Jelentkezz be Regisztrálj
Üzenőfal
Írta 2008. november 21. - 22:52
Bon Scott picit nyávogós volt nekem.
A 40K még nagyon jutányos lenne aznap az Aréna elött. A Zasszony már bánja, hogy nem vett még vagy 6 jegyet.
Írta 2008. november 21. - 22:52
Szerintem.
Kis infó: barcikai srácokról van szó. Szerintem Magyarországon õk a legjobbak.
Írta 2008. november 21. - 22:45
Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."
Írta 2008. november 21. - 22:41
ami koncertre el akartam menni el is tudtam.
a Foo Fighters-rol lemaradtam, de csak azert mert mire megtudtam hogy jonnek mar reg el volt adva minden jegy [megtelt a wembley pedig az 80K ember...]. ha idoben tudok rola, biztos szereztem volna. es nem a bejaratnal fel oraval kapunyitas elott 6x aron.
azt én is sajnálom, h nem jutottam el
de meg van dvd-n:D
Írta 2008. november 21. - 22:26
:cheers::peace:
És a hatvan éves szomszédommal együtt is lehet tombolni rá. Pont költözés elõtt derült ki, hogy egy a zenei ízlésünk... ne tudjátok meg mekkora (hard) rock és metál gyûjteménye van.
Mekkora buli lesz!:peace2::ed:
Már nagyon várom.
Joe!
Tanulmányozd ezt és megadod maganak a választ:http://hu.wikipedia.org/wiki/AC/DC
Írta 2008. november 21. - 22:16
a Foo Fighters-rol lemaradtam, de csak azert mert mire megtudtam hogy jonnek mar reg el volt adva minden jegy [megtelt a wembley pedig az 80K ember...]. ha idoben tudok rola, biztos szereztem volna. es nem a bejaratnal fel oraval kapunyitas elott 6x aron.
Amit mai fejjel sajnálok, hogy kihagytam, az kb. '94-körül Bécsben a Pink Floyd volt. Több barátom volt kint, és elképedve halgatam az beszámolójukat, 4 db tömbháznyi hangFAL, lézer, stb., és mindezt olyan minõségben lejátszva, mint a lemezen...:clap: Csak akkor még nem szerettem a floydot
vendég_Charon_*
Írta 2008. november 21. - 22:16
vendég_Charon_*
ez akkor is zenetörténelem
:cheers::peace:
És a hatvan éves szomszédommal együtt is lehet tombolni rá. Pont költözés elõtt derült ki, hogy egy a zenei ízlésünk... ne tudjátok meg mekkora (hard) rock és metál gyûjteménye van.
Írta 2008. november 21. - 22:06
Írta 2008. november 21. - 21:55
Delma, már nõs vagy?
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960
Írta 2008. november 21. - 21:28
ja csak sok volt a fan és egy nap alatt elfogyott a jegy, meg nem bírta a ticketmittoménmi rendszere...sokan lemaradtak
bár még mindig nem értem mit szeretnek ennyire azon a háromakkordos zajbrigádon.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2008. november 21. - 20:58
Amúgy valami vékony sapka a sisak alá, plusz sál és teljesen jó a dolog.
Én mondjuk most Buff-ot használok, de van thermos sapkám is a sisak alá, ha már tényleg hideg lesz.
bukó alá való sipka van, tavaly sállal nyomtam, de...
csak beprobálok idén egy olyan maszkot..
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2008. november 21. - 20:49
és három akkord ide vagy oda, ez akkor is zenetörténelem, ha tetszik ha nem. és igen, akarom, hogy egy ilyen koncerten jelen legyek, tekintve hogy jó eséllyel az utolsó hazai ACDC koncertrõl beszélünk.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2008. november 21. - 20:31
grat
de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.
Írta 2008. november 21. - 20:18
kereskedõnek adjuk le, az autó igazából nem is az enyém hanem apósoméké. de márciusban nekünk is lesz egy ilyen, addigra a jogsim is meglesz. remélem:)Delma b+ töled se vennék semmit
a szipka valóban nem mükszik, úgyhogy elnapoltuk a cserét keddre, addigra elautózzuk a benzint.
Ezt fogod tesztelni?
Írta 2008. november 21. - 20:01
szerintem ne sértegesd az állatokatkala: te egy állat vagy, csak még nem jöttem rá miylen fajta
nem ezt érdemlik
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2008. november 21. - 19:56
Írta 2008. november 21. - 19:50
"A kutya tényleg az ember legjobb barátja. Ha nem hiszed el, próbáld ki a következõt:
Zárd be a kutyádat és a feleségedet a kocsid csomagtartójába.
Egy óra múlva nyisd ki!
Ki örül neked jobban, amikor meglát?"
Írta 2008. november 21. - 19:35
azé nekem jó a fehér is
de ha vki tud akár mondjuk pinkben 15-ért az is érdekel, bringásmez zsebében úccse látom
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2008. november 21. - 19:26
es felertekelodott a fekete cumo
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Írta 2008. november 21. - 18:49
Milyen hosszú egy koncert és mennyi ideig van meg egy bicikli?halkan jegyzem meg: mennyit költötök egy évben bringára? Más szemében, az egy nagy rakás fos...( és nem szeretem az ACDC-t)
4500 ért 3 teljes estét megyek majd koncertekre hehhe
Tig,a feketénél az értékelõ is ezt kérdezte...
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére