Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenőfal

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
37913 hozzászólás a témában

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
Maggi , a két haverodat elküldhetnéd már pihenni... A jó, a rossz és a csúf felüdülés volt már.

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

Majd öregszel
és akkor jön a másnap is...

nem kor kérdése, legalábbis múltkor másnap volt volt rendesen(majd egy üveg jéger,sör, macifröccs---> ez lehetett minden elrontója), , de sztem holnap is az lesz...

és kezdõdik a petárdázás... hurrá hurrá, kutyok már lent vannak a pincében:confused:

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
eszel egy kis Puffin lekvárt

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Majd öregszel
és akkor jön a másnap is...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
nemnem....

hiába rugok be , másnap kutya bajom....

de nem iszok en sokat....utoljara talan tavasszal ittam sokat

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.275 hozzászólás

en valahogy sosem voltam meg masnapos...

azt mondod, egyszer kell berúgni és utána csak szinten tartani ? úgy ne leszel másnapos
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
en valahogy sosem voltam meg masnapos...

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Édi fejjel kikönyörgöd, hogy pózoljunk és hátba szúrsz vele?! :D

Jó volt, na!
Csak most nem jó annyira...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

repasibalint

repasibalint

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.627 hozzászólás
Hozé,most nem írsz jóslatokat?nekem is jósolj már valamit ;)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
en meg tv-t fogok nezni a csajommal ugy dontottem. es gyanitom alkoholt se fogok inni.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

arcsiba no.1

arcsiba no.1

törzsvendég

• fórumtag
  • 602 hozzászólás

mi lenne?
sok marha szét petárdázza magát, meg tizenévesek a detoxban...
csak a szokásos.:D

Én jó kerépáros lévén keveset iszom :D, de ma megbontok egy üveg Jim Beam whiskey-t, majd lesz vhogy, de a rókaszelídítés nagymesterei ott lesznek nálunk is.....:cheers:

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
hülyesééééég :D

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás

A fele kb. bejött.

Be. :) ;)

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
ja.

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
A fele kb. bejött.

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
Nawazz, legyetek irigyelve koncertlátogatók. Bár koncert nálunk is volt itthon. Elõzenekar: némi láz. Fõmûsor: full hangerõs üvöltés fél éjszaka a kicsi fiam részérõl. Ha csak ezalapján próbálom felmérni, akkor vitálkapacitásban simán lenyomja az apját :)

Amúgy a hodeg idõ arra jó, hogy az ember jobban be tudja szabályozni a fûtési rendszerét :)

Tam: az a szivacsos-ragasztós bigyó nem ér túl sokat, mert nem eléggé rugalmas, cserébe viszont légáteresztõ szokott lenni valamennyire. Ami ennél sokkal jobb, az a mart horonyba illeszthetõ szilikoncsöves tömítés. Azt ugyan némileg macerásabb telepíteni, de két ember elég jól tud haladni vele. Nemtom odakinn van-e ilyen, de itthon lehet kapni ilyen szigetelõ cuccot a Nádor u-ban valahol, meg adnak nagyon olcsón gépet hozzá bérbe. Fenébe, nem jut eszembe a webcím, de ha lesz érdeklõdés, akkor kiderítem. Asszony biztos tudja.

--Trifo

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Nem voltam visszafogott, rekedtre üvöltöttem magam, és kiszáradt a kezem a léggitárpengetésben is. Mondjuk pogózni nem mentem, mert múltkor magára hagytam Hédit ZP-ben, oszt most pótoltam a fülébe ordítást. :D Marió bolond, Andrew Wolf meg király, Zita édi as usual. :D Ellenben, ha én visszafogott voltam, akkor a képen látható, idült mosolyú fiatalember vajon mi? :D

Feltöltött kép

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Sniper kell, nem géppisztoly! :D

Na, ha átlagoljuk a népeket, akkor lightosabban a megszokottnál, de beadtuk!
Az átlagot lehúzza Jorus, aki ma öregapót játszott. (Feltételezem, hogy Hédi miatt. :P)
Bízunk benne, hogy a jelenség paranormális és gyógyítható!

Volt túra, sok retek piával és megismerkedtünk két nagyon szar dologgal.
Az egyik a "csak orosz vodkám van", ami nem orosz vodka volt, hanem körömlakklemosó, a másik a "kóser kommersz pálinka, ami még körömlekklemosónak is rossz.
Sosetöbbetilyet!
Megérkezés, még megy az elõzenekar, ami valami ûbergáz rohadékot próbált beleintegrálni a fejünkbe. Sikertelenül.
ha olyat láttok kiírva, hogy Zuboly, vagy mi a rák, akkor meneküljetek!!!
Aztán voltak fetrengõ csajok, rájöttünk, hogy pogo nélkül nem is olyan, mint, úgyhogy amég bírtuk, nyomtuk! (Jorus nélkül nem mertünk kötekedni. :D)
A végén meg volt GrandKloakaOpen by Albertfish, mert mindenki belement a seggébe a ruhatárnál.

Állítólag lesz kép! ;)

Aki nem jött, az otthon volt.
De miért?!

Jóccakát!

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
nálunk osztály nagy részének sima házibuli lesz, a diszkós fele meg Utópiára megy...detox nélkül eddig mindig megúsztuk, csak pár róka volt, de õket meg hamar kikúráltuk (langyos sós víz, hogy minden kijöjjön, aztán egy kis kaja, meg aspirin, hogy kevésbé legyen másnapos..:D)...gondolkoztunk ilyen tûzijátékban, de rájöttünk, hogy igazából kutyás a környék, a vendéglátónknak is van kutyája, meg hogy azért elég drága, és nem hiányzik nekünk annyira - veszünk helyette másfél kiló virslit meg felvágottat, hogy ne éhezzünk hajnalban, mint eddig mindig.:D

holnap délelõtt megyünk ide a budaörsi hegyekre koccintani a csapattal, aki környékbeli és úgy érzi, az tartson velünk! 10 órakor találkozunk a városházánál, egy darab mûanyag poharat hozzon, akit érdekel...:)

Zoomstag

Zoomstag

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.046 hozzászólás
pff:D
vazze.:rofl:
idén bõvítik, nyugi

Izomtéridõninja-geológus!