock fsr?
fuck me, i'm famous!
RAUH-Welt
B E G R I F F
ez logott fenn a falon?
fuck me, i'm famous!
hehe
in progress
RAUH-Welt
B E G R I F F
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Szia!hifiben gondolkodok
kellene egy erosito, meg egy jo dvd lejatszo ami tud 1080i-t, meg egy jol kinezo DAB radio, bar az utobbirol nagyjabol el tudom donteni hogy melyik kell. 2.1 hang lesz, nem akarok 5.1-et kesobb sem. szoval az erosito is lehet valami alapabb, de nem daewoo es tarsai. ha a dvd lejatszo tud DVD-A, SACD formatumokat az viszont nem art. blueray nem fontos. vagy vegyek egy xboxot?
szoval valami tesztek/listak jonnenek jok, ahol ossze tudom hasonlitani hogy melyik milyen.
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
RAUH-Welt
B E G R I F F
Izomtéridõninja-geológus!
Az iskirályul néz ki nagyon:cool2:
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy