...hétvégén azért én is nyomtam egy ablakbeépítést csak hogy emlékeket frissítsek mennyire is koszos meló egy felsõredõnytokos ablak kiberhálása /szilikózis rulez

"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"
NE ÍGY! NE ÍGY!
Á, Õ már régóta nyomja. Csak míg Kokkék minõségen, Õ mennyiségben utazik.Mindenki szõlõsgazda lesz?
Kokknak is ígértem árakat,de ma sem vagyok bent a cégnél...
Anyám rámuszította körzeti orvost, hogyaza...
Mindenki szõlõsgazda lesz?Köszi a felajánlást, tavasszal lehet élni fogok vele. Ha más nem, akkor öcsém. Most vett megint két szõlõt. Ez már az ötödik neki és ezek sem kis területek. Majd mondom neki, hogy hol kell vásárolni ütõs cuccokat.
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Nem, az az én gondolatom volt.Az utolsó mondatot is hozzátette?Mert akkor a k.a.-t neki... Bi58,mint olyan megszûnt.
Amúgy meg van helyette Danadim progress,2%-nagyobb a hatóanyagtartalma és olcsóbb,mi forgalmazzuk.Szólj , ha kell valami,nekem van engedélyem,anyu meg szakmérnök ebben a témában.
Charon,az embereket hogyé' adják a boltban?
Az utolsó mondatot is hozzátette?Mert akkor a k.a.-t neki... Bi58,mint olyan megszûnt.Mi a múltkor mentünk boltba Bi58-ért. Mondja a srác, hogy azt már nem adhat, mert nagyon károsítja a környezetet. Ellenben szerezzek valakit, akinek van vegyszerengedélye és akkor vásárolhatok. Úgy már nem káros.
-=B.B.B.=-
Nem festekMi meg vizesbázisú festékkel festünk. (Sadolin Extra)
ja. azt nem láttam.Valami amerika egy film,amiben Sütz Ila a szerepe szerint megette a füves sütit.
Valami amerika egy film,amiben Sütz Ila a szerepe szerint megette a füves sütit.ezt nem érteni..
-=B.B.B.=-
ezt nem érteni..
Tig, Süt(s)z Ila(rip) by valami amerika?
)
-=B.B.B.=-
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
nem szívom, a dohányzás egészségtelen. sütibe sütömElmentek Ti a 'csába
Van vízbázisú alapozó? Az elõbb belémkötött a hûtõ,majdnem fellöktem ... Tig,nálunk is megterem a kender,de a gyomírtó megoldja a poblémát
ezeknek alacsony a thc tartalma,szívhatsz belõle egy kilót, ha akarsz
Sala,bíztam Benned
a jövõ héten lehet eljutok már a postára a borítékoddal.Nem,nem pénzt kapsz
-=B.B.B.=-