konkrétan az érdekelne, hogy lehet-e még korizni a tavon, van-e kijelölt terület? elvileg holnap lenne ilyen opcionális iskolai korizás (a suliban a kisebbek most sítáborban vannak, a többiek mehetnek korizni), de semmi infót nem mondtak ma arról, hogy milyen a jég, potyára meg nem akarunk vinni hokiütõket holnap reggel...
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Üzenőfal
Indította
zOrg
, 2008. június 14. 08:36
Írta 2009. január 19. - 19:29
van itt olyan, aki a Velencei-tó környékén lakik?
konkrétan az érdekelne, hogy lehet-e még korizni a tavon, van-e kijelölt terület? elvileg holnap lenne ilyen opcionális iskolai korizás (a suliban a kisebbek most sítáborban vannak, a többiek mehetnek korizni), de semmi infót nem mondtak ma arról, hogy milyen a jég, potyára meg nem akarunk vinni hokiütõket holnap reggel...
Írta 2009. január 19. - 18:59
az adott orszagott/kulturajat csak 'csoveskent' ismerheted meg
kala: nem raktarepuletre gondolok
ari kis acel lofaszok kore gipszkarton koze vmi barmi es kesz
ari a ronkhaz, de jo?
ekkora ablakot nem bir az ember kifutteni!
kala: nem raktarepuletre gondolok
ari kis acel lofaszok kore gipszkarton koze vmi barmi es kesz
ari a ronkhaz, de jo?
ekkora ablakot nem bir az ember kifutteni!
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Írta 2009. január 19. - 18:50
nagybátyám barátnõjével keresztbe-kasul bejárja a világot - hegyet mászik, túrázik, ilyesmi...most jöttek haza épp Peruból, ahol az indiánokkal együtt éltek másfél hétig, meg tavaly voltak az Aconcaguán (azt hiszem így hívják)...de megvolt már neki a Kaukázus, Afrika nagy része (szintén törzseknél éltek fõleg, meg ilyen turistaszállókon) Kilimindzsárostúl mindenestül, Tibet+Himalája, Sziklás-hegység...amúgy meg kint melózik valami nagy banknál Londonban, 3 hónap kint, ~2 hét itthon, de az is fõleg meló, vagy az Alpokban másznak...van egy 3as bmw kabriója, omega órája, szóval annyira nem megy rosszul neki - aztán mégis panelban laknak itthon is, meg kint is egy tök átlagos hotelszobát kért a banktól...
és ezt az egyet irigylem a pénzes emberektõl, hogy tudnak utazni, világot látni, új kultúrákat megismerni, gyönyörû helyeken járhatnak...de persze mindezt nem nagy hotelláncok lakosztályaiban, hanem az ott élõk között, átlagemberként...
és ezt az egyet irigylem a pénzes emberektõl, hogy tudnak utazni, világot látni, új kultúrákat megismerni, gyönyörû helyeken járhatnak...de persze mindezt nem nagy hotelláncok lakosztályaiban, hanem az ott élõk között, átlagemberként...
Írta 2009. január 19. - 18:26
reped ott mindegyik. lattam par fahazat, meg par fa belsoteret [nincs padlas, hanem ilyen galerias tema] es mind olyan volt.
miert zaklat engem valaki szam nelkul? ugyse veszem fel. rohadjon meg
miert zaklat engem valaki szam nelkul? ugyse veszem fel. rohadjon meg
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2009. január 19. - 18:11
www.di.fm
vocal trance most!
dj doboy- the vocal edition volume 24
WÁWÁÁWÁWÁWÁÁWÁWÁWááááááááááWÁWÁÁWÁWáá
vocal trance most!
dj doboy- the vocal edition volume 24
WÁWÁÁWÁWÁWÁÁWÁWÁWááááááááááWÁWÁÁWÁWáá
Írta 2009. január 19. - 18:00
Hali!
Van ötletetek, hogy hogyan lehetne ennél jobb útvonalat, amin BP-rõl Miskolcra lehet jutni biciklivel?
--Trifo
jaja, persze
elvira.hu
konnyuszerkezetes az nem ilyen romanok jonnek es felhuznak neked fahazat 600ezerert tipusu?
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2009. január 19. - 17:49
Hali!
Van ötletetek, hogy hogyan lehetne ennél jobb útvonalat, amin BP-rõl Miskolcra lehet jutni biciklivel?
