Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenőfal

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
37913 hozzászólás a témában

Iceshark

Iceshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.036 hozzászólás
miért is?

"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"

hegyi kecske ; zõdcség ; városi vadász

a bringaszállító

BBerki

BBerki

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.724 hozzászólás
mégsem lesz iskolai szünet :) háleluja, igy még nem örültem annak, h suliba mehetek :)

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

de elõtte? :D

az optimista:D:D:D

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás

a haloszobad? :D

de elõtte? :D

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
szikla bufe

dante nekem 22 szabim van
te fiatalabb vagy, mint en?
50+-nal mar 30 jar

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás
Tam: Jólvanna:D tudod, hogy nem úgy értem... (Úgy értettem, hogy "remélem nem lesz suláj 3 napig(rendeljék el, de aztán legyen gáz), a szombati tanítási napokon meg ráérek majd akkor gondolkodni", de az igaz, hogy ehhez én nem értek)

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
az nem ülõ, hanem fekvõ

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
Magyarország - Lengyelország MOST!!!!

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
a haloszobad? :D
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Csajozós-forralt borozós-beülés helynek ki mit ajánl?

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

Most ez nem érdekel:D. Most most van... elég lesz akkor bajlódni ezzel:D
Reménykedek továbbra is, hogy nem születik megállapodás!

te egy nagyon okos fiu lehetsz...
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Robooo

Robooo

törzsvendég

• fórumtag
  • 385 hozzászólás

ez akkor és csak akkor lesz teljes, ha hozzáteszed: "ha nem születik megállapodás a gázkrízisügyében.."

de pont ezt beszéltük ma, hogy inkább ülnénk most nagykabátban végig azt a 6 órát, mint tavasszal járjun be...hát még ha tényleg lesz pár nap jövõ héten, na az lesz szép, ugyanis csütörtök félévzárás lenne, hétfõn meg vizsga (nekünk az egyik érettségi tárgyból, -nálam ez fizika- szóbeli..), és kb. nincs annyi szabad szombat, hogy ezt bepótoljuk...vagy esetleg nem lesz tavaszi szünet? arról nem is beszélve, hogy elég para lesz mondjuk ballagás/érettségi után még bejárni, mert ugye meg kell lennie az óraszámnak...szóval kinek is jó ez? a tanárok se akarják, inkább bemennénk a hidegben is...

fõleg tavasszal, amikor hétvégente a jó idõben mindenki máshol lenne, csak nem itt fent...

Ugyanez a helyzet nekem is csak nekem hétfõn matekból lesz fél éves anyagot lezáró doga. Nekem meg aztán érettségi után nem sok kedvem lesz bejárni. Bár nekem még asszem nem lesz szünet mert a sulimat a helyi önkormányzat tartja fennt, de pl ezt az elmaradó szombatot márciusban bepótoljuk...

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
attól még én nem akarok ballagás után bemenni bepótolni ezt a pár napot...és szerintem senki sem akar, aki most végzõs. nektek mindegy, sõt, örültök neki - de gondolj bele, milyen sz*r végigülni X órát ahelyett a jó idõben, hogy inkább kint bringáznátok vagy fociznátok vagy csak úgy sétálnátok valahol...

jut eszembe, apu tegnap vett három darab Tesco Value villanyos-olajos fûtõtestet próba-szerencse alapon, meg hogy max. megy le a nyaralóba, de legyen valami tartalék...tök jók ahhoz képest, és meleget is csinálnak..

Gyalogkakukk

Gyalogkakukk

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.739 hozzászólás

...Reménykedek továbbra is, hogy nem születik megállapodás!

ezért mit fogsz itt kapni...

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás
Most ez nem érdekel:D. Most most van... elég lesz akkor bajlódni ezzel:D
Reménykedek továbbra is, hogy nem születik megállapodás!

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás

3 napos iskolai szünet hétfõtõl!!!!! EZ HIHETETLENÜL NAGY KIRÁLYSÁG!!!!!:D:D

ez akkor és csak akkor lesz teljes, ha hozzáteszed: "ha nem születik megállapodás a gázkrízisügyében.."

de pont ezt beszéltük ma, hogy inkább ülnénk most nagykabátban végig azt a 6 órát, mint tavasszal járjun be...hát még ha tényleg lesz pár nap jövõ héten, na az lesz szép, ugyanis csütörtök félévzárás lenne, hétfõn meg vizsga (nekünk az egyik érettségi tárgyból, -nálam ez fizika- szóbeli..), és kb. nincs annyi szabad szombat, hogy ezt bepótoljuk...vagy esetleg nem lesz tavaszi szünet? arról nem is beszélve, hogy elég para lesz mondjuk ballagás/érettségi után még bejárni, mert ugye meg kell lennie az óraszámnak...szóval kinek is jó ez? a tanárok se akarják, inkább bemennénk a hidegben is...

fõleg tavasszal, amikor hétvégente a jó idõben mindenki máshol lenne, csak nem itt fent...

http://index.hu/poli...old/noschool01/

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás

Kibicikliztem Csepelre strandolni, és az öltözõben a köldökig érõ utánpótlás-csapat épp azt taglalta, hogy reggel a mellettük lévõ kisegítõiskolából vittek el holttesteket. Hirtelen az jutott eszembe, hogy milyen király, ha az embert még nem fertõzte meg a net...

http://index.hu/poli...bulvar/sim0107/
Biztos errõl beszélhettek :(
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás
Hosszú, majd február-közepén végén mondom, addig nem publikus...
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Kibicikliztem Csepelre strandolni, és az öltözõben a köldökig érõ utánpótlás-csapat épp azt taglalta, hogy reggel a mellettük lévõ kisegítõiskolából vittek el holttesteket. Hirtelen az jutott eszembe, hogy milyen király, ha az embert még nem fertõzte meg a net...

Tod, mint a nyomi kis lemmingekbe az úszóleckék, ha túlnépesednének.

Most a saját kárunkra röhögök, de ez nagy duma volt :)

Höri, hova mennél s mit csinálni?

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás

3 napos iskolai szünet hétfõtõl!!!!! EZ HIHETETLENÜL NAGY KIRÁLYSÁG!!!!!:D:D

Nem baj majd mikor nyáron pótoljátok és a suliban izzadsz akkor majd mi csapatunk a bükkben.:) Na ez a királyság:bananadan

Gyorsan kapott választ:lol1:

Nekem is 20 nap van, s ebben az országban se nõ ez a szám, ahogy múlnak az évek...:D

(Ti hol éltek, hogy növekszik? Most komolyan.)

Addig örülj mig 20 van nekem 27 jõvõre 28,de cserélnék:(
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!