Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenőfal

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
37913 hozzászólás a témában

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás

csak megélni nem lehet belõle

Azt nem tudom...
Egyik haverom apja állítólag vállalkozó(kamionozik)... én ehhez nem értek... kb. másfél éve váltak el a szülei a gyereknek... hát, nem irigylem... állandóan ellenõrzõt hamisít, nem tanul semmit, pedig jó esze van... csak a kamionozás, meg a vadászat érdekli... az apja ugye itthon sincs, ha itthon van, akkor meg alszik, a nagyanyját meg ugye mit érdekli, hogy megbukik-e az unokája(az persze érdekli, hogy otthagyják-e neki a plazma TV-t, ha visszaköltöznek Dabasra(mert ugye a válás után eladták a lakást, amiben éltek, és Hernádra költözött a gyerek, meg a faterja a nagyanyjához))...

repasibalint

repasibalint

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.627 hozzászólás
CJ,nekem is ez volt március környékén.elég rossz jegyeim voltak,ezért eltittak a bicajozástól.Géptõl eltilthatnak,az engem annyira nem zavar.egy hétig kussban voltam,vittem iskolába kiselõadásokat->kaptam 5-ösöket->eltiltás megszüntetve.Vagy ülsz egész nap a gép elõtt bicajozás helyett,másnapra szerintem tuti engednek.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
CJ
vagy menj kamionsofõrnek - persze nemzetközibe
mondjuk 3 hetente hazajöhetsz, akkor bevásárolsz, alszol párat itthon, aztán újabb kör :)
cserébe jól fizet - akár 300k - és nem zavar a család.
megcsináltam én is, jó lesz tarcsiba :)
kell hozzá C, E jogsi, PÁV2, belföldi árufuvarozói, nemzetközi árufuvarozói.
akármikor találni vele munkát, ha szeretnél dolgozni ;)

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
Csillagozzátok már meg légyszi a sulis hsz-eket ;)

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.275 hozzászólás

CJ, menj bringaszervízbe... az biztos állás;)
Királyság van... bevertem a kezemet... alig bírom a kormányt fogni... mai bringázásnak lõttek...

csak megélni nem lehet belõle
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás
CJ, menj bringaszervízbe... az biztos állás;)
Királyság van... bevertem a kezemet... alig bírom a kormányt fogni... mai bringázásnak lõttek...

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás

thommey: hát én villamosmérnökire megyek, kíváncsi vagyok, mi lesz belõlem a végén...:D

Ha csak a sok elméletet szopod be, akkor az Auchan-ban polcpakoló. Mostanában kõkemény gyakorlat, és rátermettség kell. És emellett nem árt az elmélettel is tisztában lenni. Én szétszedek, összerakok mindent, de ne akarják, hogy el is magyarázzam:D

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
csak az érdeksség kedvéért: ha baromira nem érdekel a gépeszet, vegyézet usw. akkor maradnak a tucatképzések, onnan meg csak tényleges nyelvtudással, jó egyetemrõl, jó eredménnyel lehet kitûnni.. Na ilyen van néhány az ismerettségi körben és köszönik jól vannak. Szal ez van, hibáztathatom a társadalmat, meg mondjuk a kormányt , de ezzel nem leszek elõbbre.

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
ha ilyen arc mint maggi diplomat kap akkor mivan
de barati korben szivelyesen varom
van par mernok doktor

aztan ha nem tetszik neki
az egyik doki levagja a vegtagjait /ugyis 17 perc a rekodja/
muszakisok valami kemia tudast osszedobva eltuntetik a maradekot
es vegul az ingyenelo doktori cimes jogaszunk meg megved minket

grat maggi: nekem az a harmasban volt

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.275 hozzászólás

hááát szívás, de azért mondjuk a tahó fórumosok részérõl ( jelen esetben én) szívesen résztvennék egy CJfater/sokdiplomás bigbrádör elleni mûveltségi teszten..ez is csak azt mutatja, h valójában mennyire szemellenzõsek,elõítéletesek.

editke: nyelvtudás( most nem papírra gondolok) meg egy jó helyen végzett közgazdász-jogász képzéssel el lehet ám helyezkedni, csak ahhoz teljesíteni kell az egyetemen, meg mondjuk nem Bivalybaznádon kell végezni..

