abból rabolj.
itt érden van sok.
igaz ez nem európa kultúrális fõvárosa

NE ÍGY! NE ÍGY!
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
NE ÍGY! NE ÍGY!
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
NE ÍGY! NE ÍGY!
A sebesség mindent megold.
NE ÍGY! NE ÍGY!
boldog névnapot Lor.
kela, mit csinálsz te mostanába?
Fateromnak amikor a tetõt újjítottuk fel adtam egy kissebb Videoton hangfal mélynyomóját, arra rakott kerekekett, és áthúzta párszor az udvaron. Hát nem hittem volna, hogy annyi vaspor, meg minden szar van ottHát ezaz. Nemlesz kin röhögni. Bassz, reggel szedhetem össze. Van kiszerelve egy Emphaser mélysugárzóm, amin 15 kilós mágnes van. Majd azzal.
Itt hihetõen elmondják. Mondjuk egyszer már csináltam mélyhûtõben túlhûtött vizet. Amikor kivettem, akkor indult meg a kristályosodás. Na, ez kb. olyan.Én csak annyit vágok, ónos esõ az amikor van egy réteg minus egy réteg nulla fok koruli levegõ meg egy réteg minusz megint, megintdul hav, eléri nullas réteget esõ lesz majd mikor minusz éri el megfagy ez az onos tudtommal. Miutan ez a cucli felszakadozik siman fog esni ho. Mint ahogy azt irjak mar csüt estére is.
de lehet h csak én tudom mar roszzul
Hát ezaz. Nemlesz kin röhögni. Bassz, reggel szedhetem össze. Van kiszerelve egy Emphaser mélysugárzóm, amin 15 kilós mágnes van. Majd azzal.Önmaga miatt?
Arra még a madár se jár
Köszi!atraktam vazze`
legkozelebb a segged is kitoroljem?
RAUH-Welt
B E G R I F F