Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenőfal

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
37915 hozzászólás a témában

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

Nawazz, legyetek irigyelve koncertlátogatók. Bár koncert nálunk is volt itthon. Elõzenekar: némi láz. Fõmûsor: full hangerõs üvöltés fél éjszaka a kicsi fiam részérõl. Ha csak ezalapján próbálom felmérni, akkor vitálkapacitásban simán lenyomja az apját :)

Amúgy a hodeg idõ arra jó, hogy az ember jobban be tudja szabályozni a fûtési rendszerét :)

Tam: az a szivacsos-ragasztós bigyó nem ér túl sokat, mert nem eléggé rugalmas, cserébe viszont légáteresztõ szokott lenni valamennyire. Ami ennél sokkal jobb, az a mart horonyba illeszthetõ szilikoncsöves tömítés. Azt ugyan némileg macerásabb telepíteni, de két ember elég jól tud haladni vele. Nemtom odakinn van-e ilyen, de itthon lehet kapni ilyen szigetelõ cuccot a Nádor u-ban valahol, meg adnak nagyon olcsón gépet hozzá bérbe. Fenébe, nem jut eszembe a webcím, de ha lesz érdeklõdés, akkor kiderítem. Asszony biztos tudja.

--Trifo

nem sajat a lakas, igy konkretan penzt nem akarok rakolteni. lehet 2 honap mulva kikoltozok. erted. mar ez is eleg eszreveheto javulas amugy, sokkal melegebb van, eddig ha odatetted a kezed az ablakhoz, erezted a hideget. most mar nem. persze meg mindig nem 100-as, de amennyire kell most epp jo.

Janko: double glazing az van, csak a keret a szar. nem zar rendesen. igy tokmindegy hogy hany retegu az uveg :)
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás

Hidd el, sokkal szívesebben vennék fa helyett mondjuk géppisztolyt.

Ezt speciel maximálisan megértem...:rocketman

az en lakasom [enyem... pfff. szal amit berlek] csak kb 55nm. es ott is eljatszottam ezzela felragasztos szivacs-csikkal amit az ablakok szelere kell ragasztani hogy ne jojjon be a hideg.

es en villannyal futok. mostakkor kinek szarabb? :D

Ja kérem, aki olyan országban él, ahol luxusnak számít a double glazed window...:P;)

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
Maggi , a két haverodat elküldhetnéd már pihenni... A jó, a rossz és a csúf felüdülés volt már.

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

Majd öregszel
és akkor jön a másnap is...

nem kor kérdése, legalábbis múltkor másnap volt volt rendesen(majd egy üveg jéger,sör, macifröccs---> ez lehetett minden elrontója), , de sztem holnap is az lesz...

és kezdõdik a petárdázás... hurrá hurrá, kutyok már lent vannak a pincében:confused:

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
eszel egy kis Puffin lekvárt

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Majd öregszel
és akkor jön a másnap is...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
nemnem....

hiába rugok be , másnap kutya bajom....

de nem iszok en sokat....utoljara talan tavasszal ittam sokat

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.278 hozzászólás

en valahogy sosem voltam meg masnapos...

azt mondod, egyszer kell berúgni és utána csak szinten tartani ? úgy ne leszel másnapos
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
en valahogy sosem voltam meg masnapos...

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Édi fejjel kikönyörgöd, hogy pózoljunk és hátba szúrsz vele?! :D

Jó volt, na!
Csak most nem jó annyira...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

repasibalint

repasibalint

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.627 hozzászólás
Hozé,most nem írsz jóslatokat?nekem is jósolj már valamit ;)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
en meg tv-t fogok nezni a csajommal ugy dontottem. es gyanitom alkoholt se fogok inni.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

arcsiba no.1

arcsiba no.1

törzsvendég

• fórumtag
  • 602 hozzászólás

mi lenne?
sok marha szét petárdázza magát, meg tizenévesek a detoxban...
csak a szokásos.:D

Én jó kerépáros lévén keveset iszom :D, de ma megbontok egy üveg Jim Beam whiskey-t, majd lesz vhogy, de a rókaszelídítés nagymesterei ott lesznek nálunk is.....:cheers:

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
hülyesééééég :D

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás

A fele kb. bejött.

Be. :) ;)

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
ja.

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
A fele kb. bejött.

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
Nawazz, legyetek irigyelve koncertlátogatók. Bár koncert nálunk is volt itthon. Elõzenekar: némi láz. Fõmûsor: full hangerõs üvöltés fél éjszaka a kicsi fiam részérõl. Ha csak ezalapján próbálom felmérni, akkor vitálkapacitásban simán lenyomja az apját :)

Amúgy a hodeg idõ arra jó, hogy az ember jobban be tudja szabályozni a fûtési rendszerét :)

Tam: az a szivacsos-ragasztós bigyó nem ér túl sokat, mert nem eléggé rugalmas, cserébe viszont légáteresztõ szokott lenni valamennyire. Ami ennél sokkal jobb, az a mart horonyba illeszthetõ szilikoncsöves tömítés. Azt ugyan némileg macerásabb telepíteni, de két ember elég jól tud haladni vele. Nemtom odakinn van-e ilyen, de itthon lehet kapni ilyen szigetelõ cuccot a Nádor u-ban valahol, meg adnak nagyon olcsón gépet hozzá bérbe. Fenébe, nem jut eszembe a webcím, de ha lesz érdeklõdés, akkor kiderítem. Asszony biztos tudja.

--Trifo

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Nem voltam visszafogott, rekedtre üvöltöttem magam, és kiszáradt a kezem a léggitárpengetésben is. Mondjuk pogózni nem mentem, mert múltkor magára hagytam Hédit ZP-ben, oszt most pótoltam a fülébe ordítást. :D Marió bolond, Andrew Wolf meg király, Zita édi as usual. :D Ellenben, ha én visszafogott voltam, akkor a képen látható, idült mosolyú fiatalember vajon mi? :D

Feltöltött kép

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Sniper kell, nem géppisztoly! :D

Na, ha átlagoljuk a népeket, akkor lightosabban a megszokottnál, de beadtuk!
Az átlagot lehúzza Jorus, aki ma öregapót játszott. (Feltételezem, hogy Hédi miatt. :P)
Bízunk benne, hogy a jelenség paranormális és gyógyítható!

Volt túra, sok retek piával és megismerkedtünk két nagyon szar dologgal.
Az egyik a "csak orosz vodkám van", ami nem orosz vodka volt, hanem körömlakklemosó, a másik a "kóser kommersz pálinka, ami még körömlekklemosónak is rossz.
Sosetöbbetilyet!
Megérkezés, még megy az elõzenekar, ami valami ûbergáz rohadékot próbált beleintegrálni a fejünkbe. Sikertelenül.
ha olyat láttok kiírva, hogy Zuboly, vagy mi a rák, akkor meneküljetek!!!
Aztán voltak fetrengõ csajok, rájöttünk, hogy pogo nélkül nem is olyan, mint, úgyhogy amég bírtuk, nyomtuk! (Jorus nélkül nem mertünk kötekedni. :D)
A végén meg volt GrandKloakaOpen by Albertfish, mert mindenki belement a seggébe a ruhatárnál.

Állítólag lesz kép! ;)

Aki nem jött, az otthon volt.
De miért?!

Jóccakát!