multkor hallotam egy riportot egy fószerral. nagyvállakozó. pénzpiaci cégei is vannak, meg iparban is -vmi közép és nagyfeszültségû berendezéséket gyártanak, tán szélerõmûgenerátorok ilesmi - . na õ mondta hogy feladnak egy egy álláshirdetést az úgy néz ki, titkárnõ, marketinges van 500+ jelentkezõ egy álláshirdetésre, jogász, közgazdász, 200+, gépészmérnök, villamosmérnök 10 alatt, elektrolakatos meg kb 0,5.
csak az érdekesség kedvéért.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
a pincében megeszik a meztelencsigák, szóval...:D

amúgy mindenféle bringázásról van itt szó? mert ha csak tekersz, meg CC meg maraton, akkor azért az nem annyira problémás szerintem, és hát szinte minden tekintetben egészségesebb eljárni maratonokra, mint mondjuk a Harley találkozóra...;) ja, és motoron elég nehéz érezni az erdõt, és tényleg élvezni a szép tájakat...:)

thommey: hát én villamosmérnökire megyek, kíváncsi vagyok, mi lesz belõlem a végén...:D

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
áá, az nem úgy megy. elméletben odaszarhatsz a küszöbre, de mivel a szülei és családja, tõlük függ...
a lesz_pott f_sz rossz végén van mindaddig, amíg el nem kerül otthonról.
mondjuk középsuli - ahol koleszos tud lenni és olyat tanul, ami érdekli, meg utána fõsuli...

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
probalj visszaallni a maratonozos formara....
apadhoz meg nem kell szolni, batyus meg jol szemen kopni oszt kesz...

en ezt tennem kb

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
Azért ez sajnálatraméltó...
Jó helyre születtél, CJ!

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás

Mert hogy anyának a szülõfalujában valami barátnõjének a fia is valami ilyesmit csinált, megvettek neki minden védõfelszerelést, és eltört a gerince, meghalt ott rögtön.

Húbazz, ez most vajon igaz lehet, vagy a szokásos szülõi túlzás? Nyomozd már ki! :)
Mondjuk motorzás közben eddig sokkal többen haltak meg.
Sõt foci közben a kapufa is elég veszélyes.
Szerintem mond meg anyádnak, ha meg akar óvni, akkor zárjon be a pincébe. Akkor talán megúszod a baleseteket ;)
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Egyszerûen nincsen jó villamosmérnök. Aki jó, azt már felszívta, valami specializálódott kft. Nálunk felvételizett olyan villmér, hogy az RST-rõl nem jutott eszébe, hogy 3 fázis. A végén már a teleszkópmárkát is elfogadtam volna:D
Akit meg végül felvettek, az egy debil. A TTL-t vágja, de nem tud felprogramozni egy motordrivert, meg nem igazodik el egy gépszekrényben, még kapcsrajz alapján sem. persze a cégesautóra rákérdezett...faszommá'

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás

a diplomához meg annyit, hogy egy könnyebb BSc közgázos/marketingest a közgázos ismerõseim elmondása alapján az is el tud végezni, aki alig tanult...

Gyere el Zalaegerszegre a közgázra :)

Operációkutatás, 600ból (350 sima, többi a visszabukott) kb. 10 ember ment át elsõre. Pótvizsgával együtt is kb. 40-50-en tudták megcsinálni. 200 embert csak ez miatt a tárgy miatt vágtak ki abban a félévben... És akkor nem beszéltem a számvitelrõl, a matek tárgyakról... A tárgyak nagy részét bárki megcsinálja. A maradék 5-6 tárgy szórja ki az emberek 90%-át

Amúgy meg jó helyen kell végezni, ld.: Corvinus, BGF-Zeg és akkor jó helyre lehet bekerülni.
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás
Gratula!
CJ: Szép nyugodtan kérdezd már meg apádat, hogy miben látja jobbnak a motorozást...!

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
megvab baszki....:D:D:D
örülés van....vért izzadtam...

Lor: hullámtan, elektromosság, mozgás...ilyesmi

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
Igen, mert lehetek gépész nyelv nélkül, de mondjuk angol-német gépészmérnök egyetemi diplimával azért arat rendesen.

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960