Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenőfal

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
37913 hozzászólás a témában

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
[quote name='DaveRider']ma végülis 2*1.5 órát vezethettem, /QUOTE]

Ezt sose vágom.. miért óráról beszélsz? ;)

km..
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

Zoomstag

Zoomstag

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.046 hozzászólás
még csak jútubon láttam... nem semmi egy ember. mond olyanokat, hogy :hahaha:
meg névrokon:)

Izomtéridõninja-geológus!

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
most jövök Kiss Ádám fellépésérõl, aki teheti, ne hagyja ki.... 1 óra maximális kikapcsolódás!

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
en nem tudom mi hianyzik. vannak jatekosok akiknek tulsagosan hullamzo a formaja. pl Drogba

azt nagyon remelem hogy nem rakjak ki Scolarit, abszolut nem tenne jot a csapatnak. Ott van Fregie a Unitednal tizen valahany eve, na neki volt ideje lefektetni az alapokat. az nem mukodik, hogy szerzodtetunk egy "sztar"edzot, aztan 6honap mulva ha jon egy formahanyatlas, akkor kirugjuk, es veszunk helyette egy masikat. Erre kellene rajonniuk. A jatekosvasarlassal mar legalabb lealltak, de ahoz is kellett par ev hogy rajojjenek attol hogy valaki draga, meg nem biztos hogy megfelelo lesz a csapatnak is. [Crespo, Veron, Sevcsenko stb] Most a Man City koveti el ugyanezt a hibat, de csinaljak csak, majd megtanuljak.

en azt mondom kevesebb kulfoldi kellene a csapatba, es tobb fiatal sajat neveles. az biztosan kitenne a szivet-lelket a csapatert. Anelka nagyon jo jatekos, torony magasan vezeti a premiership gollovo listajat, de csak azert mert termeszetes tehetseg, nem azert mert annyira odaig van a klubert. foleg figyelembe veve, hogy az elmult 8 evben 7 kulonbozo csapatban jatszott. [Real Madrid, PSG, Liverpool, Man City, Fenerbahce, Bolton wanderers, Chelsea]

szerintem tobb mulik azon, hogy a meccs elotti ejszaka az asszonynak fajt-e a feje, mint annak hogy mennyire elhivatott a klub irant. mert szerintem par peldatol eltekintve egyik sem az.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

na csukd be a kliseszotarat nagyon gyorsan :)

ezek profi jatekosok, 100ezer fontot visznek haza hetente. ez az egyetlen dolog amihez ertenek, ezt csinaltak miota 6 evesek, a vilag egyik legerosebb ligajaban jatszanak, az egyik legjobb csapatban. a Stoke city legyen szives ne tudjon mar golt rugni a Stamford Bridge-en. ez teljesen alap elvaras. ehhez nem kell tuz, meg motivaltsag, meg a tobbi ilyen halandzsa.

az a minimum lett volna hogy felidonkent guritanak nekik vagy 2-3at.

Akkor, ha a halandzsa nem kell (tûz, motiváltság), miért nem megy mostanában? Elfelejtettek focizni?

assasinbug

assasinbug

törzsvendég

• fórumtag
  • 893 hozzászólás

ezek profi jatekosok, 100ezer fontot visznek haza hetente. ez az egyetlen dolog amihez ertenek, ezt csinaltak miota 6 evesek, a vilag egyik legerosebb ligajaban jatszanak, az egyik legjobb csapatban.

hát ezaz! ezért állok értetlenül a helyzet elõtt és várom, h mikor érik be az új mester munkája v mikor küldik el, mert sokáig nem mehet így. Drogbával nem tudom mi lesz, de nagyon kellene a tavalyi formája, amikor elõl, hátul dolgozott, küzdött.
Amit a BL-ben mûveltek az utóbbi 3 meccsen az borzalom.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

mintha nem égne bennük az a tûz ami az elmúlt 2-3 évben

ezek profi jatekosok, 100ezer fontot visznek haza hetente. ez az egyetlen dolog amihez ertenek, ezt csinaltak miota 6 evesek, a vilag egyik legerosebb ligajaban jatszanak, az egyik legjobb csapatban. a Stoke city legyen szives ne tudjon mar golt rugni a Stamford Bridge-en. ez teljesen alap elvaras. ehhez nem kell tuz, meg motivaltsag, meg a tobbi ilyen halandzsa.

az a minimum lett volna hogy felidonkent guritanak nekik vagy 2-3at.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

assasinbug

assasinbug

törzsvendég

• fórumtag
  • 893 hozzászólás

hat nem megy a szeker mostanaban az tuti. csunyan megtomott a MU peldaul

nem láttam ezt a meccset, de kicsit szét van csúszva a csapat. mintha nem égne bennük az a tûz ami az elmúlt 2-3 évben

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
Sok Boldogot!

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
eléggé túlárazzák a hitközségbõl, valszeg.

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
buek ifju.

ez a csaj jo kis ribanc
annyira szuz, mint britni volt anno
de ennyi penzbol elete vegeig jol el ha okos
bar hulyenek nem hulye

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
hat nem megy a szeker mostanaban az tuti. csunyan megtomott a MU peldaul

RAUH-Welt
B E G R I F F

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

Chelsea 88ik es 94ik percben rugott golokkal jott vissza 0-1rol 2-1re. nem voltam feszult kicsit sem...

javítják a múltkori égést??:D

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
Chelsea 88ik es 94ik percben rugott golokkal jott vissza 0-1rol 2-1re. nem voltam feszult kicsit sem...

RAUH-Welt
B E G R I F F

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
És szerinted a fiatalkorúak bûnelkövetõket svéd bikinimodellekek közé csukják? :D ( mondjuk, aki odakerül, az maga is "bikinimodell" :D )
Némi tapasztalat birtokában már el sem tudnám dönteni, hogy melyik a "jobb" :P

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
köszi srácok.:) a benzint köszi;), ma végülis 2*1.5 órát vezethettem, tökre jó volt, bár még van mit gyakorolni, fõleg a pirosnál elindulást:D...thez: hazafele pont azon filóztam, hogy ha véletlenül bármiféle balesetet okozok, akkor bizony megyek a kanbrazilok és egyéb kigyúrt, hombár alakok közé...szóval csak ésszel innetõl...:D

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
boldogot sokat

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
Eddig is az volt, csak eddig tinik közé tették volna, most kancigányok közé :D
Ezért hát boldogot :D :birth:

Más:

a végén kiderülne, hogy férfi :D

http://velvet.hu/sztori/virgo0114/

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Hát...
Ellenben nagyon megy! :D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
mennyit eszik az aucsi?
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda