Jelentkezz be Regisztrálj

Üzenőfal
Írta 2008. november 16. - 00:16

.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2008. november 16. - 00:15

LL, elnézést, azt nem vettem figyelembe.
Nem vagyok cigista.
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960
Írta 2008. november 16. - 00:02

redbull igazából egy thaiföldi, kommersz üdítõital (kraeting daeng) modern világba történt adaptációja. sikere azért ekkora, mert az amúgy fogpasztabizniszben utazó dietrich mateschitz rájött, hogy az egyre fejlõdõ, rohanó, stresszes világban ez az, amire rengeteg embernek jól jöhet, szüksége van rá: "egy kis mentális és fizikai turbó", 2-3 csésze erõs kávé és még más aktivitásfokozó egyben. behozta Európába, csináltak köré jó kis reklámot (errõl részletesen a figyelõ írt talán 2006ban?), és mivel ilyen piac még nem volt, ezért akkoriban az energiaital az a redbullt jelentette, és jelenti ma is sokaknak...
dohányzás: te a saját tapasztalataidat írtad le, amikre meg én mondhatnám, hogy f*szság - pedig mindkettõnknek igaza van, csak más környezetben élünk, más tapasztalataink vannak. én 40-50 dohányzó kamaszt biztosan ismerek, akik most vagy nemrég (1 éven belül) szoktak rá. eközül 20-30ról biztosan tudom, hogy a szülei is dohányosok, és õ egyszerûen azért kezdett el dohányozni, mert neki ez volt az alap, ezt látta a szüleitõl, hogy ha ideges, ha.., ha.., akkor rágyújt, és mert egész egyszerûen hiányzott neki az az "illat", a füst, ami sokuknak az otthon "illata"...de a dohányos barátaim legtöbbje is így van ezzel, kevés olyat ismerek a suliból, aki rászokott, pedig a szülei nem dohányoznak.
passzív vs. aktív: az aktív dohányos egy szûrõn keresztül szívja a füstöt - ami lehet, nem sokat ér, de többet, mint a semmi, amin keresztül a passzív szívja ugyanazt, és még többet, amint amúgy a szûrõ kiszûr. amikor sörözünk osztálytársakkal, és nemdohányosként ülök 10-12 dohányos között, akkor érzem, tapasztalom, hogy rohadt egészségtelen, és utána abban is elfáradok, hogy hazasétáljak (10 percre lakom a törzshelyünktõl), majd kiköpöm a tüdõm, köhögök, fáj a fejem..
Írta 2008. november 15. - 23:56

Írta 2008. november 15. - 23:55

Mókás arról beszélgetni bátyámmal, hogy a bicaj arra való, hogy a boltba elmenj vele, másra ott az autó meg a motor. A triálozás meg a baj keresése, meg a bicikli nem az útra való, hanem az erdõbe, de oda meg nem engednek el.

Kela, válasz fejjebb, az már megint a baj keresése, mert onnan útról kell lejönni a vasútra, és oda nem a bicikli való.

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960
Írta 2008. november 15. - 23:19

Az emberek meg...a szart is megveszik, ha jó a reklám és a csomagolás! Sajna...
Az USA-ra ez fokozottan igaz, de ez legyen az õ bajuk.
Írta 2008. november 15. - 22:56

Írta 2008. november 15. - 22:06

Írta 2008. november 15. - 21:57

Nekem gond nélkül "szuperál".Másnak is sz@rakszik flickr? Nem jön be, lassú, nem tölti be a css-t... browser restart, cache ürítés, másik browser, ezeken már túl vagyok.
Írta 2008. november 15. - 21:50

Would you, Quintus? Would I?
Írta 2008. november 15. - 19:15

volt vhol redbull-story is, ahol õszintén megmondta az emlékeim szerint osztrák nemzetiségû atyja a redbullnak, h vmi gagyi sz@rt koppintott le 1:1-ben ( ez egyben a véleményem is az energiaitalokról

ez gondolom eltérõ minden embernél, de engem a versenyhelyzetek felpörgetnek, ha olyankor még koffeint is fogyasztanék, hát a szívem a helyérõl kiugrana
jó, jó, 24 óráson reggel toltam teát, ezt elismerem

Írta 2008. november 15. - 19:14

szóda, koffein , taurin, cukor vagy mûcukor, mûanyag színezék, mûanyag aroma, tartósító és stabilizáló mûanyagok. max az uccsó 3ban van eltérés, amúgy ugyanaz a szutyok mind.ezt mondjuk nem hiszem el.
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2008. november 15. - 18:24

ezt mondjuk nem hiszem el.Elárulom miben különbözik az egyik szar a másiktól: Az egyiket agyonreklámozzák, a másikat nem. Te meg azt hiszed, hogy amit a tv-ben látsz az jobb.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2008. november 15. - 17:59

Írta 2008. november 15. - 17:42

csináltam wifi-t a lakásban
örülés van.
Én is, csak nem tudom beállítani, segíteni meg senki sem segített.
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Írta 2008. november 15. - 17:41

Energiaital(már amelyik...) meg finom, de annak se sok haszna van.
nem tudnék rászokni a dohányra, felesleges pénzkodobás, meg büdös:D
Írta 2008. november 15. - 16:01

energialöttybõl én csak redbullt meg bombát iszom, ezek a legjobbak, a többi csak ízében hasonló...
Elárulom miben különbözik az egyik szar a másiktól: Az egyiket agyonreklámozzák, a másikat nem. Te meg azt hiszed, hogy amit a tv-ben látsz az jobb.
Zoomstag: egy tanulmány szerint annak a kamasznak a tüdeje, akinek a környezetében aktív dohányosok voltak gyerekkorában, és gy.k. születése óta szívja a füstöt, nagyjából úgy néz ki, mint ha 4-5 éve erõsen dohányozna...(meg különben is, a passzív dohányzás állítólag sokkal veszélyesebb..) szóval elég sok nikotin bejutott már a szervezetébe, és mivel a nikotinfüggõség igazából leegyszerûsítve nem más, mint hogy a szervezeted akut nikotinmérgezésben szenved, ezért az ilyenek 90-95%a, amint hozzáférnek, elkezdenek dohányozni...
Ekkora f@szságot is rég hallottam. Nálunk apám dohányzik iparszerûen, nekünk tesómmal együtt ez nemhogy meghozta, hanem elvette a kedvünket a cigitõl. Ismerõsök körében dettó.
A passzív dohányzás sokkal veszélyesebb volta egyéni véleményem szerint majdnem akkora hülyeség mint az elõzõ. Az legalábbis biztosnak tûnik, hogy a tüdõ kevésbé károsodik. Szintén faterral tesztelve, és dohányzó ismerõsökkel hasonlítva. Kosaras havernak 1-2 év aktív dohányzás után már nem nagyon megy a szaladgálás. Passzívnál ez azért ilyen szinten nem mérhetõ.
Írta 2008. november 15. - 16:00

örülés van.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2008. november 15. - 15:52

másik srác meg hó elején kap a szüleitõl 20k kajajegyet, ezt eladja 15-18k-ért olyannak, aki gyakran kajál ilyen helyeken, és a 15-18k-ból meg vesz másfél karton lucky strikeot (ez egy hónapra elég nála..), valami ruhát vagy cipõt, ha épp akciós az outletben, a többit meg elsörözi vagy spanglinak valót vesz belõle...
energialöttybõl én csak redbullt meg bombát iszom, ezek a legjobbak, a többi csak ízében hasonló...
Zoomstag: egy tanulmány szerint annak a kamasznak a tüdeje, akinek a környezetében aktív dohányosok voltak gyerekkorában, és gy.k. születése óta szívja a füstöt, nagyjából úgy néz ki, mint ha 4-5 éve erõsen dohányozna...(meg különben is, a passzív dohányzás állítólag sokkal veszélyesebb..) szóval elég sok nikotin bejutott már a szervezetébe, és mivel a nikotinfüggõség igazából leegyszerûsítve nem más, mint hogy a szervezeted akut nikotinmérgezésben szenved, ezért az ilyenek 90-95%a, amint hozzáférnek, és kezdenek eltávolodni a szüleiktõl kamaszként, és így a szükséges nikotinhoz passzívként nem jutnak hozzá --> elkezdenek dohányozni, egyszerûen hozzá van szokva a szervezetük, és ez volt a példa elõttük gyerekként, hogy apu és anyu rágyújt,...és a legtöbb szülõ ezt hagyja is, mivel õk is dohányoznak...és ha van pénz, akkor inkább vesznek/adnak neki jobbfajta cigit/cigire, hogy legalább ne az ún. munkáscigiket szívják, amik dohányt csak a tévében láttak...
Írta 2008. november 15. - 15:03

Apámmal ma hoztuk el az egyik rokonunktól egy Simson Suth típusú 1943-as motort,tök gyári az egész,még a gyári elsõsegély csomagja is megvan.Kicsit meg kell majd tisztogatni azért,utána akár jó pénzért el is lehet adni.