Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenőfal

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
37915 hozzászólás a témában

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás
Nekem meg pont a Brian Johnson rekedtebb, ércesebb hangja jön be jobban.
Bon Scott picit nyávogós volt nekem.
A 40K még nagyon jutányos lenne aznap az Aréna elött. A Zasszony már bánja, hogy nem vett még vagy 6 jegyet.

Mester14

Mester14

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.353 hozzászólás
Mellesleg nem tudom ti hogy vagytok vele de nekem az AB/CD (AC/DC tribute) zenekar is tetszik. Nekik élõben voltam több koncertjükön is és meggyõzõen zenélnek.
Szerintem.
Kis infó: barcikai srácokról van szó. Szerintem Magyarországon õk a legjobbak.

imi72

imi72

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.541 hozzászólás
  • Locationa Pilis
Én bírom az AC/DC-t, de a Bon Scott utáni felállás annyira már nem tetszik...egy-két szám elmegy, de kompletten egy egész lemezt már képtelen vagyok végighallgatni...kicsit, mintha ugyanazt hallgatnám. Persze a koncert más, a régi dalokat elõszedve + profi elõadás: biztos jó lesz (mondjuk 40k-t akkor sem adnék egy jegyért, ha ez lesz az évszázad utolsó fellépése :D)

Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."

assasinbug

assasinbug

törzsvendég

• fórumtag
  • 893 hozzászólás

ami koncertre el akartam menni el is tudtam.

a Foo Fighters-rol lemaradtam, de csak azert mert mire megtudtam hogy jonnek mar reg el volt adva minden jegy [megtelt a wembley pedig az 80K ember...]. ha idoben tudok rola, biztos szereztem volna. es nem a bejaratnal fel oraval kapunyitas elott 6x aron.

azt én is sajnálom, h nem jutottam el :( mondjuk Te kicsit közelebb vagy :P
de meg van dvd-n:D

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

:cheers::peace:

És a hatvan éves szomszédommal együtt is lehet tombolni rá. Pont költözés elõtt derült ki, hogy egy a zenei ízlésünk... ne tudjátok meg mekkora (hard) rock és metál gyûjteménye van.

Mekkora buli lesz!:peace2::ed:
Már nagyon várom.

Joe!
Tanulmányozd ezt és megadod maganak a választ:http://hu.wikipedia.org/wiki/AC/DC

elbandi2

elbandi2

törzsvendég

• fórumtag
  • 442 hozzászólás

a Foo Fighters-rol lemaradtam, de csak azert mert mire megtudtam hogy jonnek mar reg el volt adva minden jegy [megtelt a wembley pedig az 80K ember...]. ha idoben tudok rola, biztos szereztem volna. es nem a bejaratnal fel oraval kapunyitas elott 6x aron.

Amit mai fejjel sajnálok, hogy kihagytam, az kb. '94-körül Bécsben a Pink Floyd volt. Több barátom volt kint, és elképedve halgatam az beszámolójukat, 4 db tömbháznyi hangFAL, lézer, stb., és mindezt olyan minõségben lejátszva, mint a lemezen...:clap: Csak akkor még nem szerettem a floydot :)

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

ez akkor is zenetörténelem

:cheers::peace:

És a hatvan éves szomszédommal együtt is lehet tombolni rá. Pont költözés elõtt derült ki, hogy egy a zenei ízlésünk... ne tudjátok meg mekkora (hard) rock és metál gyûjteménye van.

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.247 hozzászólás

Delma, már nõs vagy?

persze:D az építészetet tanulok, de nem ettem meszet:D

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
Mer' olyan öregek már Ábécé-ék?

Delma, már nõs vagy?

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

ja csak sok volt a fan és egy nap alatt elfogyott a jegy, meg nem bírta a ticketmittoménmi rendszere...sokan lemaradtak

bár még mindig nem értem mit szeretnek ennyire azon a háromakkordos zajbrigádon.

YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

Amúgy valami vékony sapka a sisak alá, plusz sál és teljesen jó a dolog.
Én mondjuk most Buff-ot használok, de van thermos sapkám is a sisak alá, ha már tényleg hideg lesz.

bukó alá való sipka van, tavaly sállal nyomtam, de...
csak beprobálok idén egy olyan maszkot..
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
ja, ezúton is köszönöm Hutinak az acévillámdécé jegyemet!
és három akkord ide vagy oda, ez akkor is zenetörténelem, ha tetszik ha nem. és igen, akarom, hogy egy ilyen koncerten jelen legyek, tekintve hogy jó eséllyel az utolsó hazai ACDC koncertrõl beszélünk.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Tommmas

Tommmas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
após?

grat
/// Demalgon /// mert balul ütött be az élet, pedig jobbat vártam ///
de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.247 hozzászólás

Delma b+ töled se vennék semmit

kereskedõnek adjuk le, az autó igazából nem is az enyém hanem apósoméké. de márciusban nekünk is lesz egy ilyen, addigra a jogsim is meglesz. remélem:)
a szipka valóban nem mükszik, úgyhogy elnapoltuk a cserét keddre, addigra elautózzuk a benzint.

Ezt fogod tesztelni?

:)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.278 hozzászólás

kala: te egy állat vagy, csak még nem jöttem rá miylen fajta :)

szerintem ne sértegesd az állatokat

nem ezt érdemlik
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
kala: te egy állat vagy, csak még nem jöttem rá miylen fajta :)

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
nem rossz helyre tettem!

"A kutya tényleg az ember legjobb barátja. Ha nem hiszed el, próbáld ki a következõt:
Zárd be a kutyádat és a feleségedet a kocsid csomagtartójába.
Egy óra múlva nyisd ki!
Ki örül neked jobban, amikor meglát?" :)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.278 hozzászólás
lehet ..

azé nekem jó a fehér is

de ha vki tud akár mondjuk pinkben 15-ért az is érdekel, bringásmez zsebében úccse látom :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
most hogy fekete az amcsi elnok nem divat a feher
es felertekelodott a fekete cumo

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

halkan jegyzem meg: mennyit költötök egy évben bringára? Más szemében, az egy nagy rakás fos...( és nem szeretem az ACDC-t)

Milyen hosszú egy koncert és mennyi ideig van meg egy bicikli? ;) Jó, van aki gyakran váltogatja :D
4500 ért 3 teljes estét megyek majd koncertekre hehhe

Tig,a feketénél az értékelõ is ezt kérdezte...

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy