Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenőfal

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
37913 hozzászólás a témában

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
annak a vaznak le volt szakadva a fejcsove akarhogy nezem. akarki hegesztette meg mar csak azert is pancser mert el kellett volna magyaraznia a kiscsavonak hogy NEM_LESZ_JO_MAR_SOHA. kuka es kesz

kulonben is valami gagyi lekromofagozott aluvaz, kar az idot vesztegetni ra.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
VV, mindig meg tudsz lepni valamivel!

Vázhegesztéshez:
én nem hegesztetnék alu vázat, de ha már mégis, akkor olyan szakemberrel, aki csinált már ilyet. Máriusz ilyen.
Az a kép a Vaterkán... nagyon gáz!

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
Charon: ideveleideveleidevele!!!! Mondtam már, hogy isten vagy? :)

Mester: olyan hegesztõt találni, aki hajlandó hozzányúlni egy alu bringavázhoz - úgy, hogy tudja is, hogy mit csinál - azért nem annyira könnyû. Nekem pl hosszas keresés után egyedül és kizárólag Máriuszt sikerült megtalálnom. Igaz, hogy nem annyira kevés pénzért, de legalább láthatólag tisztességes minkát adott ki a kezébõl.

Pajti bá meg amennyire tudom csak acélvázat hegeszt. Neked van még ötleted?

--Trifo

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

VV, Te és a foci!?
Hogy mik vannak!?? :scared:

Jó focit mindig. Egyébként az elsõ meccshez hasonlóan megint 2:0 lett a végeredmény (az összesen 4 gólból 3-t rúgott Del Piero:))

Mester14

Mester14

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.353 hozzászólás
:D mega LoL :D kíváncsi vagyok TripleB milyen 'leb*szást' kap ezért :D linkelni kell azt is :D
Semmi közöm a heggesztéshez, viszont szerintem énis heggesztek ilyet. Van szerintem pár hely ahol heggesztenek alut és értelmesen.

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
VV, Te és a foci!?
Hogy mik vannak!?? :scared:

Zoomstag

Zoomstag

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.046 hozzászólás

Ne viccelj már,milyen buktatói lehetnek?:D
http://www.vatera.hu...z_98944883.html (vótmán,de na...)

ezt a vázat már rég kiszúrtam:D
az is biztos, hogy én is csinálok legalább ijen jo hegesztést.eben az adot hejzetben:lol1:

én tartogatnék egy golyót annak is, aki megveszi:D

specialized meg nem lehet, akármennyire is akarod, mer' nincs ott a hajlítás a homlokcsõnél.bár, felárért gondolom megoldható;)

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
A Real megint ég - Del Piero egyedül bucira veri õket:D

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
kiraly vagy :D

kommentelnem en is de csak ezert nem volt kedvem beregisztralni
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
Kommenteltem én is :D várom a leb*szást :D

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

en meg nem lattam. :scared:

lonem fejbe azonnal azt aki ilyet feltesz. egy golyo tarkoba. most.

kommentek alatta mega lol

Hegesztõ - 2008/10/23 20:09:41
Szerintem keresd meg azt a "normális" hegesztõt, és törd el a kezét!... Ilyen ocsmány munkát kiadni a kezébõl!

papp89(24)
[RE] Hegesztõ - 2008/10/23 20:38:18
Kabbe!

papp89(24)
[RE] Hegesztõ - 2008/10/23 20:39:29
Jah és ha tudsz jobbat aban az adot hejzetben kaor mutasd meg legyél szives,mivel sokan viszautasitotak amikor kinyögtem hogy mit kéne megcsináltatni.

RAUH-Welt
B E G R I F F

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

tudom hogy olcsobb, de csunya nagy pofonba bele lehet szaladni, foleg ha hasznaltakat nezel, es nem tudod mire kell figyelni.

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
plusz en meg hozzatennem, hogy ha ennyit ertesz a biciklikhez akkor nem a vaternak kellene nezelodnod, hanem egy fizikailag letezo kerekparuzletben.

nem serteskent, csak hogy megkimeljelek egy nagy adag kellemetlensegtol.

tudom hogy olcsobb, de csunya nagy pofonba bele lehet szaladni, foleg ha hasznaltakat nezel, es nem tudod mire kell figyelni.

RAUH-Welt
B E G R I F F

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás

üdv mindenkinek. Össze akarok rakni egy trekk bringát, csak úgy látszik rosszul tudom a vázak méreteit. én 187 vagyok és az érdekel hogy jó e nekem a "26-os" monti váz. Én eddig úgy gondoltam hogy az valószínûleg túl nagy de annyi ilyen van a vaterán, hogy elbizonytalanodtam. köszi a segítséget.

a 26" a kerékméretet adja meg, a vázméretet a legtöbbször szintén "-ban adják meg, de az max. 23" lehet.
a 26"-os váz mounti váz, de jó kis túragépet lehet belõle kreálni - nekem is ilyen van.

VV lekörõzõtt! :)

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

üdv mindenkinek. Össze akarok rakni egy trekk bringát, csak úgy látszik rosszul tudom a vázak méreteit. én 187 vagyok és az érdekel hogy jó e nekem a "26-os" monti váz. Én eddig úgy gondoltam hogy az valószínûleg túl nagy de annyi ilyen van a vaterán, hogy elbizonytalanodtam. köszi a segítséget.

A "26 nem a váz, hanem a kerék mérete.

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

...van valakinek eladó monti méretû egyszerû hátsó kereke?

holnap viszem, ha még megvan a sufniban
elvileg zsírozva van és csak a kónuszt kell beállítani
stx-rc, hogy kicsit megdobogtassa a szívedet
gyorsan reagálj, vigyem-e
grátisz

lionincage

lionincage

újonc

• fórumtag
  • 2 hozzászólás

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
Hát nekem lenne, kazettás Shimano agy, DT küllõk, szimpla Alex felni, csak messze vagyok, két Soproniért a tied. :)

Valakinek meg tárcsás merevvilla elfekvõbe?

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
Legyen boldog, aki éppen...

Én meg szert tettem egy örökhajtós bicajra: hajthatom örökké, oszt' mégse megy sehova. Ma reggel melóba menet széjjelpusztult a szabadonfutó a városimban, úgyhogy amikor kivételesen fogott egy fogat, akkor arra nagyon kellett vigyázni: hajtás nem maradhat ki egy másodpercre sem, mert akkor többet nem indulok el.

Hazafelére meglett a workaround: ha nagyon lassan tekerem a hajtókart, akkor 1-2 fordulat alatt megakad valahol, és akkor tudok menni. De ez csak álló helyzetben megy. Most pedig megyek és szétszedem.

...van valakinek eladó monti méretû egyszerû hátsó kereke?

--Trifo

Iceshark

Iceshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.036 hozzászólás
ja ja boldog szülinapot a szülinaposoknak!

"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"

hegyi kecske ; zõdcség ; városi vadász

a bringaszállító