--Trifo
--Trifo
Gyermekeink képekben. Régebbi képek: ITT , pici Hanka itt és pici Ignác itt
Írta 2009. január 19. - 17:40
ja
asszony is épp ezen agyalt, hogy kéne tiplizni panelbõl
de hitel bukó külterületen
pedig kb 2 perc a város, aszfalt, villany, víz minden lett volna egy könnyûszerkezetes házikóban, amit kinézett
asszony is épp ezen agyalt, hogy kéne tiplizni panelbõl
de hitel bukó külterületen
pedig kb 2 perc a város, aszfalt, villany, víz minden lett volna egy könnyûszerkezetes házikóban, amit kinézett
Írta 2009. január 19. - 14:16
Nálunk (ger-be, kisváros) 1 m2 tekek 300 Eu.
Szüleimnek (othon) van egy gyümölcsösük a dunától 2 km re, kb. 4 ha. Oda szerettem volna valami bungaló félét épiteni. Természet meg stb. èrdekes, hogy othon minden nap valaki permetel, ágakat, szemetet, vagy valami más lószart éget kinn a "természetben". Ezért semmi a "projekt édenkertböl"
Szüleimnek (othon) van egy gyümölcsösük a dunától 2 km re, kb. 4 ha. Oda szerettem volna valami bungaló félét épiteni. Természet meg stb. èrdekes, hogy othon minden nap valaki permetel, ágakat, szemetet, vagy valami más lószart éget kinn a "természetben". Ezért semmi a "projekt édenkertböl"
Írta 2009. január 19. - 14:01
nyilvan nem lakoovezet
igy lakasra szolo hitel nem jatszik
igy lakasra szolo hitel nem jatszik
NE ÍGY! NE ÍGY!
Írta 2009. január 19. - 13:46
Csakhogy erre ma már nem kapsz hitelt. Ha lenne 30 millám, megvenném mögöttünk a 4 Ha szántót, és tennék rá egy házat, örökpanorámával a dunakanyarra. De nincsen.
Írta 2009. január 19. - 13:46
Na, hát ha az is tele lesz, akkor oda sem költözök.
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Írta 2009. január 19. - 13:42
mi is gazdasági épületben lakunk... bazi nagy kert, közvetlen szomszéd nincs. ellenben betonút sincs :/
lakcímkártyán meg lakótelepen
lakcímkártyán meg lakótelepen
Írta 2009. január 19. - 13:40
most szamolom, hogy ez a 1400nm nem olyan bazi nagy.
szivas ez a kulterulet tema
kell venni egy fasza szantot valahol
hazat ra meg sajat rajje palyat
szivas ez a kulterulet tema
kell venni egy fasza szantot valahol
hazat ra meg sajat rajje palyat
NE ÍGY! NE ÍGY!
Írta 2009. január 19. - 13:35
a 20 éves tervben nálam is van bp-rõl kiköltözés a hegyekbe
"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"
Írta 2009. január 19. - 13:26
A mostani kertünk 4000nm-es, de a következõ sajna csak 1400 lesz:(
A 2-3000 már olyan lakható.
Tokodon lett volna egy tanya 200nm-es ház meg 7000 telek 16-ért, de nem volt lakóháznak nyilvánítva,és külterület:(
A 2-3000 már olyan lakható.
Tokodon lett volna egy tanya 200nm-es ház meg 7000 telek 16-ért, de nem volt lakóháznak nyilvánítva,és külterület:(
Írta 2009. január 19. - 13:22
a ti kuriatokrol van szo
hegyek/dombok kozotti kis faluban vmi jo kis kutyafuttato gokart palyas telek
hegyek/dombok kozotti kis faluban vmi jo kis kutyafuttato gokart palyas telek
NE ÍGY! NE ÍGY!
Írta 2009. január 19. - 13:10
no az aztan sik terulet
vak vagyok
kb arakat irjatok man mekkora egy ilyen telek
ne kelljen mar keresnem
Melyikre gondolsz?
Írta 2009. január 19. - 13:02
no az aztan sik terulet
vak vagyok
ne kelljen mar keresnem
vak vagyok
ne kelljen mar keresnem
NE ÍGY! NE ÍGY!
Írta 2009. január 19. - 12:58
Csak nézegettem a legdrágábbakat. Csak úgy.Ebben lehet valami
Megúnhatta a bozótot![]()
Lett valami a nagy benzintemetõbõl?
Azt elvitték, de a tulaj elég birka volt.
Közben meg eléggé ladabuzi lettem, úgyhogy jó így.
Egyébként tényleg mennyire nem tudjuk felfogni ezt az életmódot...... A ház egy befektetése valakinek. Ha megunja, eladja szállodának, követségnek, bárminek. Valószínû nem ez az összes vagyona. Valószínû okosabb is nálunk és nem véletlenül építetett ekkora kérót.

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére